Automatizari Porti

Colaboram cu lideri mondiali in domeniul sistemelor de automatizari, iar prin serviciile noastre integrate, le oferim clientilor cele mai bune solutii de automatizare a cailor de acces rezidentiale sau industriale. Satisfactia clientilor si inalta calitate a serviciilor este preocuparea noastra cea mai importanta. Din anul 2003 suntem specializati pe: distribuirea, montarea sistemelor de automatizari porti si usi de garaj sectionale; oferind asistenta de specialitate in alegerea produselor de care ai nevoie, precum de garantie si post-garantie.

Daca ai intrebari, contactateaza-ne pentru mai multe informatii

Automatizari porti cu deschidere de la distanta

Automatizarile pentru porti se alimenteaza in general de la retea, avand nevoie de o putere de 230 V si curent continuu de 24Vdc. Datorita tensiunii scazute garanteaza siguranta maxima de functionare. Sistemele de automatizari sunt disponibile atat in forma de motor individual, cat si in forma de kit-uri.

In prezent portile manuale sunt inlocuite cu porti electrice. Aceste tipuri de porti sunt foarte sigure si securizeaza orice tip de incinta, dar pe langa siguranta asigura si confort. In trecut aceste tipuri de porti erau considerate doar un moft, in prezent au devenit foarte cautate.

Portile electrice pot fi disponibile in trei categorii: porti culisante, batante, autoportante si usi de garaj. Toate tipurile de sisteme de inchidere porti sunt eficiente si garanteaza confort maxim, si protectie la cel mai inalt nivel. Eventualele tentative de patrundere prin efractie sunt reduse la zero cand poarta este prevazuta cu o automatizare Nice sau Key.

Sistemele de inchidere pentru porti sunt proiectate sa functioneze o perioada indelungata de functionare, si au un design ergonomic. Ofera un confort maxim, cu durata de viata ridicata si stabilitate in timp.

Automatizarile elimina efortul uman la deschiderea unei porti. Tot ceea ce iti ramane de facut, este sa apesi un buton pe telecomanda pentru a deschide/inchide poarta. De ce sa mai cobori din masina intr-o zi ploioasa pentru a deschide poarta ? Nu mai este necesar sa mai chemi pe cineva sa-ti deschida poarta, daca ai uitat cheile in casa.

Un kit de automatizare poate sa contina: set fotocelule externe, lampi de semnalizare, telecomenzi, manual de instalare in limba romana, tablou de comanda.

Pot fi actionate manual, din telecomanda, dar si prin intermediul unui buton aplicabil cu cheie.

Avantaje

 • Design ergonomic
 • Preturi avantajoase
 • Livrare din stoc
 • Garantie
 • Produsele sunt testate
 • Confort si siguranta maxima
 • Suport tehnic gratuit
 • Colaboram cu succes cu cei mai puternici producatori din Italia: Came, Nice, Key
 • Proiectate sa functioneze perioade de timp practic nelimitate
 • Usor de instalat, pe orice fel de porti sau usi
 • Durabile
 • Utilizabile la orice temperatura a mediului fara a suferii deteriorari
 • Comanda se realizeaza cu: telecomenzi radio, butoane de acces, fotocelule de siguranta etc
 • Putem automatiza orice tip de poarta sau usa de garaj

Caracteristici tehnice

 • Porti batante: 1,8 – 5 lungime (brate de deschidere), greutate maxima pe canat de 800 Kg
 • Porti culisante: 100 – 4000 kg (motor exterior)
 • Usi sectionaleL cale de rulare de 2 – 8 m sau suprafete de 7,5 – 35 mp
 • Multiple variante, pentru orice situatie
 • Sisteme complet automate, cu microprocesoare specializate incorporate, cu detectare de obstacole, sistem de alarmare cu antena incorporata
 • Motoare pentru parasolare: gama variata, cu diametre de la 45-58 mm pentru un numar mare de sarcini
 • Control: radio, prin transmitator portabil de 433,92 MHz si 2/4 canale, cu receptor montat pe perete. Gama foarte larga de sisteme de control
 • Jaluzele automate: reversibile, fara frana, cu o forta de ridicare de pana la 180 kg sau ireversibile, cu frana, sistem de blocare si forta de ridicare de pana la 180 kg.

Te putem ajuta cu informatii complete despre caracteristiciile tehnice ale produselor noastre si despre modul de instalare si utilizare

Automatizari porti batante

Portile batante sunt destinate in mediul rezidential sau industrial. Se pot monta motoare liniare pe portile batante, de forma alungita sau motoare cu brat articulat. Daca doresti un aspect modern, poti alege motoare ingropate montate in pamant in carcase inoxidabile rezistente la umezeala.

poarta automatizata este ideala atunci cand doresti sa modernizezi o structura existenta, fara sa modifici aspectul exterior. Constructiile vechi, unde o poarta cu design modern poata fi discordant cu restul, solutia ideala este un motor ingropat. Aceste motoare electrice montate sub pamant sunt aproape invizibile, atasate de structura initiala. Sistemele de automatizare Nice, Key sunt special create in acest scop.

Automatizarile pentru porti batante pot contine unul sau doua brate, cate unul pentru fiecare canat. Aceste canaturi pot avea lungimi cuprinse de la 1.8 m si 7 m fiecare.

Desen poarta automatizata cu motor Nice TOONA

Automatizari porti culisante

Desen poarta culisanta automatizata

Portile culisante pot fi confectionate din fier forjat sau din profile metalice. Sunt ideale pentru economisirea de spatiu valoros in incinta, acesta fiind sustinut de role de transport. Sistemul de role asigura inchiderea/deschiderea de la stanga spre dreapta sau invers in functie de lungimea portii. Un kit de automatizare pentru porti culisante reprezinta solutia ideala pentru a-ti asigura confortul.

La Smilo Holding puteti alege dintr-o gama variata de motoare, produse in functie de greutatea si lungimea portii. Motoarele pentru automatizari porti culisante sunt robuste, puternice si rezistente la conditii meteorologice nefavorabile. Se potrivesc pentru porti rezidentiale si industriale (cu greutati cuprinse intre 100 kg / 4000 kg).

Automatizari usi de garaj sectionale si basculante

Comercializam si montam automatizari pentru usi de garaj sectionale sau basculante cu telecomanda. Alegerea motorului se face in functie de dimensiunea usii de garaj sectionale.

Automatizarea usii de garaj este solutia optima atunci cand doresti sa modernizezi garajul. Automatizarea confera o inchidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute cu sistem de deblocare in cazul in care se intrerupe curentul electric.

Automatizarea usilor de garaj sectionale ofera un nivel ridicat de confort, inca de la prima utilizare. De exemplu, parcarea masinii intr-un garaj cu usa mecanica neautomata poate deveni o activitate neplacuta atunci cand te intorci de la birou, daca se desfasoara pe: ploaie, zapada, frig sau in cursul noptii. Asta deoarece este nevoie de nu mai putin de sapte actiuni distincte din partea ta: oprirea masinii, coborarea, deschiderea manuala a usii garajului, urcarea inapoi in automobil, parcarea, coborarea, inchiderea usii garajului. Cu ajutorul tehnicii moderne, toate acestea pot fi reduse la doar doua actiuni: parcarea si coborarea din automobil. Comanda se realizeaza cu telecomenzi radio, butoane (tastatura numerica sau tastatura digitala), chei, fotocelule de siguranta etc.

Desen usa de garaj automatizata cu motor Nice SpinBusKit

Galerie Produse - Sisteme de automatizare porti

Video

Catalog Produse

Catalog Automatizari Porti – Key Automation
Catalog Automatizari Porti Nice
Kit-uri Automatizari Porti Nice – EasyKits
Automatizari Nice High Speed
KEY – Night Light System

Vrei sa discutam despre proiectul tau?