Automatizari Porti

Având parteneriate cu lideri de top la nivel mondial în domeniul sistemelor de automatizare, ne dedicăm să oferim clienților soluții optime pentru automatizarea căilor de acces rezidențiale și industriale. Prioritatea noastră este să asigurăm satisfacția totală a clienților și să menținem un standard înalt de calitate în toate serviciile noastre. De la înființarea noastră în 2003, ne-am specializat în distribuirea și montarea sistemelor de automatizare pentru porți și uși de garaj secționale. Suntem aici pentru a te ghida în alegerea celor mai potrivite produse pentru nevoile tale, oferind suport complet și servicii de garanție și post-garanție.

Dacă ai nelămuriri sau ai nevoie de informații suplimentare, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră este pregătită să îți ofere asistență de specialitate și să răspundă tuturor întrebărilor tale.

Automatizari porti cu deschidere de la distanta

Sistemele noastre de automatizare pentru porți sunt alimentate în general la 230 V și folosesc un curent continuu de 24 Vdc, asigurând astfel o funcționare sigură datorită tensiunii scăzute. Aceste sisteme sunt disponibile atât sub formă de motoare individuale, cât și ca kit-uri complete.

În zilele noastre, portile manuale sunt din ce în ce mai des înlocuite cu variante electrice, care nu doar securizează diferite tipuri de incinte, dar oferă și un plus de confort. Deși în trecut erau considerate un lux, acum portile electrice au devenit o necesitate.

Oferim porti electrice în trei categorii principale: culisante, batante, autoportante și uși de garaj. Fiecare sistem de închidere oferit de noi este eficient și garantează confort și securitate la cel mai înalt nivel. Riscurile de efracție sunt minimizate atunci când poarta este echipată cu un sistem de automatizare de înaltă calitate, cum ar fi Nice sau Key.

Sistemele noastre sunt proiectate pentru o lungă durată de funcționare și au un design ergonomic. Ele oferă confort maxim, o durată de viață ridicată și stabilitate pe termen lung.

Automatizările noastre elimină necesitatea efortului fizic pentru deschiderea unei porți. Tot ce trebuie să faci este să apeși un buton pe telecomandă pentru a deschide sau închide poarta, fără a mai fi nevoie să cobori din mașină în zile ploioase sau să chemi pe cineva să îți deschidă poarta dacă ai uitat cheile în casă.

Un kit de automatizare poate include: set de fotocelule externe, lămpi de semnalizare, telecomenzi, manual de instalare în limba română și tablou de comandă.

Sistemele noastre pot fi acționate manual, din telecomandă sau printr-un buton cu cheie, oferind flexibilitate și ușurință în utilizare.

Avantaje

 • Design ergonomic
 • Preturi avantajoase
 • Livrare din stoc
 • Garantie
 • Produsele sunt testate
 • Confort si siguranta maxima
 • Suport tehnic gratuit
 • Colaboram cu succes cu cei mai puternici producatori din Italia: Came, Nice, Key
 • Proiectate sa functioneze perioade de timp practic nelimitate
 • Usor de instalat, pe orice fel de porti sau usi
 • Durabile
 • Utilizabile la orice temperatura a mediului fara a suferii deteriorari
 • Comanda se realizeaza cu: telecomenzi radio, butoane de acces, fotocelule de siguranta etc
 • Putem automatiza orice tip de poarta sau usa de garaj

Caracteristici tehnice

 • Porti batante: 1,8 – 5 lungime (brate de deschidere), greutate maxima pe canat de 800 Kg
 • Porti culisante: 100 – 4000 kg (motor exterior)
 • Usi sectionale cale de rulare de 2 – 8 m sau suprafete de 7,5 – 35 mp
 • Multiple variante, pentru orice situatie
 • Sisteme complet automate, cu microprocesoare specializate incorporate, cu detectare de obstacole, sistem de alarmare cu antena incorporata
 • Motoare pentru parasolare: gama variata, cu diametre de la 45-58 mm pentru un numar mare de sarcini
 • Control: radio, prin transmitator portabil de 433,92 MHz si 2/4 canale, cu receptor montat pe perete. Gama foarte larga de sisteme de control
 • Jaluzele automate: reversibile, fara frana, cu o forta de ridicare de pana la 180 kg sau ireversibile, cu frana, sistem de blocare si forta de ridicare de pana la 180 kg.

Te putem ajuta cu informatii complete despre caracteristiciile tehnice ale produselor noastre si despre modul de instalare si utilizare

Automatizari porti batante

Portile batante, potrivite atât pentru mediul rezidențial, cât și pentru cel industrial, pot fi echipate cu diferite tipuri de motoare pentru automatizare. Poți opta pentru motoare liniare, de formă alungită, sau pentru motoare cu braț articulat. Pentru un design modern, există opțiunea de a alege motoare îngropate, montate în pământ în carcase inoxidabile, rezistente la umiditate.

Automatizarea unei porți este o soluție excelentă atunci când dorești să aduci un plus de modernitate unei structuri existente, fără a-i altera aspectul exterior. În cazul construcțiilor vechi, unde o poartă cu design modern ar putea fi în contrast cu restul clădirii, soluția ideală este un motor îngropat. Aceste motoare electrice montate subteran sunt aproape invizibile și pot fi integrate discret în structura inițială. Sistemele de automatizare Nice și Key sunt special concepute pentru această nevoie.

Automatizările pentru porți batante pot include unul sau două brațe, fiecare destinat unui canat al porții. Canaturile pot avea dimensiuni variate, lungimea acestora putând să varieze între 1.8 m și 7 m. Astfel, indiferent de dimensiunea sau stilul porții tale batante, avem soluții de automatizare adaptate pentru a oferi eficiență, siguranță și un aspect estetic plăcut.

Desen poarta automatizata cu motor Nice TOONA

Automatizari porti culisante

Desen poarta culisanta automatizata

Portile batante sunt destinate in mediul rezidential sau industrial. Se pot monta motoare liniare pe portile batante, de forma alungita sau motoare cu brat articulat. Daca doresti un aspect modern, poti alege motoare ingropate montate in pamant in carcase inoxidabile rezistente la umezeala.

O poarta automatizata este ideala atunci cand doresti sa modernizezi o structura existenta, fara sa modifici aspectul exterior. Constructiile vechi, unde o poarta cu design modern poata fi discordant cu restul, solutia ideala este un motor ingropat. Aceste motoare electrice montate sub pamant sunt aproape invizibile, atasate de structura initiala. Sistemele de automatizare Nice, Key sunt special create in acest scop.

Automatizarile pentru porti batante pot contine unul sau doua brate, cate unul pentru fiecare canat. Aceste canaturi pot avea lungimi cuprinse de la 1.8 m si 7 m fiecare.

Automatizari usi de garaj sectionale si basculante

Oferim și instalăm sisteme de automatizare pentru uși de garaj sectionale sau basculante, care pot fi controlate prin telecomandă. Alegerea motorului pentru automatizare se face în funcție de dimensiunile ușii de garaj sectionale.

Automatizarea ușii de garaj reprezintă soluția ideală pentru modernizarea garajului tău. Aceasta asigură o deschidere și închidere silențioasă și este echipată cu un sistem de deblocare manuală în cazul unei întreruperi a curentului electric.

Automatizarea ușilor de garaj sectionale îți oferă un nivel înalt de confort încă de la prima utilizare. Parcarea într-un garaj cu o ușă mecanică neautomatizată poate fi o provocare, mai ales în condiții meteo nefavorabile sau pe timp de noapte. Automatizarea reduce acest proces la două acțiuni simple: parcare și coborâre din automobil. Controlul automatizării se realizează prin diverse metode, inclusiv telecomenzi radio, butoane (tastatură numerică sau digitală), chei, fotocelule de siguranță etc., oferind astfel o experiență de utilizare eficientă și confortabilă.

Toate aceste caracteristici sunt gândite pentru a îți face viața mai ușoară și pentru a aduce un plus de securitate și eficiență în utilizarea garajului tău.

Desen usa de garaj automatizata cu motor Nice SpinBusKit

Galerie Produse - Sisteme de automatizare porti

Video

Catalog Produse

Catalog Automatizari Porti – Key Automation
Catalog Automatizari Porti Nice
Kit-uri Automatizari Porti Nice – EasyKits
Automatizari Nice High Speed
KEY – Night Light System

Vrei sa discutam despre proiectul tau?