AUTOMATIZARI PORTI


Colaboram cu producatori autorizati si oferim sisteme complete de automatizari pentru porti si usi de garaj sectionale. Datorita noilor sisteme de automatizari porti rezidentiale, automatizarea portilor si a usilor de garaj devine tot mai usoara.

Automatizarile pentru porti se alimenteaza in general de la retea, avand nevoie de o putere de 230 V si curent continuu de 24Vdc. Datorita tensiunii scazute garanteaza siguranta maxima de functionare. Aceste automatizari pentru porti sunt disponibile atat in forma de motor individual, cat si in forma de kit-uri.

poarta automata culisanta Key

In prezent, portile manuale sunt inlocuite cu porti automatizate electrice. Aceste tipuri de porti sunt foarte sigure si securizeaza orice tip de incinta, dar pe langa siguranta asigura si confort. In trecut aceste tipuri de porti erau considerate doar un moft, in prezent au devenit foarte cautate.

De ce sa mai cobori din masina intr-o zi ploioasa pentru a deschide poarta ? Nu mai este necesar sa mai chemi pe cineva sa-ti deschida poarta daca ai uitat cheile in casa.

Portile electrice pot fi disponibile in trei categorii: porti culisante, batante, autoportante si usi de garaj. Toate tipurile de automatizari sunt eficiente si garanteaza confort maxim si protectie la cel mai inalt nivel. Eventualele tentative de patrundere prin efractie sunt reduse la zero cand poarta este prevazuta cu o automatizare Nice sau Key.

poarta automata Revo Key

Automatizarile pentru porti sunt proiectate sa functioneze o perioada foarte lunga de timp si au un design ergonomic. Ofera un confort maxim, cu durata de viata ridicata si stabilitate in timp.

Automatizarile elimina efortul uman la deschiderea unei porti. Tot ceea ce iti ramane de facut este sa apesi un buton pe telecomanda pentru a deschide/inchide poarta.

Sistemele de automatizare contin: 1 sau 2 motoare electrice, unitate de comanda, 2 telecomenzi, 1 pereche de fotocelule, antena radio, lampa semnalizare.

Pot fi actionate manual, din telecomanda, dar si prin intermediul unui buton aplicabil cu cheie

Avantaje:
 • Design ergonomic
 • Proiectate sa functioneze perioade de timp practic nelimitate
 • Usor de instalat, pe orice fel de porti sau usi
 • Durabile
 • Utilizabile la orice temperatura a mediului fara a suferii deteriorari
 • Comanda se realizeaza cu telecomenzi, butoane, chei, fotocelule ,etc.
 • Putem automatiza orice tip de poarta sau usa de garaj, jaluzele sau parasolare
 • Un sistem Nice sau Key adauga valoare reala instalatiei la care este atasat si este o alternativa profesionala la instalatiile greoaie de punere in miscare, inca existente pe piata

 

Caracterisitici tehnice:
 • Porti batante: 1,8 – 5 lungime (brate de deschidere), greutate maxima pe canat de 800 Kg
 • Porti culisante: 100 – 4000 kg (motor exterior)
 • Usi sectionaleL cale de rulare de 2 – 8 m sau suprafete de 7,5 – 35 mp
 • Multiple variante, pentru orice situatie
 • Sisteme complet automate, cu microprocesoare specializate incorporate, cu detectare de obstacole, sistem de alarmare cu antena incorporata
 • Motoare pentru parasolare: gama variata, cu diametre de la 45-58 mm pentru un numar mare de sarcini
 • Control: radio, prin transmitator portabil de 433,92 MHz si 2/4 canale, cu receptor montat pe perete. Gama foarte larga de sisteme de control
 • Jaluzele automate: reversibile, fara frana, cu o forta de ridicare de pana la 180 kg sau ireversibile, cu frana, sistem de blocare si forta de ridicare de pana la 180 kg.

Va putem ajuta cu informatii complete despre caracteristiciile tehnice ale produselor noastre si despre modul de instalare si utilizare

Automatizari porti batante

Portile batante sunt destinate in mediul rezidential sau industrial. Se pot monta motoare liniare pe portile batante, de forma alungita sau motoare cu brat articulat. Daca doresti un aspect modern, poti alege motoare ingropate montate in pamant in carcase inoxidabile rezistente la umezeala.

O poarta automatizata este ideala atunci cand doresti sa modernizezi o structura existenta, fara sa modifici aspectul exterior. Constructiile vechi, unde o poarta cu design modern poata fi discordant cu restul, solutia ideala este un motor ingropat. Aceste motoare electrice montate sub pamant sunt aproape invizibile, atasate de structura initiala. Sistemele de automatizare Nice, Key sunt special create in acest scop.

Automatizarile pentru porti batante pot contine unul sau doua brate, cate unul pentru fiecare canat. Aceste canaturi pot avea lungimi cuprinse de la 1.8 m si 7 m fiecare.

Schita montaj automatizari porti ingropate

schita montaj porti batante ingropate Nice

Montaj motor ingropat

automatizari porti batante Nice

Automatizari porti culisante

Portile culisante pot fi confectionate din fier forjat sau din profile metalice. Sunt ideale pentru economisirea de spatiu valoros in incinta, acesta fiind sustinut de role de transport. Sistemul de role asigura inchiderea/deschiderea de la stanga spre dreapta sau invers in functie de lungimea portii. Un kit de automatizare pentru porti culisante reprezinta solutia ideala pentru a-ti asigura confortul.

La Smilo Holding puteti alege dintr-o gama variata de motoare, produse in functie de greutatea si lungimea portii. Motoarele pentru automatizari porti culisante sunt robuste, puternice si rezistente la conditii meteorologice nefavorabile. Se potrivesc pentru porti rezidentiale si industriale (cu greutati cuprinse intre 100 kg / 4000 kg)

automatizare poarta culisanta cu selector cheie digital

Automatizari usi de garaj

Comercializam si montam automatizari pentru usi de garaj sectionale sau basculante cu telecomanda. Alegerea motorului se face in functie de dimensiunea usii de garaj sectionale.

Automatizarea usii de garaj este solutia optima atunci cand doresti sa modernizezi garajul. Automatizarea confera o inchidere si deschidere silentioasa, fiind prevazute cu sistem de deblocare in cazul in care se intrerupe curentul electric.

automatizari usi garaj

VIDEOCONTACTEAZA-NE AZI !

CATALOG PRODUSE


Descarcati catalogul de produse de aici: