Usi frigorifice batante

Usi batante pentru spatii frigorifice si congelatoare: Economie, sigurana, functionalitate impecabila de lunga durata.

Usile frigorifice batante reprezintă o soluție excelentă pentru sectorul alimentar, având rolul esențial în păstrarea unui climat intern constant și controlat. Oferim o varietate de uși frigorifice batante, disponibile în mai multe grosimi, de la 40 la 160 mm, adaptate pentru diverse necesități. Aceste uși se disting prin calitatea superioară a materialelor folosite, inclusiv panouri din oțel inoxidabil ușor de curățat, asigurând durabilitate și o viață lungă de utilizare. Gama noastră cuprinde modele variate, oferind opțiuni extinse de tocuri pentru o instalare eficientă și rapidă, toate echipate cu mecanisme de protecție împotriva impacturilor și valve pentru egalizarea presiunii.

Caracteristici usi frigorifice batante:

  • Usile frigorifice batante sunt disponibile într-o paletă variată de culori, printre care și RAL 9010, oferind o opțiune standard elegantă.
  • Tocurile ușilor sunt fabricate din PVC durabil, garantând o izolație eficientă, fie că etanșarea se realizează la nivelul tocului sau direct pe pardoseală.
  • Suprafața foii de ușă, confecționată din oțel plastifiat, este ideală pentru utilizare în spații frigorifice, de la camere de refrigerare până la tunele de congelare.
  • Ne angajăm să oferim suport complet și asistență tehnică profesională pentru toate produsele și sistemele comercializate, asigurându-vă că beneficiați de expertiza și cunoștințele necesare pentru o utilizare optimă a ușilor noastre frigorifice.

Game temperaturi usi frigorifice batante:

  • Pentru condiții de temperatură pozitivă, cu o izolație de 70 mm, ușile sunt proiectate să mențină un interval termic de la 0 °C la +4 °C.
  • Pentru mediile cu temperaturi moderate, cu o izolație de 90 mm, ușile asigură un mediu stabil între -5 °C și +5 °C.
  • În situațiile în care temperaturile sunt strict negative, grosimea izolației de 120 mm permite ușilor să păstreze un climat constant între -25 °C și -18 °C, garantând astfel protecție optimă și eficiență energetică pentru spațiile de refrigerare și congelare.
Usi frigorifice batante
Usi frigorifice batante
Usi frigorifice batante
Usi frigorifice batante

Usi frigorifice batante cu proprietati antifoc integrate pentru multiple domenii de aplicare

Ușile batante cu caracteristici rezistente la foc sunt disponibile pentru comandă în dimensiuni de până la 120 x 210 cm. Acestea reprezintă o soluție eficientă pentru compartimentarea spațiilor care necesită protecție împotriva focului, fiind adecvate pentru medii cu temperaturi cuprinse între 0°C și +8°C. De asemenea, sunt concepute să funcționeze optim în condiții de refrigerare sau congelare, cu temperaturi între 0°C și -28°C, oferind astfel o versatilitate și siguranță crescută pentru diverse tipuri de încăperi.

rama antifoc
Rama antifoc pe principiul labirintului cu material gonflabil
Retractor verificat
Retractor verificat
Maner si incuietoare agrementata
Maner si incuietoare agrementata
Balamale
Balamale eicoidale din inox verificate
Usa batanta frigorifica cu proprietati antifoc
Usa batanta antifoc, destinate incaperilor frigorifice si congelatoare

Caracteristici

Vrei sa discutam despre proiectul tau?