Parasolare Terase

Comercializam parasolare exterioare pentru: terase, case, apartamente luand in calcul particularitatile arhitecturale si de design ale constructiei. Lumina soarelui poate fi prea puternica daca iti doresti sa petreci mai mult timp pe terasa. Unii cauta razele soarelui, ceilalti pot dori sau avea nevoie sa se protejeze de ele. Toate produsele sunt rezistente in timp fiind realizate din materiale de calitate si conferind spatiul caruia ii sunt destinate, un aspect placut si deosebit. Apreciat in domeniul amenajarilor exterioare, atat pentru terasele comerciale cat si pentru cele personale. Panza speciala are capacitate de filtrare inclusiv pentru razele nocive ultraviolete. Actionarea poate fi manuala, cu manivela sau electrica. Suplimentar se poate monta si un senzor de vant.

Daca ai intrebari, contactateaza-ne pentru mai multe informatii

Teflonul reprezinta o protectie moleculara invizibila, aplicata in fabricatie pe fiecare fibra, conferind materialului textil impermebilitate la praf, grasimi si se securizeaza materialul contra apei.

Pot avea dimensiuni mari si foarte mari, ceea ce le face perfecte pentru umbrirea curtilor si a teraselor particulare sau ale restaurantelor. Prin reglarea unghiului panzei pot regla suprafata umbrita.

Avantaje: copertine retractabile, pergole pentru terase, balcoane si gradini

Oferim servicii complete:

Montam in Judetul Cluj, dar si pe teritoriul tarii o gama variata de copertine pentru acoperit terase, balcoane si verande, variante electrice sau automatizate, optional poti achizitiona senzor de soare si vant. Aceste copertine retractabile sunt destinate protectiei de ploaie, vant si soare (raze UV)

Materiale rezistente:

Parasolarele pentru terase sunt realizate din materiale acrilice impermeabile pentru acoperit terase. Aceste sisteme de umbrire te protejeaza de ploiae si rezista la razele ultraviolete.

Personal specializat:

Avem experienta in domeniu si asiguram cea mai optima solutie de acoperire a spatiului tau. Putem personaliza spatiul tau cu tehnica de umbrire de tip: brat foarfeca, brat rigid, pentru gradini de iarna, brat articulat.

Catalog Produse

Catalog de produse noi 2020 si liste de preturi sisteme de umbrire
Catalog de produse – sisteme de umbrire
Catalog culori acrilice
Catalog culori acrilice cu dungi
Manual programare automatizari

Vrei sa discutam despre proiectul tau?