Parasolare Terase

Comercializăm sisteme de umbrire exterioare ideale pentru terase, locuințe și apartamente, adaptate specificului arhitectural și estetic al fiecărei clădiri. Lumina intensă a soarelui poate deveni o problemă atunci când dorești să te relaxezi pe terasă. Fie că vrei să te bucuri de soare sau să te ferești de el, avem soluția perfectă. Produsele noastre sunt durabile, fabricate din materiale de înaltă calitate, aducând un plus de estetică și unicitate spațiului în care sunt amplasate. Recomandate în amenajările exterioare, acestea sunt potrivite atât pentru terasele comerciale, cât și pentru cele private. Materialul special folosit filtrează eficient chiar și razele ultraviolete dăunătoare. Sistemele noastre de umbrire pot fi acționate manual, cu manivela, sau electric. De asemenea, se poate adăuga un senzor de vânt pentru o mai bună funcționalitate.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Teflonul oferă o barieră moleculară invizibilă, aplicată în timpul procesului de fabricație pe fiecare fibră a materialului textil, asigurând astfel rezistența la praf, grăsimi și impermeabilitate la apă.

Aceste sisteme de umbrire pot atinge dimensiuni impresionante, ideale pentru acoperirea spațiilor mari cum ar fi curțile caselor, terasele private sau ale localurilor. Unghiul panzei poate fi ajustat pentru a modifica zona acoperită de umbră.

Avantaje: copertine retractabile, pergole pentru terase, balcoane si gradini

Servicii Integrate de Instalare:

Oferim instalări în tot județul Cluj și în întreaga țară, cu o gamă variată de copertine pentru acoperirea teraselor, balcoanelor și verandelor. Ai la dispoziție variante electrice sau automatizate, cu posibilitatea adăugării unui senzor de soare și vânt. Copertinele retractabile sunt ideale pentru protecție împotriva ploii, vântului și razelor UV.

Materiale de Înaltă Calitate:

Copertinele sunt realizate din materiale acrilice impermeabile, special concepute pentru exterior. Aceste sisteme de umbrire îți oferă protecție eficientă împotriva intemperiilor și a razelor ultraviolete.

Expertiză și Personalizare:

Cu experiența noastră vastă în domeniul sistemelor de umbrire, îți garantăm cea mai bună soluție pentru spațiul tău. Oferim personalizare completă, adaptându-ne la specificul fiecărui spațiu prin diverse tehnici de umbrire, cum ar fi sistemul cu brațe foarfeca, rigid sau articulat, inclusiv pentru grădini de iarnă.

Catalog Produse

Catalog de produse – sisteme de umbrire
Catalog culori acrilice
Catalog culori acrilice cu dungi
Manual programare automatizari

Vrei sa discutam despre proiectul tau?