Usi Sectionale Industriale Pline

Usi sectionale industriale pline doorTECK® – fiabilitate si siguranta

Ușile secționale pline doorTECK® pentru spații industriale oferă o deschidere verticală eficientă, eliberând spațiu valoros atât în fața cât și în spatele ușii. Fabricate pentru a se potrivi oricărui design, aceste uși pot fi personalizate într-o gamă vastă de culori din paleta RAL, adaptându-se perfect la estetica oricărui spațiu de lucru.

La cerere, pot fi integrate cu funcționalități suplimentare precum ferestre vitrate pentru mai multă lumină naturală, uși de acces pentru pietoni, încuietori de securitate, geamuri din acril și grile de ventilație. Proiectate pentru a fi ușor de utilizat în mod automat, oferă și opțiunea de a fi manevrate manual, asigurând flexibilitate maximă în utilizare.

Caracteristici usi sectionale industriale pline:

Ușurință de Automatizare: Ușurință în automatizare și flexibilitate în operare, fie manual, fie electric, prin sisteme de automatizare de ultimă generație precum FlexiForce și Gfa.

Diversitate în opțiunile de control, de la telecomenzi radio la detectoare de mișcare, facilitând accesul rapid și fără efort.
 

Accesorii Inovative: Echipate cu accesorii moderne, cum ar fi telecomenzile radio și senzorii de mișcare, pentru o experiență utilizator îmbunătățită și eficientă.

Conformitate cu Standardele Europene: Respectă riguros normele europene de calitate și siguranță, garantând fiabilitate și durabilitate.

Design Modern: Oferă un aspect estetic și arhitectural remarcabil, îmbunătățind vizual orice spațiu industrial sau comercial.

Siguranță Avansată: Include caracteristici de siguranță superioare, cum ar fi sistemele anti-rupere de cablu și arc, plus protecție împotriva efracțiilor, pentru o liniște sufletească sporită.

Personalizare la Comandă: Posibilitatea de a personaliza ușile conform specificațiilor dorite, asigurând o potrivire perfectă pentru nevoile fiecărui proiect.

Estetica și Funcționalitate: Combinația ideală între estetică atrăgătoare și funcționalitate de top, facând din ușile secționale industriale doorTECK® o alegere preferată pentru spații neîncălzite și cu trafic intens.

Protecție și Securitate: Dotate cu cele mai noi tehnologii de securitate, inclusiv sisteme de prevenire a accesului neautorizat, pentru maximul de protecție.

Rezistență Remarcabilă: Fabricate pentru a dura, ușile noastre asigură o performanță energetică optimă și o durabilitate neegalată chiar și în cele mai solicitante medii de lucru. Aceste atribute evidențiază devotamentul Smilo față de inovație, protecție și excelență, prezentând soluții sigure și eficace. Această abordare ne permite să întâmpinăm nevoile complexe ale clienților noștri cu produse care nu doar că îndeplinesc standardele ridicate de calitate, dar și contribuie la optimizarea proceselor lor operaționale.

CaracteristiciDetalii
Materialpanouri metalice din tabla de otel zincat, acoperita cu vopsea pulbere
Culoarea exterioaraAlb-gri RAL9002, Aluminiu RAL9006, Gri Antracit RAL7016, Albastru RAL5010, rosu RAL3000; si Maro RAL8014
Finisaj exteriorstucco
Izolatia panourilorpoliuretan rezistent la coroziune
Etanseitateaetansare cu cauciuc pe partea inferioara, superioara, lateral si intre panouri
Grosimea panourilor40 mm
Grosimea tablei0,5mm
Coeficient de izolare (K)0,5 W/m2
Conditii de utilizareL: 2200 – 8000 mm, H: 1830 – 6710 mm
Sigurantaprotectie la rupere cablu si arc
Variante de panouritraditional, precum si cu siguranta la prinderea degetelor

Vrei sa discutam despre proiectul tau?