Porti Industriale

Portile industriale pe care le oferim sunt fabricate la comandă, personalizate conform cerințelor specifice ale fiecărui client. Ele sunt echipate cu motoare electrice și pot fi operate de la distanță prin intermediul unei telecomenzi. Sistemul de automatizare este adaptat în funcție de greutatea porții și numărul de cicluri de deschidere și închidere, asigurând o funcționare optimă.

Funcționalitatea acestor porți nu este afectată de condiții meteorologice adverse, cum ar fi ninsori sau îngheț, iar alegerea unui sistem de automatizare adecvat va reduce considerabil necesitatea de întreținere.

Pentru întrebări sau informații suplimentare, te invităm să ne contactezi.

poarta industriala autoportanta cu gard metalic industrial realizat de smilo holding

Utilizăm aparatură și echipamente de ultimă generație pentru a asigura realizarea rapidă și de calitate a produselor dorite, oferind totodată prețuri competitive.

Portile industriale culisante/batane pe care le oferim sunt fabricate din oțel galvanizat sau aluminiu, susținute de un sistem robust de role de transport. Acest sistem de role facilitează o deschidere și închidere lină a porții.

Poarta culisantă poate fi operată cu ajutorul unui motor electric, având în vedere masa sa considerabilă. Automatizarea necesită o putere de 250 W sau 400 W, în funcție de specificațiile portii.

Portile industriale batante se deschid pivotând în jurul centrului de greutate, similar cu orice poartă tradițională. Deschiderea se realizează spre interiorul proprietății și necesită un spațiu adecvat.

Sistemele automate pentru portile batante reprezintă soluția ideală pentru a evita coborârea din mașină la sosirea acasă. Controlul de la distanță al deschiderii și închiderii portilor este o metodă eficientă pentru a adăuga confort vieții tale de zi cu zi.

Caracteristici porti industriale:

  • Portile pe care le fabricăm corespund tuturor normelor europene în vigoare, garantând calitate și siguranță de top. La Smilo Holding, găsești porti care îți oferă securitate maximă și confort.
  • Ele sunt perfecte pentru a închide spații industriale, precum hale, piețe, parcări private, fabrici sau unități militare. Poți opta pentru un motor integrat în stâlpul porții, care poate fi acționat prin panou de comandă, selector cu cheie sau telecomandă.
  • Îți punem la dispoziție o gamă largă de sisteme de automatizare pentru porti industriale, adaptate la greutatea și dimensiunea fiecărei porți. De asemenea, ai opțiunea să adaugi fotocelule de siguranță care împiedică închiderea accidentală a porții.
  • Pentru o utilizare sigură în orice condiții, portile pot fi dotate cu sisteme de semnalizare luminoasă.

Accesorii porti industriale:

  • fotocelule de siguranta (montante pe portalele portii)
  • comutator de siguranta cu cheie
  • muchie sensibila
  • elemente de siguranta
  • dispozitiv de tensionare

Garduri metalice industriale – Perimetru sigur, tehnologie omologata

Gardurile industriale pe care le oferim sunt compuse din panouri bordurate, dar suntem flexibili și putem crea modele personalizate în funcție de preferințele tale, utilizând diverse materiale metalice, cum ar fi diferite tipuri de stâlpi, țevi rectangulare și altele.

Aceste garduri reprezintă o soluție tehnică eficientă și omologată pentru delimitarea și protejarea spațiilor companiei tale, oferind în același timp transparență completă din ambele părți.

Materialul folosit, în special oțelul galvanizat, este rezistent la intemperii, iar sistemul constructiv permite o montare simplă și rapidă. Gardurile se integrează perfect în medii industriale și pot fi înlocuite cu ușurință dacă este necesar.

Sunt ideale pentru împrejmuirea fabricilor, aeroporturilor și parcurilor industriale. Procesul de realizare a gardurilor industriale este gestionat de la etapa de proiectare până la finalizare.

Echipa noastră de specialiști îți stă la dispoziție cu soluții profesionale de întreținere și tratament al metalului la prețuri accesibile.

Dimensiunile gardului sunt stabilite în funcție de proiectul tău sau al unui arhitect, iar instalarea este asigurată de noi oriunde în țară.

La Smilo Holding, beneficiezi de consiliere specializată post-vânzare gratuită, la domiciliu sau la sediul tău.

Fiecare gard este personalizat în funcție de proiectul specific. Finisajele pot include grund anticoroziv, vopsire în câmp electrostatic, vopsire manuală sau zincare termică.

Vrei sa discutam despre proiectul tau?