PORTI INDUSTRIALE

Aceste porti industriale sunt realizate pe comanda in functile de nevoile clientului. Acestea sunt actionate electric cu ajutorul unor motoare si pot fi controlate de la distanta cu ajutorul telecomenzii. Automatizarea acesteia tine cont de masa usilor si de numarul de cicluri de inchidere si deschidere. Functionarea portii nu este influentata de conditiile climatice cum ar fi zapada, inghet etc…, iar cu sistemul de automatizare bine ales veti evita neplacerile generate de intretinerea acestora.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

poarta industriala autoportanta cu gard metalic industrial realizat de smilo holding

Lucram cu aparatura si echipamente de ultima generatie. Asiguram realizarea rapida a produsului dorit, de o calitate excelenta si la un pret competitiv.

Porti industriale culisante – sunt realizate otel galvanizat sau aluminiu , acesta fiind sustinut de role de transport. Sistemul de role asigura inchiderea/ deschiderea portii.

Poarta culisanta se poate actiona cu ajutorul unui motor electric, deoarece poarta are o masa proprie mare. Automatizarea unei porti culisante necesita o putere de 250 W respectiv 400 W.

Porti industriale batante – se deschid rotindu-se pe centrul de greutate, ca orice poarta. Deschiderea brantelor se face doar pe interiorul proprietatii si necesita un anumit spatiu interior.

Portile batante automate cu sisteme de automatizare este o solutie ideala atunci cand ajungi acasa si trebuie sa te dai jos din masina pentru a deschide portile. Controlul de la distanta pentru deschiderea si inchiderea portilor este o metoda eficienta de a-ti face viata mai confortabila.

Caracteristici porti industriale:

 • portile confectionate de firma noastra corespund tuturor normelor europene in vigoare
 • portile realizate de Smilo Holding ofera sigranta maxima si confort
 • sunt ideale pentru inchiderea obiectivelor industriale: hale, piete, parcari private, fabrici, unitati militare etc.
 • pot fi echipate cu motor plasat in interiorul stalpului (pot fi puse in functiune cu panou de comanda, selector cheie sau telecomanda)
 • oferim o gama larga de automatizari pentru porti industriale (in functie de greutatea si dimensiunea portii)
 • optional poti achizitiona fotocelule de siguranta care impiedica inchiderea accidentala a portii
 • puteti utiliza in conditii de siguranta portile industriale cu semnalizare luminoasa.

Accesorii porti industriale:

 • fotocelule de siguranta (montante pe portalele portii)
 • comutator de siguranta cu cheie
 • muchie sensibila
 • elemente de siguranta
 • dispozitiv de tensionare

Garduri metalice industriale – Perimetru sigur, tehnologie omologata

Gardurile industriale sunt alcatuite din panouri bordurate, dar putem executa pe diverse modele in functie de dorinta ta, folosind materiale metalice, precum: mai multe tipuri de stalpi, tevi rectangulare de diferite dimensiuni etc.

Gardurile industriale reprezinta o solutie tehnica verificata si omologata de delimitare si protectie a spatiilor intreprinderii. Pot oferi, în acelasi timp, transparenta deplina in ambele parti.

Sistemul constructiv implică utilizarea unor materiale rezistente la intemperii, în special oţelul galvanizat. Sunt simplu de montat, asigură aspectul potrivit mediilor industriale si sunt usor de inlocuit daca este necesar.

Gardurile industriale sunt folosite pe scara larga pentru imprejmuirea fabricilor, aeroporturilor si parcurilor. Realizarea gardurilor industriale pot fi efectuate de la faza incipienta pana la predarea finala.

De asemenea, putem oferi posibilitati constructive si de tratare a metalului, specialistii nostri te pot ajuta cu solutii profesionale de mentenanta la preturi atractive.

Dimensiunile se aleg dupa proiectul realizat de cerintele tale sau de un arhitect, iar instalarea il asiguram noi, oriunde in tara.

Smilo Holding iti ofera consiliere specializata gratuita post-vanzare la domiciliu/sediu gratuit. 

Acestea sunt personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Constructiile pot fi finisate cu: grund anticoroziv, vopsire cu camp electrostatic, vopsire manuala sau zincare termica.

Vrei sa discutam despre proiectul tau?