Porti de Acces


Porti de Acces Metalice

Gardurile si portile metalice joaca un rol esential in ceea ce priveste securitatea unei proprietati rezidentiale. Sunt disponibile diverse tipuri de porti acces metalice: porti autoportante, porti culisante respectiv porti batante. Portile acces metalice confectionate de noi sunt speciale, deoarece acestea sunt personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Executia se face la atelierul nostru propriu urmand sa fie instalat la locatia dorita.

Portile de acces metalice realizate de noi sunt simple sau combinate cu elemente din fier forjat

Portile de acces metalice confectionate de noi ofera siguranta maxima. Ne gandim la siguranta si confortul tau si de accea folosim cele mai bune materiale.

Astazi piata este inundata cu porti, garaduri realizate din fier forjat. Portile sunt finisate cu grund anitcoroziv, acest lucru asigura o mai buna rezistenta impotriva ruginei . Preturile difera in functie de complexitatea modelului si suprafata de zincat.

Confectionam porti metalice rezidentiale din fier forjat de 15 ani. Cunoastem valoarea unei porti confectionate. Poarta din fier forjat reprezinta vedeta incontestabila a obiectelor realizate prin prelucrarea metalului.

Cauti pe internet porti metalice din fier forjat ? Vrei ca poarta ta sa fie intr-o armonie vizuala cu proprietatea ta ? Apelati cu incredere la un specialist Smilo

Portile de acces metalice pot fi culisante sau batante, ambele modele pot fi automatizate

Garduri Metalice

Smilo Holding produce pe comanda garduri metalice rezidentiale in functie de fiecare proiect in parte. Gardurile metalice reprezinta o functie estetica si avantajoasa din punct de vedere a costurilor. Avem experienta necesara de a realiza garduri metalice atat pentru segmentul rezidential cat si pentru cel industrial. Portile si gardurile confectionate de noi sunt realizate din fier forjat sau profile metalice. Acestea sunt personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Executia se face la atelierul nostru propriu urmand sa fie instalat la locatia dorita.
Constructiile pot fi finisate cu: zincare termica, grund anticoroziv, vopsire in camp electrostatic, vopsira manuala. De asemenea Smilo®Holding ofera o gama larga si integrata de componente de inalta calitate pentru porti. Aceste porti metalice din fier forjat sunt folosite pentru acces auto si pentru pietoni. Aceste porti metalice pot fi batante sau culisante in functie de alegerea clientului. Modelele din galeria foto pot fi din fier forjat sau profile metalice.
Va putem oferii sisteme complete de automatizari pentru porti si usi sectionale. Oferim solutii integrate pentru casa, necesare pentru confortul dumneavoastra. Datorita noilor sisteme de automatizare, automatizarea portilor si a usilor de garaj devine tot mai usoara.

Acordam o atentie deosebita la:

  • calitatea materialelor
  • particularitati de montaj
  • asteptarile clientului (design deosebit si unic pentru fiecare client, accesorizarea portii, preturi accesibile tuturor clientilor in functie de complexitatea modelului
  • echipa noastra vine in sprijinul clientilor cu solutii optime

Save