Porti de Acces Metalice

Porti de Acces Metalice Moderne

Gardurile si portile de acces metalice joaca un rol esential in ceea ce priveste securitatea unei proprietati rezidentiale. Sunt disponibile diverse tipuri de porti de acces metalice: porti autoportante, porti culisante respectiv porti batante. Portile acces metalice confectionate de noi sunt speciale, deoarece acestea sunt personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Executia se face la atelierul nostru propriu urmand sa fie instalat la locatia dorita.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Portile de acces metalice confectionate de noi ofera siguranta maxima. Ne gandim la siguranta si confortul tau si de accea folosim cele mai bune materiale.

Astazi piata este inundata cu porti, garaduri realizate profile metalice. Portile sunt finisate cu grund anitcoroziv, acest lucru asigura o mai buna rezistenta impotriva ruginei. Preturile difera in functie de complexitatea modelului si suprafata de zincat.

Confectionam porti metalice moderne rezidentiale din profile metalice si aluminiu de 15 ani. Cunoastem valoarea unei porti confectionate. Poarta moderna metalica reprezinta vedeta incontestabila a obiectelor realizate prin prelucrarea metalului.

Ne mandrim cu relatia noastra cu clientii nostri. Oferim produse de inalta calitate si servicii de instalare si intretinere. De la proiectare si productie pana la instalare si intretinere, Smilo ofera confort si servicii superioare pentru nevoile tale.

La Smilo, stim ca o “poarta de acces automata” este mai mult decat o simpla poarta automatizata. Fiecare sistem pe care îl instalăm este unic în funcție de dorințele și nevoile clienților.  Indiferent dacă nevoia ta este pur funcțională sau complet estetică, putem proiecta o poarta metalica rezidentiala care să funcționeze pentru tine.

Cauti pe internet porti metalice moderne din profile metalice si aluminiu ? Vrei ca poarta ta sa fie intr-o armonie vizuala cu proprietatea ta ? Apeleaza cu incredere la un specialist Smilo

Portile de acces metalice pot fi culisante sau batante, ambele modele pot fi automatizate

Iti oferim servicii complete de consultanta si masuratoare, proiectare si montaj:

Executare si finisare

Portile metalice sunt curatate, finisate si tratate impotriva ruginei prin vopsire cu grund anti-coroziv. Putem aplica stratul final de vopsea in culoarea dorita de tine. De asemenea, putem vopsi confectiile metalice si in camp electrostatic, asigurandu-se o calitate inalta produsului finit, dupa ce in prealabil acestuia i s-a aplicat un tratament de zincare.

Produse Premium

Gardurile si portile sunt produse PREMIUM, de inalta calitate, care combinate cu pricepere si gust, pot fi catalogate ca adevarate opere de arta.

Suntem recunoscuti pentru:

Vrei sa discutam despre proiectul tau?

Garduri Metalice

Smilo Holding produce pe comanda garduri metalice rezidentiale in functie de fiecare proiect in parte. Gardurile metalice reprezinta o functie estetica si avantajoasa din punct de vedere a costurilor. Avem experienta necesara de a realiza garduri metalice atat pentru segmentul rezidentia, cat si pentru cel industrial. Portile si gardurile confectionate de noi sunt realizate din fier forjat, aluminiu sau profile metalice. Acestea sunt personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Executia se face la atelierul nostru propriu urmand sa fie instalat la locatia dorita.

Constructiile pot fi finisate cu: zincare termica, grund anticoroziv, vopsire in camp electrostatic, vopsira manuala. De asemenea Smilo®Holding ofera o gama larga si integrata de componente de inalta calitate pentru porti. Aceste porti metalice din aluminiu sunt folosite pentru acces auto si pentru pietoni. Aceste porti metalice pot fi batante sau culisante in functie de alegerea clientului. Modelele din galeria foto pot fi din aluminiu sau profile metalice.

Putem oferi sisteme complete de automatizare pentru porți și uși secționale. Oferim soluții integrate pentru locuința dumneavoastră, necesare pentru confortul tău. Datorită noilor sisteme de automatizare, automatizarea porților și a ușilor de garaj este din ce în ce mai ușoară.

Acordam o atentie deosebita la:

Confectionam si montam o gama larga de porti de acces metalice batante, autoportante sau culisante (glisante)

Modele Garduri Metalice Moderne

Oferim o gama larga de garduri metalice moderne si clasice pentru toate gusturile, dar mai ales pentru toate conceptele de amenajari si design. Aceste garduri metalice oferite pot avea modele moderne si simple sau complexe. Se pot executa modelele de gard din portofoliu nostru sau dupa schitele si specificatiile tale.

Modelele de garduri moderne sau clasice sunt realizate din aluminiu pentru informatii suplimentare nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon: 0733 410 081 

Putem sa combinam gardul cu elemente decorative din fier forjat pentru o nota de unicitate. Gardurile metalice confectionate de noi pot raspunde unei varietati de gusturi, satisfacand orice asteptare.

Gardurile metalice ofera siguranta maxima proprietatii tale, dar si un aspect deosebit prin modelele moderne si clasice care pot fi executate in atelierul nostru propriu.

Firma noastra dispune de echipamente moderne si de personal calificat, care iti sta la dispozitie pentru a executa porti metalice unicate dupa specificatiile tale. Putem sa te ajutam sa iei cele mai corecte decizii si lucrarea sa aiba rezultatul cel mai bun posibil.

Alege Design-ul gardului metalic in functie de destinatia acestuia
Ai gasit un model de poarta pe care nu-l gasesti in portofoliul nostru ? Putem executa porti si garduri dupa schitele si specificatiile tale

Vrei sa discutam despre proiectul tau?