Porti de Acces Metalice

Porti de Acces Metalice Moderne

Gardurile și porțile metalice sunt componente vitale pentru securitatea oricărei proprietăți rezidențiale. La Smilo, oferim o varietate de opțiuni pentru porți metalice, incluzând modele autoportante, culisante și batante. Fiecare poartă pe care o realizăm este unică, adaptată specificului fiecărui proiect și construită în propriul nostru atelier, urmând să fie instalată în locația dorită de client.

Porțile noastre asigură un nivel superior de securitate, grație folosirii celor mai bune materiale disponibile, reflectând angajamentul nostru pentru siguranța și confortul tău.

Într-o piață unde abundă porțile și gardurile din profile metalice, noi ne diferențiem printr-o atenție deosebită acordată calității. Fiecare poartă este tratată cu grund anti-coroziv, asigurând o rezistență sporită împotriva ruginii. Prețurile variază în funcție de complexitatea designului și de procesul de zincare.

De peste 15 ani, suntem specializați în fabricarea de porti metalice moderne pentru spații rezidențiale, utilizând profile metalice și aluminiu. Înțelegem valoarea unei porți bine realizate, iar fiecare produs este o dovadă a măiestriei noastre în prelucrarea metalului.

Mândria noastră se regăsește în relațiile pe care le construim cu clienții noștri. Oferim nu doar produse de calitate superioară, ci și servicii complete de instalare și întreținere. De la faza de proiectare și producție până la instalare și întreținere, Smilo este dedicat să îți ofere confort și servicii de excepție.

La Smilo, conștientizăm că o poartă de acces automată este mai mult decât un simplu accesoriu automatizat. Fiecare sistem pe care îl instalăm este personalizat în funcție de dorințele și nevoile clienților noștri. Fie că scopul tău este unul funcțional sau estetic, suntem pregătiți să proiectăm o poartă metalică rezidențială care să îndeplinească toate cerințele tale.

Dacă ești în căutarea unei porți metalice moderne din profile metalice și aluminiu, care să se integreze armonios cu proprietatea ta, nu ezita să apelezi la experții Smilo pentru o soluție personalizată și de înaltă calitate.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

 

Portile de acces metalice pot fi culisante sau batante, ambele modele pot fi automatizate

Iti oferim servicii complete de consultanta si masuratoare, proiectare si montaj:

Executare si finisare

Porțile noastre metalice trec printr-un proces riguros de curățare și finisare, după care sunt tratate împotriva coroziunii prin aplicarea unui grund anti-coroziv. Acesta este doar primul pas în asigurarea durabilității lor. Îți oferim posibilitatea de a alege culoarea finală a vopselei, astfel încât poarta să se potrivească perfect cu designul dorit.

Pentru un finisaj de cea mai bună calitate, aplicăm vopseaua și prin tehnica vopsirii în câmp electrostatic. Această metodă asigură o aderență superioară și un aspect uniform al vopselei pe întreaga suprafață a construcției metalice. În plus, înainte de vopsire, fiecare poartă este supusă unui tratament de zincare, ceea ce sporește și mai mult rezistența la factorii de mediu și la coroziune. Această combinație de procese garantează un produs finit de înaltă calitate, gata să reziste testului timpului.

Produse Premium

Gardurile si portile sunt produse PREMIUM, de inalta calitate, care combinate cu pricepere si gust, pot fi catalogate ca adevarate opere de arta.

Suntem recunoscuti pentru:

Vrei sa discutam despre proiectul tau?

Garduri Metalice

La Smilo Holding, ne dedicăm producției de garduri metalice rezidențiale personalizate, adaptate specificului fiecărui proiect. Gardurile noastre metalice nu doar că adaugă valoare estetică proprietății tale, dar sunt și o soluție cost-eficientă. Cu experiența noastră extinsă, realizăm garduri metalice atât pentru sectorul rezidențial, cât și pentru cel industrial. Fiecare poartă și gard este creat din fier forjat, aluminiu sau profile metalice, personalizat conform cerințelor fiecărui client. Procesul de fabricație se desfășoară în propriul nostru atelier, urmând ca instalarea să fie efectuată în locația aleasă de tine.

Finisajele disponibile includ zincare termică, grund anticoroziv, vopsire în câmp electrostatic și vopsire manuală. Smilo Holding oferă de asemenea o gamă largă de componente de înaltă calitate pentru porți. Porțile noastre metalice din aluminiu sunt ideale atât pentru accesul auto, cât și pentru cel pietonal, putând fi configurate ca batante sau culisante, în funcție de preferințele clientului. Modelele prezentate în galeria noastră foto sunt disponibile în aluminiu sau profile metalice.

În plus, oferim sisteme complete de automatizare pentru porți și uși secționale, creând soluții integrate și personalizate pentru confortul locuinței tale. Cu noile tehnologii de automatizare, gestionarea porților și ușilor de garaj devine mai simplă și mai eficientă, facilitând accesul și sporind securitatea.

Acordam o atentie deosebita la:

Confectionam si montam o gama larga de porti de acces metalice batante, autoportante sau culisante (glisante)

Modele Garduri Metalice Moderne

La Smilo Holding, iți oferim o selecție diversificată de garduri metalice, de la stiluri moderne la cele clasice, pentru a se potrivi oricărui design și concept de amenajare. Fie că preferi un model simplu și modern sau unul mai complex, suntem pregătiți să îndeplinim cerințele tale. Realizăm atât modele din portofoliul nostru, cât și după schițele și specificațiile clientului.

Indiferent dacă sunt moderne sau clasice, modelele noastre de garduri sunt fabricate din aluminiu de înaltă calitate. Pentru detalii suplimentare, te invităm să ne contactatezi la numărul de telefon 0733 410 081.

Oferim, de asemenea, posibilitatea de a îmbogăți gardurile cu elemente decorative din aluminiu, pentru a adăuga o notă distinctivă. Gardurile noastre se pot adapta unei game largi de preferințe, îndeplinind orice tip de așteptare.

Gardurile noastre metalice nu doar că asigură un grad ridicat de securitate pentru proprietatea ta, dar aduc și un plus de estetică, fie că optezi pentru un design modern sau unul clasic. Toate sunt realizate în atelierul nostru dotat cu echipamente moderne.

Suntem mândri de echipa noastră de profesioniști calificați, gata să te asiste în realizarea unor porți metalice unice, conform specificațiilor tale. Suntem aici pentru a te ajuta să iei deciziile corecte și pentru a asigura un rezultat de cea mai bună calitate pentru proiectul tău.

Alege Design-ul gardului metalic in functie de destinatia acestuia
Ai gasit un model de poarta pe care nu-l gasesti in portofoliul nostru ? Putem executa porti si garduri dupa schitele si specificatiile tale

Vrei sa discutam despre proiectul tau?