Sisteme de andocare

Sisteme de andocare: soluții pentru încărcarea și descărcarea mărfurilor

Sistemele de andocare sunt simplu de instalat; ele reprezintă o soluție care poate fi implementată chiar și după ce toată construcția a fost finalizată sau când clădirea este terminată. Smilo Holding oferă o selecție vastă de soluții de: uși industriale sectionale, rampe de egalizare, ghidaje metalice pentru camioane si obturatoare termice (burdufe de etansare) .

Vă ajutăm să faceți față provocărilor lanțului dumneavoastră de aprovizionare. Oferim soluții fiabile de flux de lucru care vă eficientizează operațiunile și vă cresc productivitatea. Sistemele de andocare asigură utilizarea eficientă și economisirea spațiului dumneavoastră de depozitare.

Mișcarea sigură în depozitele ergonomice de astăzi este un factor crucial pentru productivitate. Rampele noastre industriale de încărcare, obturatoarele termice și ușile sectionale industriale de înaltă calitate vă ajută să eficientizați operațiunile, să transportați încărcăturile mai repede ca niciodată. Oferim soluții post-vânzare inovatoare pentru a vă ajuta să profitați la maximum de investiția dumneavoastră.

sisteme de andocare
masa de ridicare industriala
sisteme de andocare cu ghidaje camioane
sisteme de andocare

Soluții eficiente și sigure

Toate soluțiile noastre sunt adaptate la nevoile dumneavoastră individuale.

Oferim o gamă largă de opțiuni care se potrivesc nevoilor și bugetului dumneavoastră. Produsele noastre sunt concepute pentru a îmbunătăți ușurința în utilizare, siguranța și integrarea cu alte sisteme asociate de obicei cu activitatea de încărcare.

Produsele noastre sunt proiectate și construite pentru a satisface cele mai exigente cerințe. Toate produsele noastre sunt conforme cu toate cerințele legale, precum și cu toate reglementările relevante din sectoarele în care vor fi utilizate.

sisteme de andocare
sisteme de andocare camion
sisteme de andoare rampe de egalizare hidraulice
rampe de egalizare inox

Soluții eficiente Smilo – detaliile care fac diferența

Pentru a efectua transferul de marfă și manipularea materialelor între vehicul și instalație și invers, oferind mijloace simple și sigure pentru operatori și marfă, sistemele de andocare sunt echipate cu diverse componente.

Furnizăm SERVICII DE ÎNALTĂ CALITATE pentru fiecare sistem de andocare pentru a vă ajuta să vă reduceți costurile operaționale și pentru a garanta angajaților dumneavoastră un mediu de lucru sigur.

Echipa noastră de ingineri de înaltă calificare are peste 20 de ani de experiență în domeniu și a proiectat, fabricat și instalat sisteme de încărcare pentru o serie amplă de aplicații industriale.

Fiecare dintre produsele noastre a fost proiectat cu atenție și riguros testat pentru a respecta directivele Uniunii Europene.

Servicii de service si mentenanta

Menținerea în stare bună a instalațiilor de încărcare și a incintelor este vitală pentru buna funcționare a activității industriale.

  • Obturatoarele termice industriale se utilizeaza pentru izolarea corecta si protejarea personalului si bunurilor din domeniul industrial de
  • conditii rele meteorologice sau variatii bruste de temperatura. Pierderile termice sunt reduse, astfel, cu pana la 80%.
  • Mesele hidraulice industriale suplinesc forta necesara ridicarii, transportului sau manipularii materialelor sau echipamentelor grele, in conditii de maxima siguranta pentru utilizator.
  • Rampele de egalizare industriale (mobile, fixe) asigura o posibilitate optima de transfer, de la mijlocul de transport pana la depozitare
  • Varietatea de modele, atat din punct de vedere constructiv, cat si functional, asigura rezultate spectaculoase pentru fiecare caz specific.
  • ușă secțională industrială doorTECK este cea care deschide sau închide accesul la spațiul de depozitare și/sau încărcare a materialelor. Acestea pot fi fabricate în diverse culori (gama RAL), dar o caracteristică comună a tuturor este aceea că asigură o izolare termică și acustică. Construite pentru a rezista și proiectate pentru durabilitate, ușile secționale doorTECK oferă o selecție largă de profile, șine și feronerie care vă permit să personalizați aceste uși în funcție de cerințele specifice ale proiectului dumneavoastră.

Componente sistem de andocare:

  • Rampe de egalizare / mese de ridicare
  • Obturatoare termice
  • Uși secționale industriale
  • Ghidaje metalice pentru camioane
sisteme-de-andocare
sisteme de andocare
sisteme de andocare
sisteme de andocare

Usi sectionale industriale

Rampe de egalizare industriale

Obturatoare termice / burdufe de etansare

sisteme-de-andocare

Vrei sa discutam despre proiectul tau?