Grilaje Metalice si Rulouri

Grilaje metalice

Sistemele noastre avansate de grilaje metalice reprezintă soluția optimă pentru securizarea spațiilor comerciale și administrative, oferind protecție eficientă împotriva intruziunilor. Indiferent dacă preferi operarea manuală sau electrică, grilajele sunt proiectate pentru a satisface o gamă largă de aplicații și niveluri de securitate, adaptându-se perfect nevoilor tale specifice.

Operarea electrică, disponibilă pentru toate modelele de grilaje, facilitează deschiderea și închiderea cu efort minim, ideală pentru utilizarea zilnică și pentru grilajele de dimensiuni mai mari. Operarea manuală este de asemenea posibilă pentru toate tipurile de grilaje mobile, recomandată în special pentru dimensiunile mai reduse, unde manipularea directă rămâne practică și rapidă.

Designul inteligent al sistemelor noastre asigură o manevrabilitate ușoară, chiar și în cazul grilajelor de dimensiuni impresionante. În situațiile unde greutatea totală a sistemului depășește 100 kg, introducem soluții automatizate cu motoare laterale puternice pentru a facilita mișcarea grilajelor fără efort din partea ta. În plus, înlocuim sistemul tradițional de arcuri preîncărcate cu axe dimensionate corespunzător pentru a îmbunătăți durabilitatea și performanța grilajelor.

Pentru fiecare proiect, ne angajăm să oferim consultanță și soluții personalizate, asigurându-ne că sistemul de grilaje ales îndeplinește cerințele specifice de securitate și estetică ale spațiului tău. Echipa noastră de profesioniști este gata să te asiste în alegerea și instalarea sistemului de grilaje metalice perfect adaptat nevoilor tale.

Usa rulou industriala izolata/neizolata

Ruloul industrial este acționat printr-un motor trifazic robust, asigurând o funcționare fiabilă și o durată de viață extinsă. Controlul acestuia se efectuează comod, prin intermediul unui panou de control amplasat în interiorul spațiului, optimizând astfel accesul și manevrabilitatea. Această soluție de închidere reprezintă alegerea ideală pentru cei care caută maximizarea spațiului disponibil, datorită designului său compact, și asigură o izolare termică și acustică superioară. Elementul de bază al ruloului, o lamelă robustă din aluminiu, este echipată cu o garnitură de etansare din cauciuc pentru o sigilare eficientă. Versatilitatea sa face ca usa de tip rulou să fie perfect adaptabilă pentru o varietate de aplicații, inclusiv depozite, hub-uri logistice și puncte de acces largi, cum ar fi cele din zonele industriale sau șantierele navale, oferind o soluție optimă pentru securitate și eficiență.

Grilaje Metalice si Rulouri

Catalog Produse

Descarcati catalogul de produse de aici:

Vrei sa discutam despre proiectul tau?