Rulouri Exterioare

Rulourile sunt instalate la ferestre si usi pentru a proteja spatiile de soare, vant, ploaie, zgomot, etc. Designul acestora armonizeaza perfect cu restul detaliilor fatadelor pe care sunt montate. Smilo Holding comercializeaza sisteme de rulouri concepute pentru a acoperi o gama larga de solutii arhitecturale, de la rulouri din PVC, pana la rulouri aplicate si suprapuse din aluminiu.

Rulouri Exterioare din Aluminiu sau PVC

Tipuri de rulouri exterioare incastrate:

Rulouri Exterioare - VORO
VORO
Rulouri Exterioare - Voro Bravo
VORO BRAVO
Rulouri-Exterioare-Voro-Putz
VORO PUTZ

Rulourile exterioare din aluminiu sau PVC ofera un grad ridicat de protectie si sunt instalate la ferestre si usi pentru a proteja locuinta de: vant, ploaie, soare, zgomot etc. Sistemele de rulouri exterioare comercializate de Smilo Holding sunt concepute pentru a acoperi o gama foarte larga de solutii arhitecturale, de la rulouri fabricate din aluminiu, rulouri aplicate si rulouri din PVC, oferind un echilibru termic constant, bucurandu-te astfel de o protectie de calitate, cu costuri scazute.

Sistemele de rulouri exterioare sunt rezistente la coroziune, expunerea la precipitatii, raze solare, si pot obtura lumina complet. Vara ruloul formeaza o bariera termica constanta impotriva caldurii, iarna ajuta exact in sens invers.

Rulourile din aluminiu oferite de compania noastra iti pot infrumuseta fereastra cu ajutorul aluminiului. Lamele subtiri sunt de 37 mm inaltime si 8,6 mm grosime si sunt oferite in mai mult de 20 de culori, la cerere putem vopsi in orice culoare din paletarul RAL. Rulourile sunt fabricate din materiale durabile de inalta calitate, iar procesul de productie este controlata eficient pana la furnizarea produselor finite catre clienti.

RULOURILE EXTERIOARE TE AJUTA SA ECONOMISESTI

Caldura cu 10%
Electricitatea cu 20%

Avantaje rulouri exterioare electrice sau manuale:

PROTECTIE LA INTEMPERIILE ATMOSFERICE:

Rulourile iti protejeaza ferestrele impotriva: ploii, zapezii, gindinei, vantului puternic. Obiectele luate de un vant puternic nu o sa-ti deterioreze fereastra sau usa.

ECONOMISIREA ENERGIEI:

Rulourile te protejeaza de diferentele de temperatura atunci cand ruloul este coborat, vara te poti bucura de o camera racoroasa, iarna ruloul retine caldura si te protejeaza de frigul de afara. Poti economisii energie electrica cel putin 20%

PROTECŢIA IMPOTRIVA PRIVIRILOR CURIOASE:

Rulourile izoleaza termic, fonic si ofera intimitatea de care ai nevoie ca sa te bucuri de relaxare in intimitate in apartament sau in casa

PROTECTIA LA ZGOMOT:

Rulourile exterioare reduc nivelul de zgomot in camera cu pana la 10 db. Aceasta protectie suplimentara este ideala daca locuiesti intr-o zona cu mult zgomot si vrei sa te bucuri pe deplin de linistea casei tale.

PROTECTIE SOLARA:

Rulourile iti aduc racoare in zilele calduroase si pot reduce patrunderea razelor solare cu pana la 60 – 80%, oferind protectie mobilerului, obiectelor din casa sau apartament, prin urmare, mentin o racoare placuta in interior.

BARIERA TERMICA EFICIENTA - AJUTA LA IZOLATIA TERMICA ATAT VARA, CAT SI IARNA
Rulouri exterioare din aluminiu - bariera termica eficienta

Modalitati de montare a rulourilor exterioare:

Rulourile exterioare pot fi instalate la deschiderea usilor si ferestrelor, atat in afara cat si in interiorul acestora, luand in considerare particularitatile arhitecturale si de design ale constructiei. Instalarea de sisteme de rulouri poate fi planificata in etapa de construcţie, precum şi dupa ce cladirea a fost construita. Rulourile pot avea carcasa inclinata la 45 de grade sau built-in “invizibil” – rulou tencuibil.

Sistemul de rulouri exterioare tencuibile:

Principala caracteristica a acestui tip de rulou consta in posibilitatea de tencuire a carcasei. Aceasta optiune de instalare implica nise speciale in caramida de la stadiul de construcţie, pentru instalarea carcasei ruloului.
Se pot distinge urmatoarele tipuri de instalare a ruloului exterior tencuibil:

rulouri exterioare tencuibile
Rulouri tencuibile detalii

Storuri Exterioare

Modalitati de actionare a rulourilor exterioare:

Smilo®Holding ofera o gama larga de actionari si accesorii pentru controlul rulourilor, de la actionari manuale clasice pana la sisteme electrice automate, de la branduri internationale recunoscute – unitati multifunctionale electrice cu sisteme de control inteligente.

Rulourile exterioare cu actionare manuala sunt perfect potrivite pentru camerele cu mai multe ferestre cu deschideri de dimensiuni mici sau mijlocii. Cateva dintre acestea sunt prezentate si in imaginile urmatoare:

Modalitati de functionare rulouri ferestre
modalitati de functionare detaliate rulouri exterioare

Automatizarea rulourilor asigura controlul cel mai convenabil si multifunctional; prin apasarea unui singur buton puteti controla simultan toate rulourile sau doar pe cel dorit la un moment dat. Puteti face acest lucru stand pe canapea, in pat sau la masa.

Sistemele inteligente de control prin unitati de comanda programabile, senzori de lumina si termica sau senzori meteorologici, asigura un nivel avansat de confort. Smilo®Holding colaboreaza pe acest segment cu doi dintre cei mai mari producatori de rulouri exterioare din lume.

Pasi instalare rulouri tencuibile

Vrei sa discutam despre proiectul tau?