Rulouri Exterioare

Rulourile exterioare oferite de Smilo Holding reprezintă soluția ideală pentru protejarea împotriva elementelor naturale – soare, vânt, ploaie, precum și zgomot. Cu un design modern care se integrează armonios cu arhitectura clădirii, aceste sisteme de rulouri exterioare sunt disponibile într-o varietate de materiale, inclusiv PVC și aluminiu, adaptându-se perfect la diferite stiluri arhitecturale. Fie că preferi rulourile aplicate direct pe fațadă sau pe cele suprapuse, care adaugă un strat suplimentar de izolare și securitate, Smilo Holding are soluția potrivită pentru orice necesitate, garantând o combinație ideală între funcționalitate și estetică.

Rulouri Exterioare din Aluminiu sau PVC

Tipuri de rulouri exterioare incastrate:

Rulouri Exterioare - VORO
VORO
Rulouri Exterioare - Voro Bravo
VORO BRAVO
Rulouri-Exterioare-Voro-Putz
VORO PUTZ

Rulourile exterioare, fie din aluminiu, fie din PVC, te protejează eficient împotriva elementelor naturale precum vânt, ploaie, soare și zgomot. Smilo Holding îți oferă o varietate de sisteme de rulouri exterioare, adaptate pentru diferite preferințe arhitecturale. Fie că alegi rulourile din aluminiu, cele aplicate direct pe fațadă sau versiunile din PVC, vei beneficia de o izolare termică optimă și protecție durabilă, toate acestea cu un impact minim asupra bugetului tău.

Aceste rulouri sunt concepute să reziste la coroziune, precipitații și expunerea la soare, oferind posibilitatea de a bloca complet lumina naturală. Pe timp de vară, creează o barieră eficientă împotriva căldurii, în timp ce iarna contribuie la reținerea căldurii în interior.

Modelele noastre din aluminiu îmbogățesc estetica ferestrelor, având lamele elegante de 37 mm înălțime și 8,6 mm grosime, disponibile în peste 20 de nuanțe. În plus, la cerere, putem vopsi rulourile în orice culoare din gama RAL. Fabricate din materiale premium și supuse unui proces riguros de producție, rulourile noastre sunt un simbol al calității și durabilității, gata să îndeplinească cele mai exigente cerințe ale tale.

RULOURILE EXTERIOARE TE AJUTA SA ECONOMISESTI

Caldura cu 10%
Electricitatea cu 20%

Avantaje rulouri exterioare electrice sau manuale:

PROTECTIE LA INTEMPERIILE ATMOSFERICE:

Rulourile iti protejeaza ferestrele impotriva: ploii, zapezii, gindinei, vantului puternic. Obiectele luate de un vant puternic nu o sa-ti deterioreze fereastra sau usa.

ECONOMISIREA ENERGIEI:

Rulourile te protejeaza de diferentele de temperatura atunci cand ruloul este coborat, vara te poti bucura de o camera racoroasa, iarna ruloul retine caldura si te protejeaza de frigul de afara. Poti economisii energie electrica cel putin 20%

PROTECŢIA IMPOTRIVA PRIVIRILOR CURIOASE:

Rulourile izoleaza termic, fonic si ofera intimitatea de care ai nevoie ca sa te bucuri de relaxare in intimitate in apartament sau in casa

PROTECTIA LA ZGOMOT:

Rulourile exterioare reduc nivelul de zgomot in camera cu pana la 10 db. Aceasta protectie suplimentara este ideala daca locuiesti intr-o zona cu mult zgomot si vrei sa te bucuri pe deplin de linistea casei tale.

PROTECTIE SOLARA:

Rulourile iti aduc racoare in zilele calduroase si pot reduce patrunderea razelor solare cu pana la 60 – 80%, oferind protectie mobilerului, obiectelor din casa sau apartament, prin urmare, mentin o racoare placuta in interior.

BARIERA TERMICA EFICIENTA - AJUTA LA IZOLATIA TERMICA ATAT VARA, CAT SI IARNA
Rulouri exterioare din aluminiu - bariera termica eficienta

Modalitati de montare a rulourilor exterioare:

Rulourile exterioare reprezintă o soluție versatilă și elegantă pentru controlul luminii și a intimității în orice tip de locuință, adaptându-se armonios la estetica și specificul arhitectural. Acestea pot fi montate atât pe uși cât și pe ferestre, fie la exterior, pentru o eficiență maximă, fie la interior, în funcție de preferințele și nevoile specifice ale fiecărei clădiri. Implementarea sistemelor de rulouri poate fi gândită încă din faza de proiectare a construcției sau poate fi adăugată ulterior, completând funcționalitatea și aspectul edificiului. Optând pentru rulourile cu carcasă înclinată la 45 de grade sau pentru soluția built-in, complet integrată și „invizibilă” după tencuire, vei beneficia de un plus de estetică și eficiență, personalizând spațiul conform viziunii tale.

Sistemul de rulouri exterioare tencuibile:

Unul dintre avantajele remarcabile ale rulourilor exterioare este capacitatea de a integra carcasa în structura clădirii printr-o tehnică de tencuire. Această metodă presupune crearea de nișe dedicate în zidarie, chiar din etapa de construcție, pentru montarea eficientă și estetică a carcasei ruloului.

rulouri exterioare tencuibile
Rulouri tencuibile detalii

Storuri Exterioare

Modalitati de actionare a rulourilor exterioare:

Smilo®Holding îți deschide lumea confortului și eficienței cu o varietate impresionantă de soluții pentru controlul rulourilor tale exterioare. Avem de la mecanisme manuale, ideale pentru acele ferestre mai mici sau de dimensiuni medii, până la sisteme electrice de ultimă generație, provenite de la producători de renume internațional. Te invităm să descoperi unitățile noastre electrice multifuncționale, dotate cu tehnologie inteligentă pentru un control optim și ușor.

Pentru acele camere unde lumina naturală și intimitatea trebuie gestionate cu precizie, rulourile exterioare cu acționare manuală reprezintă o soluție accesibilă și eficientă. Descoperă în galeria noastră foto modelele selectate, care îmbină funcționalitatea cu estetica, pentru a se integra armonios în orice tip de ambient.

Modalitati de functionare rulouri ferestre
modalitati de functionare detaliate rulouri exterioare

Automatizarea rulourilor transformă radical modul în care interacționezi cu spațiul tău de locuit, oferindu-ți libertatea de a controla lumina și intimitatea cu un simplu gest. Fie că te relaxezi pe canapea, te odihnești în pat sau te bucuri de o masă, cu sistemele noastre poți regla rulourile individuale sau toate odată, fără să te ridici.

Cu tehnologia SMART, controlul devine intuitiv și eficient: unități de comandă programabile, senzori de lumină, temperatura ambientală sau condițiile meteo exterioare se îmbină pentru a crea un mediu perfect adaptat nevoilor tale. Smilo®Holding este partenerul tău în acest demers, colaborând cu liderii globali în producția de rulouri exterioare, pentru a-ți aduce acasă ultimele inovații în materie de confort și control automatizat.

Pasi instalare rulouri tencuibile

Vrei sa discutam despre proiectul tau?