Accesorii Porti

Echipa SMILO®HOLDING este complet echipată și entuziasmată să contribuie la succesul proiectului tău. Descoperă în oferta noastră o varietate de accesorii pentru porți, disponibile la prețuri extrem de competitive, toate concepute să îndeplinească și cele mai exigente cerințe.

Pentru orice nelămuriri sau dacă ai nevoie de detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a-ți oferi toate informațiile necesare și pentru a te ajuta să alegi soluțiile optimale pentru proiectul tău.

Accesorii porti la cele mai înalte standarde ale calității

SMILO®Holding îți pune la dispoziție o gamă completă de accesorii de înaltă calitate pentru porți, selectate meticulos pentru a îmbunătăți eficiența montajului și a spori valoarea finală a proiectului tău. Noile inovații și îmbunătățiri, rezultate din cercetări aprofundate, sunt gândite să simplifice procesul de instalare și să asigure o performanță optimă.

Indiferent de materialul ales, inclusiv lemn, porțile noastre sunt concepute să funcționeze fără a afecta estetica, cu un nivel minim de zgomot în funcționare. În plus, pentru sistemele existente, oferim o selecție extinsă de accesorii, de la șuruburi special concepute și roti cu lubrefiere permanentă, la balamale, capace și mânere premium, toate destinate să completeze și să îmbunătățească funcționalitatea porții tale.

Descoperă diferența SMILO®HOLDING și lasă-ne să aducem plusvaloare proiectului tău prin calitate, inovație și atenție la detalii.

Caracteristici tehnice accesorii porti culisante

Role metalice inovatoare: concepute cu canale în formă de V, U sau semicirculare pentru o rulare optimă pe bare unghiulare, plane sau pe șine. Colecția noastră cuprinde role cu ax standard, prevăzute cu puncte pentru lubrifiere, suporturi de fixare adaptabile, plăci pentru sudură și variante special concepute pentru porți autoportante sau supraterane. De asemenea, oferim role destinate unor aplicații industriale specifice, capabile să suporte o sarcină statică între 30 și 1500 kg.

Șinele: disponibile în lungimi de 3 sau 6 metri, concepute pentru a se uni cu ușurință, facilitând un sistem de rulare la nivel de excelență.

Căile de rulare: special proiectate pentru porți culisante autoportante, utilizând un sistem eficient de troliu.

Lagare de rulare: oferim variante galvanizate, cu dimensiuni de 32 x 12 x 1000 mm (oval) și 22 x 22 x 100/2000 mm (standard), esențiale pentru operarea ușoară a porților motorizate culisante. Accesoriile incluse, precum balamalele, bolturile, plăcile, opritoarele, capacele patrate, manerele și torliile, vin în completarea sistemului de rulare, oferind opțiuni de ultimă generație, diversificate ca tipuri și dimensiuni, pentru a se potrivi oricărei nevoi.

Exploră gama noastră extinsă de componente esențiale pentru mișcarea lină și eficientă a porților tale culisante, proiectate pentru a îmbunătăți funcționalitatea și a simplifica instalarea și întreținerea.

Caracteristici tehnice accesorii porti batante

Vă oferim o selecție premium de feronerie pentru porți batante, inclusiv accesorii esențiale și o diversitate de balamale adaptate pentru toate tipurile de porți, indiferent de dimensiuni sau greutate. Această gamă este concepută să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice, asigurând durabilitate și eficiență maximă în utilizare.

În oferta noastră regăsiți o selecție variată de accesorii pentru porți, incluzând atât opritoare montate subteran sau pe suprafață, cât și un spectru larg de balamale pentru porți batante, adaptate oricărei nevoi:

  • balamale pentru porți batante cu rulmenți pentru o mișcare lină și durabilă;
  • balamale reglabile și fixe pentru porți batante, cu sistem de fixare pe șurub, pentru ajustări precise;
  • balamale sudabile pentru porți batante cu rulment sau bucsă, garantând o rezistență și o ușurință în utilizare sporite;
  • balamale sudabile pentru porți batante, echipate cu plăci de fixare, pentru o instalare sigură și rapidă.

Fiecare soluție din portofoliul nostru este gândită să asigure durabilitate, funcționalitate și estetică, completând designul oricărei porți batante.

Cataloage Produse

Analizeaza cataloagele noastre de produse accesand butonul de mai jos. 

Vrei sa discutam despre proiectul tau?