Accesorii Porti

Echipa SMILO®HOLDING este pregatita pentru proiectul dumneavoastra. La noi gasiti accesorii porti de care aveti nevoie la cele mai mici preturi.

Daca ai intrebari, contactateaza-ne pentru mai multe informatii

Accesorii porti la cele mai mici preturi

Calitate, notorietate, incredere, profesionalism. Sunt atu-urile noastre, care ne recomanda celor din domeniul distributiei sau executiei de usi de garaj industriale si rezidentiale. Portile si gardurile confectionate de noi sunt realizate din fier forjat sau profile metalice. Acestea sunt personalizate in functie de fiecare proiect in parte. Executia se face la atelierul propriu urmand sa fie instalat la locatia dorita. Constructiile pot fi finisate cu: zincare termica, grund anticoroziv, vopsire in camp electrostatic. De asemenea Smilo®Holding ofera o gama larga si integrata de accesorii porti de inalta calitate pentru porti.

Aceste accesorii porti furnizate de Smilo Holding evolueaza mereu, venind constant cu elemente noi si imbunatatiri menite sa reduca timpul de lucru al instalatorilor, si pentru a spori calitatea lucrarii furnizate. In acest sens va prezentam noi elemente rezultate in urma amplelor procese de cercetare ale producatorilor de componente.

Poarta poate fi construita din orice material, inclusiv lemn, deoarece nu intra in contact direct cu sistemul de rulare. Zgomotul produs de portile autoportante este aproape insesizabil.

Pentru sistemele deja existente, fie in varianta clasica, fie in cea autoportanta, sunt puse la dispozitie o gama larga de accesorii, de la suruburi speciale si roti cu lubrefiere continua la balamale, capace si manere de cea mai buna calitate.

Caracteristici tehnice accesorii porti:

Role metalice: cu canal in forma de V, U sau rotunjit la jumatate, pentru rulare pe bare unghiulare, bare plane respectiv sine. Gama include role cu ax standardm cu punct de lubrifiere, cu suport de fixare, cu placi pentru sudare, role pentru porti supraterane/autoportante. Exista si role speciale, pentru aplicatii industriale. Sarcina statica de la 30 la 1500 kg

Sine: lungimi de 3 sau 6 m, putand fi interconectate simplu. Sistem de rulare de avangarda

Cai de rulare: pentru porti culisante autoportante, prin troliu

Lagare de rulare: 32 x 12 x 1000 galvanizat (oval) si 22 x 22 x 100/2000 (standard)

Permit miscarea portilor culisante motorizate. Sunt furnizate si elemente de spatiere pentru fixarea lagarului pe poarta: balamale, bolturi, placi, opritoare, capace patrate, manere, torlii, inchizatori: modele de avangarda, de diferite tipuri si dimensiuni. 

Cataloage Produse

Analizeaza cataloagele noastre de produse accesand butonul de mai jos. 

Vrei sa discutam despre proiectul tau?