Usi Blindate

Usile blindate oferă protecție maximă împotriva intruziunilor, beneficiind de un ansamblu de tehnologii avansate și dispozitive de siguranță de ultimă oră.

Echipa noastră de asistență tehnică, alcătuită din tehnicieni și profesioniști specializați, este dedicată să îți ofere servicii post-vânzare de excepție, precum și montaj și instalare profesională pentru modelele noastre de ultimă generație.

Ultima inovație a companiei, mereu orientată spre viitor, încorporează viziunea Dierre. Creativitate, proiecție spre viitor și implementarea sistemelor „smart” de securitate și uși automatizate sunt reprezentative pentru noua generație de produse esențiale pentru prezent și viitor: eficiență termică pentru economii energetice și protecția mediului; izolare fonică; design inovator; integrare în sisteme de casă inteligentă. 

Atenția meticuloasă pentru fiecare detaliu distinge produsele Dierre, nu doar estetic, dar și în termeni de securitate. Fiecare creație Dierre poartă o amprentă unică de stil.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Descopera gama noastra largă de usi blindate.

Modele Usi Blindate

Imaginile prezentate cu ușile sunt menite să servească drept inspirație și, astfel, anumite detalii vizuale (finisajele sau accesoriile) ar putea să nu fie disponibile standard sau să necesite comandă specială.

Next

Usi blindate
Usa blindata Next

NEXT ELETTRA se distinge prin sistemul său revoluționar de deschidere fără cheie, activat prin Bluetooth® și gestionat printr-o aplicație dedicată, transformând ușa într-un element tehnologic avansat și o piesă centrală a locuinței, accesibilă tuturor.

Acest sistem nu doar că este intuitiv și simplu de utilizat și configurat, dar oferă și diagnostice interne pentru o securitate sporită, având un design minimalist și fiind accesibil oricând și oriunde din lume, direct de pe smartphone-ul tău.

NEXT ELETTRA este concepută pentru casele inteligente ale viitorului, integrându-se perfect în rețeaua IoT, marcând un pas important spre frontiera tehnologiei conectate.

Sleek

Usi blindate
Usa blindata Sleek

Creativitatea își urmează drumul în epoca contemporană, reușind să transforme inovația tehnologică și cercetarea într-un design rafinat, sporind securitatea și optimizând performanțele termice și acustice. Sleek, noua emblemă a securității propusă de Dierre, își găsește inspirația în tehnologia avansată a aviației: echipată cu un cadru dublu care se aliniază perfect cu peretele și posibilitatea de a se deschide panoramic până la 180°, grație balamalelor inovatoare și ascunse Macron 5.0, o inovație brevetată Dierre. Această ușă, care poate fi realizată și în dimensiuni impresionante, nu doar că se integrează armonios în spațiu, dar contribuie la extinderea vizuală a acestuia, prin alinierea texturii sale cu cea a peretelui.

Elettra Wall Security

usa blindata
Usa Blindata Elettra Wall Security

Designul reprezintă echilibrul perfect între tehnologie avansată și estetică rafinată, iar Dierre navighează magistral pe acest curs. Inspirată de această viziune, creează Wall Security, o ușă de securitate care se integrează impecabil cu peretele, completând armonios decorul. Wall Security redefinește conceptul de siguranță, combinând eleganța unei uși cu balamale ascunse, capabilitatea de a se deschide generos până la 180°, cu robustețea unei uși de securitate. Este o fuziune între forța unui zid de oțel și estetica personalizată a casei tale.

SynergyIn

Usa Blindata
Usa Blindata SynergyIn

Interpretând magistral tendința tot mai răspândită de a căuta un complex de performanțe înalte într-un singur produs, Dierre a creat o nouă bijuterie în domeniul ușilor de securitate: Synergy-In. În grosimea unei uși blindate standard, SynergyIn integrează și amplifică acțiunea a patru caracteristici tehnice diferite – izolație termică, izolație fonică, rezistență la foc și rezistență la încercările de efracție, atingând astfel rezultate excelente.

SynergyOut

Usa Blindata SinergyOut
Usa Blindata SynergyOut

Conceput special pentru locuinte individuale, Synergy-Out se distinge prin izolație termică superioară. Structura sa unică, având un cadru din PVC încorporat cu miez de oțel, stabilește standarde înalte în prevenirea condensului, rezistând eficient la condițiile meteo extreme și menținându-și aspectul și funcționalitatea impecabile pe termen lung.

Usile blindate sunt special concepute pentru o lunga durata de viata sub actiunea factorilor de mediu

Punțile termice constau într-o discontinuitate a materialelor care compun un perete, apărând atunci când o parte a învelișului clădirii prezintă o rezistență foarte scăzută. Asta înseamnă că, în sezonul rece, există o probabilitate mai mare de pierdere a căldurii din interior spre exterior, iar în sezonul cald, invers, cu formarea mucegaiului datorită condensului, dar și probleme structurale și un consum energetic crescut. Pentru a preveni crearea acestor condiții, este esențial să se structureze și să se proiecteze optim fiecare element în contact cu exteriorul. Să avem în vedere că punțile termice la nivelul cadrului pot tripla transmisia și pierderea de căldură a ușii.
Cum puteți asigura că un produs este de fapt rezistent la apă, aer și vânt? Există anumite reglementări care vizează măsurarea performanței produsului de uși și ferestre, precum și clasificarea acestuia. Astfel, cei care oferă produsul pot promova clasificarea sa, garantând calitatea, iar consumatorul final va avea o imagine clară a ceea ce cumpără.

Cum puteți determina dacă o ușă poate rezista acțiunii vântului? Standardul UNI EN 12211 definește gradul de rezistență la vânt. Performanța de rezistență este măsurată în laborator printr-un test care creează diferite condiții de presiune, simulând acțiunea vântului. În funcție de răspuns, fereastra sau ușa este clasificată în una dintre cele 5 clase.

 

Datorită standardului UNI EN 12208, au fost identificate 10 clase de etanșeitate la apă. Produsele sunt clasificate în clasa minimă atunci când nu prezintă scurgeri după ce au fost supuse jetului de apă și presiunii atmosferice pentru o durată de 15 minute. Cel mai înalt nivel de performanță, pe de altă parte, este atins atunci când ferestrele și ușile sunt etanșe după 55 de minute de testare la o diferență de presiune de 600 Pa.

Acest element este reglementat de standardul european UNI EN 12207, care raportează permeabilitatea în raport cu întreaga suprafață a ferestrelor și ușilor și în raport cu lungimea îmbinărilor deschise. Clasele de permeabilitate variază de la 1 la 4, unde 1 reprezintă nivelul minim de performanță. Înainte de a cumpăra o ușă de securitate, nu uita să iei în considerare aceste elemente și să verifici clasificările de performanță pentru permeabilitatea aerului, etanșeitatea la apă și rezistența la vânt.

Casa ta, oaza ta de liniste

Casa ta este spațiul unde viața capătă sens. Dierre îți garantează securitatea, păzindu-ți valorile și pe cei dragi. Fiecare ușă creată de maeștrii Dierre reprezintă o veritabilă declarație de stil și siguranță pentru locuința ta, fiind o armonie perfectă între inovația ușilor blindate și rafinamentul ușilor de interior. Produse exclusiv în Italia, ușile Dierre sunt gândite pentru a îmbogăți și a înnobila fiecare moment petrecut acasă.

Ce stă în spatele unei uși blindate?

Contracadrul

Este structura fixată în perete pentru a găzdui ușa, devenind una cu peretele. Este practic punctul de legătură între perete și cadru.

Cadrul

Este elementul de suport al ușii moderne și reprezintă, de asemenea, un element de design, putând avea două tonuri pentru a se potrivi cu finisajele interioare și exterioare ale locuinței. Este fabricat din oțel și este consolidat în punctele cele mai accesibile intrușilor, asigurând unirea dintre canatul ușii și contracadrul.

Usa Blindata Accesorii
Usa blindata accesorii2

Balamalele

Conectează canatul ușii de cadrul și oferă suportul și punctul de pivot pentru canat. Pot fi ascunse, adică invizibile pentru a crea un efect rasomuro, sau standard. Permit diferite grade de deschidere, până la 180 de grade de degajare a mânerului. Pe lângă balamale se află rostrele Shild; acestea se încadrează în nișele corespunzătoare de pe cadru pentru a preveni desprinderea.

Încuietorile

Constau din cilindrul care generează mișcarea de deschidere și închidere, și componenta de apărare. Există și încuietoarea cu dublu bit, care însă nu necesită elemente suplimentare.

Acoperirile

Sunt elementele care personalizează ușa ta, realizate în diferite culori și materiale, permit să dai mai mult caracter locuinței tale pentru că le poți alege în funcție de preferințele tale. Există două panouri: interior și exterior. Alegerea celui exterior depinde și de expunerea acestuia la intemperii și trebuie să fie coordonată cu culoarea și finisajele stabilite de condominiu.

Sistemul Fast-Grip pentru Cadrul de Oprire a Panourilor

Dierre a patentat un sistem de securitate Fast-Grip, care permite asamblarea și demontarea cadrelor de oprire a panourilor în foarte puțini pași. Aceste cadre noi au o suprafață din lemn și un interior cu materiale inovatoare, flexibile și de înaltă rezistență.

Usa blindata accesorii3
Usa blindata accesorii4

Placa de protecție

Este un cadru de margine a canatului ușii pe toate cele patru laturi, fabricat din oțel, în două versiuni: cu colțar și standard. Defender este o protecție pentru cilindru care există atât în versiunea standard, cât și în versiunea mai avansată, care este mai sigură și oferă performanțe mai bune. În plus, Dierre îți permite să integrezi unele opționale suplimentare care oferă și mai multă securitate.

Open View

Permite deschiderea parțială și blocarea ușii fără ca câmpul vizual să fie obstrucționat de brațul de siguranță tradițional. De fapt, dispozitivul este plasat în partea superioară a cadrului și permite o vedere neobstrucționată.

Vrei sa discutam despre proiectul tau?