Service Reparatii
Usi de Garaj si Usi Industriale

Oferim Servicii complete de intretinere si reparatii usi de garaj si usi industriale in zona Transilvaniei

Avantaje

service reparatii 300 x 300 logo

Este foarte important ca fiecare utilizator de usi de garaj sectionale sa fie familiarizat cu principiile corecte de functionare ale acestora. Unul dintre obiectivele principale ale serviciilor de service este reducerea de riscuri, deci un plus de siguranta si de securitate. Cu echipa Smilo Holding scapi de grija defectiunilor si ai asigrata buna functionare a usii de garaj pe termen lung. 

Usa de garaj este un elemet important pe care trebuie sa il luati in considerare atunci cand doriti sa va renovati casa, sau daca tocmai ati construit-o. Oricat de ciudat ar parea, o usa de garaj corespunzatoare poate schimba aproape in intregime felul in care arata locuinta dumneavoastra. Usile de garaj doorTECK® sunt solutia perfecta pentru dumneavoastra, daca sunteti in cautarea unui producator de usi de garaj in care sa puteti avea incredere.

Va stam la dispozitie cu o multime de modele de usi de garaj cu diferite functii si sisteme. Veti fi mirat cand veti constata cate variante exista in privinta unei usi de garaj. Datorita numarului mare de clienti care vor sa-si imbunatateasca usa de garaj, au aparut foarte multe cerinte pentru diferite tipuri de usi de garaj, iar firma noastra incearca sa fie la indemana tuturor celor care necesita astfel de servicii.

Echipa de service are cunostintele, dar si mijloacele necesare pentru a localiza, diagnostica si interveni corect pentru remedierea defectiunilor aparute.

Va punem la dispozitie un serviciu de interventie de urgenta si serviciu de asistenta telefonica.

Operatiunile de service si reparatii executate de firma noastra includ:

service-reparatii-usi-de-garaj-smilo-holding-cluj

Va punem la dispozitie o gama larga de piese de schimb la cele mai bune preturi.