Usi Rapide

Usi rapide din PVC – se preteaza in locurile cu trafic intens, una dintre cele mai cautate solutii de inchidere. Acestea sunt utilizate pentru a îmbunătăți climatul interior și pentru a economisi energie, pentru a preveni curenții de aer și pentru a controla atât temperatura interioară, cât și cea exterioară. Viteza de deschidere a unei uși de mare viteză pentru interior/exterior este de până la 20 de ori mai rapidă decât cea a unei uși secționale industriale. Ușile de mare viteză conțin diverse sisteme de siguranță, cum ar fi sistemul static sau mecanic ireversibil care împiedică ușa să cadă în cazul în care frâna motorului se rupe.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Smilo Holding va pune la dispozitie o gama larga de usi rapide din PVC industriale cu impachetare/rulare, destinate traficului intens din zonele de depozitare sau zonele de productie. Usile rapide sunt eficiente: in industria reciclarii, industria alimentara, industria agricola. Usile rapide sunt mult mai eficiente decat usile sectionale sau usile de tip rulou industriale. Usa rapida va poate economisii bani, datorita inchiderii/ deschiderii rapide, nu pierdeti din caldura.

Usile deschise prea mult timp duc la pierderi de energie, implicit la aer cald, prin necesitatea de a reincalzii sau, dupa caz, de a raci aerul din interior, lucru care duce la cheltuieli suplimentare. Pastrand o temperatura constanta, ideala pentru angajati, care nu vor mai fi expusi la schimbari bruste de temperatura.

Usi Rapide Din PVC - Siguranta Fiabila

Exista situatii in care traficul vehiculelor in interiorul intreprinderii atinge densitati ce nu au fost nicioadata prevazuta, iar usile sectionale nu mai pot face fata necesitatilor de moment. Atunci se ajunge la ambuteiaje sau blocaje totale ale cailor de acces, bilantul final aratand o pierdere serioasa de resurse, in special de timp.

Usile rapide flexibile din PVC contin diverse sisteme de siguranta, impiedicand caderea usii in cazul in care se rupe frana de motor.

Uneori, traficul atinge densități foarte mari, iar ușa industrială secțională rămâne permanent deschisă, astfel că puteți instala o ușă rapidă din PVC care se închide și se deschide automat. Rolul său principal este de a izola spațiile interioare de frig sau de căldură puternică, de noxe sau de alte elemente care perturbă activitatea din incintă. Sunt durabile și pot face față cu succes manipulării zilnice practic nelimitate, fără a se deteriora. Ușile cu ridicare rapidă facilitează, de asemenea, accesul persoanelor care au nevoie de acces la benzile transportoare sau la depozitele din spațiile comerciale.

Asadar, experimentele au demonstrat eficienta net superioara a usilor rapide fata de usile sectionale si usile tip rulou. Usile rapide fulidizeaza traficul, fluxul de productie, reduce riscul de accidente.

Avantaje

 • rezistente la vant
 • raman operationale chiar in conditii meteo nefavorabile
 • ideale pentru utilizarea intensa
 • viteza mare de deschidere si inchidere
 • sunt fabricate in conformitate cu standardele europene
 • structura din otel inoxidabil (optionala)
 • rezistente la vant
 • proiectate pentru trafic intensiv (intrare/iesire)
 • sisteme electronice de siguranta
 • carcasa de roluire (optional)
 • rezistente la schimbari de temperaturi severe

Usi Rapide PVC Industraiale Cu Ridicare Rapida–Caracteristici

Caracteristici tehnice:

 • Motor: trifazat, cu autofranare (evita impactul)
 • Invelis: rezistent la sfasiere, izolant (pentru camerele frigorifice)
 • Comanda: buton, telecomanda, fotocelule, radar, cablu
 • Variante: infasurarea rapida (2 metri pe secunda pana la 2,5 metri pe secunda), infasurarea rapida si un dispozitiv de siguranta (0,6 metri pe secunda) si infasurarea rapida (0,7 metri pe secunda) pentru deschideri cu benzi rulante 
 • Izolatie termica: buna (diferenta de 18 °C intre spatiile separate)

Deschiderea usilor rapide se poate face:

 • cu consola cu snur (de o parte sau ambele parti ale usii)
 • radar interior/exterior
 • bucla de inductie
 • receptor cu telecomanda radio

Usi rapide de exterior – sunt fabricate dintr-un material incredibil de puternic, rezistent la vânt, ploaie și schimbări de temperatură. Acestea sunt ideale pentru spații logistice și industriale, hale de producție, spălătorii auto și servicii de curierat.

Usi rapide de interior –  sunt un element esențial pentru închiderea spațiilor cu cicluri de lucru intensive și pentru protejarea spațiilor interioare de curenții de aer.

Usi Rapide Interior

Caracteristici generale:

– prevazute pentru un numar mare de deschideri
– viteze de deschidere de la 1m/s pana la 4m/s
– usi neizolate termic
– plaja mare de dimensiuni pot ajunge pana la 8000 x 5500 mm (functie de producator si model)
– foaia de usa transparenta sau plina cu posibilitate de geamuri

Optional pot fi dotate:

– radar
– telecomanda
– senzor de muchie wireless
– structura de inox pentru cele utilizate in industria alimentara, farmaceutica
– motor monofazat

Usi Rapide Exterior

Caracteristici generale:

– prevazute pentru un numar mare de deschideri
– viteze de deschidere de la 1m/s pana la 4m/s
– usi izolate/neizolate termic
– plaja mare de dimensiuni pot ajunge pana la 12000 x 5500mm (functie de producator si model)
– foaia de usa transparenta sau plina cu posibilitate de geamuri

Optional pot fi dotate cu:

– radar
– telecomanda
– senzor de muchie wireless
– structura de inox
– bobina de inductie
– microcontact cu snur

In categoria de usi rapide pot fi incluse atat usi cu ridicare rapida din PVC, cat si usi rigide (usi sectionale cu deschidere rapida, usi rapide spirala, usi rapide din inox, usi rapide pentru camere frigorifice)

usa-sectionala-cu-deschidere-rapida

Ușile secționale cu deschidere rapidă sunt utilizate pentru multe aplicații în care volumele mari de trafic necesită o ușă care să mențină mediul și temperatura clădirii cât mai constante posibil. 

Utilizând un sistem de șine standard, această ușă se deschide de 6 ori mai repede decât o ușă secțională similară.

usi rapide din inox

Usa rapida din inox este special concepută pentru a satisface toate cerințele proceselor alimentare, acordând o atenție deosebită igienei. (pentru utilizare în interior, fără elemente rigide și cu o structură perimetrală realizată în întregime din oțel inoxidabil.) 

Datorită componentelor și structurii lor, este ușor să le păstrezi curate și sunt extrem de rezistente la oxidare.

usi-rapide-spirala

Usile rapide spirala garantează viteză, izolare termică, solutie de acces deosebit de inovatoare: toate într-un singur produs. 

Izolația termică ridicată, viteza de manevră, durabilitatea și continuitatea serviciului economisesc energie: Ușile rapide spirala se deschid rapid și formează un perete de panouri izolate atunci când sunt închise.

Usa-rapida-pentru-camere-frigorifice

Uși rapide pentru camere frigorifice cu autoreparare, special concepute pentru a răspunde nevoilor sectorului de refrigerare industrială. 

Aceste usi facilitează operațiunile de tranzit între zone caracterizate de temperaturi diferite (temperatură de refrigerare și temperatură ambiantă) și asigură un grad ridicat de izolare termică.

Vrei sa discutam despre proiectul tau?