Usi de Garaj

Usi de garaj sectionale doorTECK®

Elegante si fiabile. Practice si silentioase. Accesibile

Usile de garaj doorTECK® sunt potrivite pentru orice categorie de masini si pentru orice arhitectura de cladire, avand o gama variata de modele si culori disponibile. Usile doorTECK® si-au demonstrat eficienta si robustetea, cea mai importanta dovada fiind longevitatea sistemului. Actionarea se face cu ajutorul unor sisteme de manipulare inteligente si usor de folosit. Usile de garaj sectionale culiseaza (gliseaza) pe tavan deosebit de silentios si sunt potrivite atat locuintelor individuale, cat si locuintelor colectiv. 

Usile de garaj sectionale doorTECK® ofera securitatea dorita prin modul special de fixare in cadru de otel foarte rezistent, ancorat in mai multe puncte, precum si prin mecanismul special de blocare.

Avantajele usilor de garaj doorTECK®

Protectie Optima
Protectie Optima
Sistem de comanda Radio
Sistem de Comanda Radio
Economie de Energie
Economie de Energie

Solutii personalizate si de calitate sunt realizate in fabrica noastra.

Consultanta

Consultanta

Productie

Productie

Instalare

Instalare

Mentenanta

Mentenanta

Vrei sa discutam despre proiectul tau?

Galerie Foto

Usi de garaj cu panouri casetate
Usi de garaj cu panouri fara linii (neted)
Usi de garaj sectionale cu dungi orizontale
Usi de garaj sectionale cu o nervura pe mijlocul panoului

Texturi

Lis (neted)

Lis

Textura neteda (fina) cu aspect lis
Stucco

Stucco

Textura de beton (cu aspect rugos)
Woodgrain

Woodgrain

Textura lemnoasa (imitatie de lemn)

Specificatii Tehnice

Material
Panouri de otel de tip sandwich, cu ranforsari in zona balamalelor, protejate anticoroziv, cu finisaje: Woodgrain (presaj imitatie lemn), Lis (neted), Stucco (coaja de portocala) sau Microrib
RSCVL50Z__afb1
Spuma poliuretanica ecologica de 40 mm
1088T 6000 afb1
Cu garnituri de cauciuc, pe intreg conturul usii
595RSRC afb1
Sine de culisare din otel galvanizat, role nylon cu rulmenti grafitati
680 afb1
Din otel galvanizat
2200CL BLA afb1
Cu geamuri sau panouri vitrate cu geam acrilic, grile de aerisire, usa pietonala
Actionare
Manuala, cu arcuri de torsiune (cu blocare din inchizator exterior/zavor interior); electrica, cu actionare din buton (cu blocare automata din motor)
Siguranta
Protectie impotriva prinderii degetelor; protectie impotriva accdentarilor asigurata prin imbinarea semicilindrica intre sectiuni; dispozitive de siguranta pentru ruperea arcului; posibilitatea achizitionarii cu fotocelula (recomandat!)pentru evitarea inchiderii accidentale si protectia masinii/obiectelor/persoanelor aflate in preajma (optiune valabila in cazul usilor automatizate)
images
L: 2200 - 5000 mm, H: 1830 - 3000 mm
pass door parts
Posibilitatea de a incorpora usa pietonala cu sau fara prag
Structura panoului

Structura Panoului

 1. strat final (finisaj exterior)
 2. strat suport (substrat)
 3. tratament chimic
 4. invelis zinc / aluminiu
 5. foaie de otel
 6. invelis zinc / aluminiu
 7. tratament chimic
 8. strat de protectie
 9. miez spuma poliuretanica

Vrei sa discutam despre proiectul tau ?

Caracteristici si functionalitati ale usilor de garaj doorTECK®

 • Usi garaj sectionale doorTECK® – iti ofera securitatea dorita, prin modul special de fixare in cadru de otel foarte rezistent, ancorat in mai multe puncte si prin mecanismul special de blocare. Exista un numar mare de variante pentru automatizare, astfel incat acestea sa se potriveasca oricarui tip de constructie rezidentiala. Iar pentru ca solutia sa fie completa, paleta larga de culori din gama RAL ofera integrarea perfecta, la nivel estetic. 
 • Usile de garaj doorTECK® cu actionare electrica sunt potrivite pentru orice categorie de masini si pentru orice arhitectura de cladire, avand o gama variata de modele si culori disponibile. Usile doorTECK® si-au demonstrat eficienta si robustetea, cea mai importanta dovada fiind longevitatea sistemului. Actionarea se face cu ajutorul unor sisteme de manipulare inteligente si usor de folosit. Usile de garaj sectionale culiseaza (gliseaza) pe tavan deosebit de silentios si sunt potrivite atat locuintelor individuale, cat si celor colective
 • Daca doresti mai multa lumina naturala in garaj avem disponibile mai multe tipuri de ferestre sau panouri vitrate. Ramele ferestrelor pot fi din: inox sau PVC (albe sau negre) ferestrele se pot monta si pe usa pietonala. Rama de aluminu a panourilor vitrate pot fi vopsite in orice culoare din gama RAL.
 •  O usa de garaj automata trebuie sa aiba un aspect estetic placut care sa se armonizeze perfect cu stilul arhitectural al cladirii. Oricare ar fi cerinta ta, noi avem solutia. Orcat de ciudat ar parea, o usa de garaj sectionala automata corespunzatoare poate schimba aproape in intregime felul in care arata locuinta ta.
 • Garajul este, de cele mai multe ori, cea mai larga intrare in casa ta insa, in acelasi timp si cea mai vulnerabila. Daca sistemul de inchidere nu este sigur, garajul este practic cel mai slab punct de intruziune. 
 • O simpla activitate, cum este cea de deschidere si inchidere a usii clasice de garaj, coborarea, urcarea si iar coborarea din automobil pot deveni corvoade neplacute atunci cand se desfasoara pe timp de ploaie, frig, intuneric sau dupa o zi grea de munca. Insa daca toate aceste probleme sunt rezolvate printr-o simpla atingere a telecomenzii, fara macar a incetini automobilul, viata apare in culori mult mai vii. Culorile doorTECK®.
 • Usile de garaj sectionale rezidentiale pot fi perfect integrate in orice constructie rezidentiala si sunt potrivite pentru orice categorie de masini si pentru orice arhitectura de cladire, avand o gama variata de modele si culori disponibile.
 • Usile pentru garaj sectionale automate cu telecomanda pot fi deschise/inchidse din mers

Automatizari pentru usile de garaj doorTECK®

Halo Kit (Key Automation)

Halo Kit (Key Automation)

Kit Key Halo este motorul ideal pentru usilde de garaj sectionale cu o suprafata de 11 m2 (HA7SS) si 16 m2 (HA10SS), incorporand un motoreductor de 24 Vdc, encoder, unitate de control, sina 3m (HA7SS), sina 4m (HA10SS), doua telecomenzi SUB-44R si un receptor inclus.

Shel Kit (Nice)

Shel Kit (Nice)

Functionalitatea este pe primul loc in orice sistem de automatizare Nice. Shel kit este proiectat pentru usi sectionale de pana la 9.6 m2 si usi cu rabatare in exterior pana la 11.2 m2, cu sina intr-o singura bucata de 2.850 mm. Contine un motoreductor de 24 Vdc cu limitator electronic, unitate de comanda incorporata, receptori si doua telecomenzi cu 4 canale. 

Automatizare-Smilo

Smilo

Smilo Kit se foloseste pentru usile de garaj de pana la 9 m² – 14 m². Premontat, ghidaj intreg de 2.5 m – 3.2 . Kit-ul contine un motoreductor electromecanic ireversibil cu unitate de comanda incorporata si o pereche de telecomenzi.

Soon (Nice)

Soon (Nice)

Nice soon se aplica pentru usile sectionale de pana la 20 m2 si foloseste un motoreductor electromecanic 24 Vdc, cu tehnologie de conectare BlueBus. Soon poate fi aplicat direct pe axul portii sectionale si are dimensiuni reduse in latime, pentru a facilita montarea in orice pozitie. 

Alte optiuni: usa pietonala

Usa pietonala este solutia perfecta pentru a asigura accesul rapid din, respectiv in garaj, fara a mai fi nevoie sa se deschida intreaga usa. Usa pietonala se realizeaza din acelasi material ca si usa de garaj, fiind usor de integrat in design-ul acesteia.

Usa pietonala
Detalii usa pietonala

Usi garaj tip rulou doorTECK®