Usi de Garaj

Usi de garaj sectionale doorTECK®

Elegante si fiabile. Practice si silentioase. Accesibile

Ușile secționale de garaj doorTECK® constituie o soluție optimă și versatilă, adecvată pentru o diversitate de stiluri arhitecturale. Cu o selecție largă de modele și culori, aceste uși se integrează perfect în orice design, oferind un aspect estetic unitar. Eficiența lor remarcabilă, combinată cu o durabilitate de excepție, plasează ușile doorTECK® în fruntea segmentului de piață, demonstrând un nivel înalt de calitate și fiabilitate. Longevitatea acestui sistem este o dovadă clară a angajamentului companiei pentru excelență și inovație în domeniul ușilor de garaj.

Funcționarea ușilor este facilitată de sisteme de operare avansate și ușor de utilizat, ce asigură o experiență optimă pentru utilizatori. Designul lor sofisticat permite o mișcare fluidă și silențioasă pe tavan, fiind astfel ideale atât pentru locuințe private, cât și pentru spații rezidențiale colective. Alegerea unei uși de garaj doorTECK® înseamnă a opta pentru o combinație perfectă între funcționalitate, estetică și fiabilitate.

Usi de garaj sectionale cu panouri suprafata neteda

Usi de garaj sectionale cu panouri suprafata neteda 

Usi de garaj sectionale cu dungi orizontale

Usi de garaj sectionale cu dungi orizontale

Usa de garaj sectionale cu o linie centrala

Usi de garaj sectionale cu o linie centrala

Usi de garaj sectionale cu panouri casetate

Usi de garaj sectionale cu panouri casetate 

Avantajele usilor de garaj doorTECK®

Protectie Optima
Protectie Optima
Sistem de comanda Radio
Sistem de Comanda Radio
Economie de Energie
Economie de Energie

Solutii personalizate si de calitate sunt realizate in fabrica noastra.

Consultanta

Consultanta

Productie

Productie

Instalare

Instalare

Mentenanta

Mentenanta

Vrei sa discutam despre proiectul tau?

Galerie Foto

Usi de garaj cu panouri casetate
Usi de garaj cu panouri fara linii (neted)
Usi de garaj sectionale cu dungi orizontale
Usi de garaj sectionale cu o nervura pe mijlocul panoului

Texturi

Lis (neted)

Lis

Textura neteda (fina) cu aspect lis
Stucco

Stucco

Textura de beton (cu aspect rugos)
Woodgrain

Woodgrain

Textura lemnoasa (imitatie de lemn)

Specificatii Tehnice

Material

Panouri de otel de tip sandwich, cu ranforsari in zona balamalelor, protejate anticoroziv, cu finisaje: Woodgrain (presaj imitatie lemn), Lis (neted), Stucco (coaja de portocala) sau Microrib

RSCVL50Z__afb1

Spuma poliuretanica ecologica de 40 mm

1088T 6000 afb1

Cu garnituri de cauciuc, pe intreg conturul usii 

595RSRC afb1

Sine de culisare din otel galvanizat, role nylon cu rulmenti grafitati

680 afb1

Sine de culisare din otel galvanizat, role nylon cu rulmenti grafitati

2200CL BLA afb1

Cu geamuri sau panouri vitrate cu geam acrilic, grile de aerisire, usa pietonala

Actionare

Manuala, cu arcuri de torsiune (cu blocare din inchizator exterior/zavor interior); electrica, cu actionare din buton (cu blocare automata din motor)

Siguranta

Protectie impotriva prinderii degetelor; protectie impotriva accdentarilor asigurata prin imbinarea semicilindrica intre sectiuni; dispozitive de siguranta pentru ruperea arcului; posibilitatea achizitionarii cu fotocelula (recomandat!)pentru evitarea inchiderii accidentale si protectia masinii/obiectelor/persoanelor aflate in preajma (optiune valabila in cazul usilor automatizate)

images

L: 2200 – 5000 mm, H: 1830 – 3000 mm 

pass door parts

Posiblitatea de a incorpora usa pietonala cu sau fara prag

Structura panoului

Structura Panoului

  1. strat final (finisaj exterior)
  2. strat suport (substrat)
  3. tratament chimic
  4. invelis zinc / aluminiu
  5. foaie de otel
  6. invelis zinc / aluminiu
  7. tratament chimic
  8. strat de protectie
  9. miez spuma poliuretanica

Vrei sa discutam despre proiectul tau ?

Caracteristici si functionalitati ale usilor de garaj doorTECK®

Ușile secționale doorTECK® reprezintă alegerea ideală pentru cei care pun preț pe securitate și estetică în același timp. Construite pentru a rezista, aceste uși sunt încadrate într-un cadru robust de oțel, ancorate ferm în mai multe puncte de siguranță. Cu un sistem avansat de blocare, ele asigură o protecție superioară împotriva efracțiilor.

Pentru a se alinia perfect cu designul și nevoile specifice ale locuinței tale, oferim o varietate amplă de opțiuni de automatizare, simplificând accesul și utilizarea. Completând paleta de funcționalități, disponibilitatea unei game variate de culori RAL permite integrarea armonioasă a ușii de garaj în estetica exterioară a casei tale, adăugând un plus de stil și caracter.

Înțelegem importanța securității domiciliului și a protejării bunurilor de valoare. Având în vedere că garajul constituie adesea punctul cel mai accesibil pentru intruși, asigurarea acestuia devine esențială. Optând pentru ușile secționale doorTECK®, alegi nu doar un produs cu un design atrăgător, ci investești în securitatea și liniștea ta, prin intermediul unei soluții de închidere fiabile și eficiente.

Reflectând asupra ideii de a moderniza ușa de garaj, ai considerat optiunea unei uși secționale automate? Această schimbare nu numai că reîmprospătează aspectul casei tale, dar aduce și o îmbunătățire semnificativă a confortului tău zilnic. Cu soluțiile doorTECK®, operațiunea de deschidere și închidere a ușii de garaj devine un proces simplu și intuitiv. Indiferent dacă alegi să folosești aplicația mobilă sau telecomanda auto, plecările și întoarcerile acasă vor fi lipsite de orice griji.

Imaginează-ți confortul de a controla ușa de garaj sectionala prin simpla apăsare a unei telecomenzi. Ușa secțională automată doorTECK® se desfășoară într-o manieră fluidă, integrându-se perfect în rutina ta cotidiană fără a o perturba. Zilele în care așteptai ca cineva să vină să deschidă sau întârzierile în trafic sunt de domeniul trecutului. Eficiență și rapiditate – acestea sunt principiile care ghidează experiența doorTECK®, concepute special pentru a-ți simplifica viața.

Ușile de garaj secționale doorTECK®, fabricate de Smilo, reprezintă vârful inovației în domeniul sistemelor de închidere pentru garaje, combinând cu măiestrie tehnologia avansată cu un design superior. Cu o tradiție de peste douăzeci de ani în industrie, am reușit să elaborăm o colecție de produse PREMIUM, unde eficiența se îmbină armonios cu durabilitatea și estetica rafinată. Aceste uși, remarcabile prin funcționalitatea lor silențioasă și fiabilitatea exemplară, transformă accesul în garaj într-o experiență optimă și fără efort.

Smilo se angajează în proiectarea și producția de uși de garaj care se aliniază perfect peisajului arhitectural al locuințelor, aducând o valoare adăugată și un stil distinctiv proprietății tale. Oferim o gamă largă de opțiuni, fie că preferi soluții automate sau manuale, garantând că diversitatea noastră de modele și culori va satisface orice preferință estetică și cerință funcțională. Compatibile cu o varietate de stiluri arhitecturale și tipuri de locuințe, ușile noastre secționale reprezintă soluția ideală pentru securizarea eficientă a garajului tău. Alegând doorTECK® by Smilo, optezi pentru o soluție de înaltă calitate, care îmbunătățește confortul și siguranța spațiului tău.

Pentru a aduce mai multă lumină naturală în garajul tău, fără a crește excesiv temperatura pe timp de vară, poți alege dintr-o gamă variată de ferestre și panouri vitrate. Acestea sunt disponibile cu rame din inox sau PVC, în culori albe sau negre, care se potrivesc perfect cu designul oricărui garaj. De asemenea, ai posibilitatea de a le monta pe ușa pietonală. Pentru o adaptare estetică suplimentară, ramele din aluminiu pot fi personalizate prin vopsire în orice nuanță din paleta RAL.

Ușile pietonale sunt o soluție inovatoare pentru ușile secționale de garaj, facilitându-ți accesul rapid și eficient, fără a fi nevoie să deschizi întreaga ușă principală. Acestea sunt deosebit de utile în medii precum spălătorii auto sau ateliere auto, unde un acces rapid și eficient este esențial.

Automatizari pentru usile de garaj doorTECK®

Halo Kit (Key Automation)

Halo Kit (Key Automation)

Kit Key Halo este motorul ideal pentru usilde de garaj sectionale cu o suprafata de 11 m2 (HA7SS) si 16 m2 (HA10SS), incorporand un motoreductor de 24 Vdc, encoder, unitate de control, sina 3m (HA7SS), sina 4m (HA10SS), doua telecomenzi SUB-44R si un receptor inclus.

Shel Kit (Nice)

Shel Kit (Nice)

Functionalitatea este pe primul loc in orice sistem de automatizare Nice. Shel kit este proiectat pentru usi sectionale de pana la 9.6 m2 si usi cu rabatare in exterior pana la 11.2 m2, cu sina intr-o singura bucata de 2.850 mm. Contine un motoreductor de 24 Vdc cu limitator electronic, unitate de comanda incorporata, receptori si doua telecomenzi cu 4 canale. 

Automatizare-Smilo

Smilo

Smilo Kit se foloseste pentru usile de garaj de pana la 9 m² – 14 m². Premontat, ghidaj intreg de 2.5 m – 3.2 . Kit-ul contine un motoreductor electromecanic ireversibil cu unitate de comanda incorporata si o pereche de telecomenzi.

Soon (Nice)

Soon (Nice)

Nice soon se aplica pentru usile sectionale de pana la 20 m2 si foloseste un motoreductor electromecanic 24 Vdc, cu tehnologie de conectare BlueBus. Soon poate fi aplicat direct pe axul portii sectionale si are dimensiuni reduse in latime, pentru a facilita montarea in orice pozitie. 

Alte optiuni: usa pietonala

Ușa pietonală reprezintă alegerea ideală pentru accesul rapid și eficient în și din garaj, eliminând necesitatea deschiderii complete a ușii mari de garaj. Realizată din același material ca și ușa principală de garaj, ușa pietonală se integrează perfect în design-ul acesteia, asigurând o armonie vizuală și funcțională excelentă.

Usa pietonala
Detalii usa pietonala

Usi garaj tip rulou doorTECK®