Usi de Garaj

Usi de garaj sectionale doorTECK®

Elegante si fiabile. Practice si silentioase. Accesibile

Ușile secționale de garaj doorTECK® sunt potrivite pentru orice categorie de mașini și pentru orice arhitectură de clădire, fiind disponibilă o gamă largă de modele și culori. ușile doorTECK® și-au dovedit eficiența și robustețea, cea mai importantă dovadă fiind longevitatea sistemului. Operarea se face prin intermediul unor sisteme de manipulare inteligente și ușor de utilizat. Ușile de garaj secționale glisează (culisează) pe tavan foarte silențios și sunt potrivite atât pentru locuințe individuale, cât și pentru cele colective.

Usi de garaj sectionale cu panouri suprafata neteda

Usi de garaj sectionale cu panouri suprafata neteda 

Usi de garaj sectionale cu dungi orizontale

Usi de garaj sectionale cu dungi orizontale

Usa de garaj sectionale cu o linie centrala

Usi de garaj sectionale cu o linie centrala

Usi de garaj sectionale cu panouri casetate

Usi de garaj sectionale cu panouri casetate 

Avantajele usilor de garaj doorTECK®

Protectie Optima
Protectie Optima
Sistem de comanda Radio
Sistem de Comanda Radio
Economie de Energie
Economie de Energie

Solutii personalizate si de calitate sunt realizate in fabrica noastra.

Consultanta

Consultanta

Productie

Productie

Instalare

Instalare

Mentenanta

Mentenanta

Vrei sa discutam despre proiectul tau?

Galerie Foto

Usi de garaj cu panouri casetate
Usi de garaj cu panouri fara linii (neted)
Usi de garaj sectionale cu dungi orizontale
Usi de garaj sectionale cu o nervura pe mijlocul panoului

Texturi

Lis (neted)

Lis

Textura neteda (fina) cu aspect lis
Stucco

Stucco

Textura de beton (cu aspect rugos)
Woodgrain

Woodgrain

Textura lemnoasa (imitatie de lemn)

Specificatii Tehnice

Material
Panouri de otel de tip sandwich, cu ranforsari in zona balamalelor, protejate anticoroziv, cu finisaje: Woodgrain (presaj imitatie lemn), Lis (neted), Stucco (coaja de portocala) sau Microrib
RSCVL50Z__afb1
Spuma poliuretanica ecologica de 40 mm
1088T 6000 afb1
Cu garnituri de cauciuc, pe intreg conturul usii
595RSRC afb1
Sine de culisare din otel galvanizat, role nylon cu rulmenti grafitati
680 afb1
Din otel galvanizat
2200CL BLA afb1
Cu geamuri sau panouri vitrate cu geam acrilic, grile de aerisire, usa pietonala
Actionare
Manuala, cu arcuri de torsiune (cu blocare din inchizator exterior/zavor interior); electrica, cu actionare din buton (cu blocare automata din motor)
Siguranta
Protectie impotriva prinderii degetelor; protectie impotriva accdentarilor asigurata prin imbinarea semicilindrica intre sectiuni; dispozitive de siguranta pentru ruperea arcului; posibilitatea achizitionarii cu fotocelula (recomandat!)pentru evitarea inchiderii accidentale si protectia masinii/obiectelor/persoanelor aflate in preajma (optiune valabila in cazul usilor automatizate)
images
L: 2200 - 5000 mm, H: 1830 - 3000 mm
pass door parts
Posibilitatea de a incorpora usa pietonala cu sau fara prag
Structura panoului

Structura Panoului

  1. strat final (finisaj exterior)
  2. strat suport (substrat)
  3. tratament chimic
  4. invelis zinc / aluminiu
  5. foaie de otel
  6. invelis zinc / aluminiu
  7. tratament chimic
  8. strat de protectie
  9. miez spuma poliuretanica

Vrei sa discutam despre proiectul tau ?

Caracteristici si functionalitati ale usilor de garaj doorTECK®

Uși secționale de garaj doorTECK® – vă oferă securitatea pe care o doriți. Modul special de fixare într-un cadru de oțel foarte rezistent, ancorat în mai multe puncte și prin mecanismul special de blocare fac din acest produs un produs unic. Există un număr mare de variante de automatizare pentru a se potrivi oricărui tip de construcție rezidențială. Iar pentru ca soluția să fie completă, gama largă de culori din gama RAL oferă o integrare estetică perfectă.

Știm cu toții cât de important este să vă păstrați casa în siguranță, dar este și mai important să vă protejați bunurile cele mai importante de furturi și de intruși nedoriți. Garajul este adesea cea mai largă intrare în casă. Este, de asemenea, cel mai vulnerabil, din cauza ușurinței cu care un infractor poate pătrunde prin deschiderea acestuia. De aceea, aveți nevoie de o încuietoare de încredere pentru ușa de garaj care nu doar arată bine, ci oferă o securitate maximă

Când vine momentul să vă modernizați ușa de garaj, v-ați gândit vreodată la o ușă secțională automată? Aceasta poate aduce o îmbunătățire dramatică aspectului casei dvs. și, de asemenea, vă poate face viața mult mai ușoară. Cu doorTECK®, puteți deschide și închide ușa de garaj prin simpla apăsare a unui buton de pe aplicația de smartphone sau de la telecomandă din interiorul autovehiculului, făcând ca fiecare călătorie spre și dinspre casa dvs. să fie lipsită de stres.

Imaginați-vă o ușă de garaj care poate fi deschisă și închisă cu o telecomandă în timp ce conduceți. Ușa de garaj secțională automată doorTECK® se deschide și se închide fără a vă întrerupe deplasarea zilnică. Nu mai trebuie să așteptați acasă ca cineva să vină să vă deschidă ușa sau să petreceți timp prețios blocat în trafic.

Ușile de garaj cu acționare electrică doorTECK® sunt disponibile într-o gamă largă de modele și culori. Ușile de garaj secționale doorTECK® glisează pe tavan extrem de silențios și sunt potrivite atât pentru locuințe individuale, cât și pentru clădiri colective. Mulți ani de experiență în domeniul construcțiilor au făcut posibilă dezvoltarea unui produs extrem de robust și eficient, în care sunt utilizate cele mai noi tehnologii. Ușa de garaj doorTECK® este cea mai robustă și mai rentabilă soluție: longevitatea sa se bazează pe faptul că a fost proiectată pentru a fi fiabilă, eficientă, ușor de utilizat și sigură

Noi proiectăm și producem uși de garaj care vor schimba aspectul casei dumneavoastră. Oricare ar fi cerințele dumneavoastră, avem soluția: automate, secționale automate sau manuale. Ușile de garaj secționale rezidențiale pot fi integrate fără probleme în orice construcție rezidențială și sunt potrivite pentru orice categorie de mașini și pentru orice arhitectură de clădire. O gamă largă de modele și culori sunt disponibile pentru a completa nevoile dumneavoastră în materie de uși de garaj.

Dacă doriți să aduceți mai multă lumină naturală în garajul dumneavoastră și, în același timp, să reduceți acumularea de căldură în timpul verii, avem mai multe tipuri de ferestre sau panouri vitrate disponibile. Ramele pot fi realizate din: inox sau PVC (alb sau negru). Ferestrele pot fi montate și pe ușa pietonală. Ramele din aluminiu ale panourilor vitrate pot fi vopsite în orice culoare RAL.

Ușile pietonale sunt o caracteristică inovatoare a ușilor de garaj secționale care vă permite să intrați și să ieșiți din garaj fără a fi nevoie să ridicați, să coborâți sau să deschideți întreaga ușă de garaj. Acestea sunt deosebit de practice pentru spălătoriile auto și stațiile de service care au nevoie de acces frecvent la garajele lor.

 

Automatizari pentru usile de garaj doorTECK®

Halo Kit (Key Automation)

Halo Kit (Key Automation)

Kit Key Halo este motorul ideal pentru usilde de garaj sectionale cu o suprafata de 11 m2 (HA7SS) si 16 m2 (HA10SS), incorporand un motoreductor de 24 Vdc, encoder, unitate de control, sina 3m (HA7SS), sina 4m (HA10SS), doua telecomenzi SUB-44R si un receptor inclus.

Shel Kit (Nice)

Shel Kit (Nice)

Functionalitatea este pe primul loc in orice sistem de automatizare Nice. Shel kit este proiectat pentru usi sectionale de pana la 9.6 m2 si usi cu rabatare in exterior pana la 11.2 m2, cu sina intr-o singura bucata de 2.850 mm. Contine un motoreductor de 24 Vdc cu limitator electronic, unitate de comanda incorporata, receptori si doua telecomenzi cu 4 canale. 

Automatizare-Smilo

Smilo

Smilo Kit se foloseste pentru usile de garaj de pana la 9 m² – 14 m². Premontat, ghidaj intreg de 2.5 m – 3.2 . Kit-ul contine un motoreductor electromecanic ireversibil cu unitate de comanda incorporata si o pereche de telecomenzi.

Soon (Nice)

Soon (Nice)

Nice soon se aplica pentru usile sectionale de pana la 20 m2 si foloseste un motoreductor electromecanic 24 Vdc, cu tehnologie de conectare BlueBus. Soon poate fi aplicat direct pe axul portii sectionale si are dimensiuni reduse in latime, pentru a facilita montarea in orice pozitie. 

Alte optiuni: usa pietonala

Usa pietonala este solutia perfecta pentru a asigura accesul rapid din, respectiv in garaj, fara a mai fi nevoie sa se deschida intreaga usa. Usa pietonala se realizeaza din acelasi material ca si usa de garaj, fiind usor de integrat in design-ul acesteia.

Usa pietonala
Detalii usa pietonala

Usi garaj tip rulou doorTECK®