Usi pentru hoteluri

REZISTENTE LA INCENDIU

usi pentru hoteluri rezistente la foc

Performanță ridicată Dierre. Asigurați-vă camerele în siguranță: DISUPER 30 rezistență la foc timp de 30 de minute și DISUPER 60 rezistență la foc până la 60 de minute. Datorită umpluturii interne speciale pentru a garanta performanțe ridicate în ceea ce privește rezistența la foc, garantând o siguranță maximă.

IZOLAȚIE FONICĂ – PÂNĂ LA 47dB

usi pentru hoteluri izolate fonic

Sunetul liniștii. Cu ușile OPERA în varianta DISUPER obțineți, pe lângă rezistență ridicată la foc, cel mai înalt nivel de reducere a zgomotului până la 47dB, pentru liniște în dormitoare. OPERA EI 30 izolație fonică 34 dB; OPERA EI 60 izolație fonică 37 dB.

TRANSMITANȚA TERMICĂ

usi pentru hoteluri TRANSMITANTA TERMICA

Izolați-vă zonele de confort de frig și căldură, oriunde se află hotelul dumneavoastră. Performanța de transmisie termică Dierre și pentru ușile antifoc din lemn: Ud DI-SUPER30 1,15 W / m2K / și Ud D-SUPER60 1,1 W / m2K.

Ușa unui hotel ar trebui să fie mai mult decât un simplu acces dintr-o cameră în alta. Un sistem de uși pentru hoteluri înseamnă o protecție eficientă împotriva intemperiilor, a apei și a fumului, folosind materiale durabile, care să ofere confort pentru clienți.

O altă caracteristică a unei uși de hotel este ciclul său de viață, care poate fi selectat în funcție de cerințe. O ușă poate fi proiectată pentru a rezista la orice fel de dăunători, cum ar fi mucegaiul și ciupercile, dar și la temperaturi ridicate sau pentru a rezista la efectul unor frecvențe lungi sau vibrații excesive ale unor utilaje specifice. În plus, ușa hotelului trebuie să respecte un ciclu de viață „general” care ar putea dura 20-25 de ani.

Ușile de hotel comercializate de Smilo sunt proiectate pentru a oferi securitate maximă, confort complet și acces sigur la hotel. Diferitele tipuri de uși pentru hoteluri pot fi proiectate pentru a deveni elemente arhitecturale sau pur și simplu elemente mecanice.

Ușile de hotel, încuietorile de hotel și camerele de hotel merită să fie protejate de cele mai bune produse – de cea mai bună calitate. Pentru că nimic nu este mai important decât siguranța clienților noștri, oferim o gamă largă de soluții pentru uși pentru hoteluri care nu numai că sunt sigure și estetice, dar au și un design original care se integrează în cel al hotelului tău.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Descopera gama noastra largă de usi pentru hoteluri.

Alegerea unei uși pentru hotel este un proces complex, care necesită mult timp și aportul specialiștilor.

Vă oferim o gamă completă de uși pentru hoteluri. Pentru a asigura securitatea și fiabilitatea maximă pentru clienții dumneavoastră, fiecare ușă este proiectată pentru a asigura confidențialitatea și integritatea instalațiilor dumneavoastră. Locuibilă, economică și, în același timp, funcțională, această ușă se potrivește perfect în orice tip de mediu.

Avem o gamă largă de produse (uși pentru hoteluri) capabile să vă amenajeze și să vă protejeze hotelul fără a face compromisuri în ceea ce privește designul, cu soluții de închidere industriale, dar cu un nivel de personalizare aproape artizanală, calitate unică, cele mai înalte standarde în materie de teste de securitate și confort acustic maxim.

Usile de acces devin o parte integrantă a experienței dvs. hoteliere. Securitatea este cel mai important obiectiv al nostru și nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea pentru a-l atinge.

Ușile noastre sunt concepute pentru a crea medii confortabile, ergonomice și sigure în facilitățile hotelului tău.

Usi pentru dormitor

Ușile Opera Essenza exprimă în mod natural căldura lemnului: elegant, esențial. O colecție cu un gust liniar, clasic, concepută pentru a răspunde diferitelor expresii de design interior. Cu desene și modele rafinate, ușile Opera Essenza se transformă în adevărate elemente de mobilier, bogate în personalitate. Disponibil și în versiunile Disruper30 și Disuper60 cu izolație fonică. 

usi pentru hoteluri
Opera Essenza
usi pentru hoteluri
Opera Laccate

Ușile Opera Laccate pun în valoare cultul culorii, colorând încăperile cu o personalitate puternică, de la clasic la modern. Linearitatea suprafeței permite să se aprecieze pe deplin perfecțiunea lăcuirii, disponibilă în modelele Forte, Freestyle și D-Metria și în culorile alb, verde, albastru deschis sau fildeș, precum și, la cerere, în orice culoare RAL și/sau NCS existentă. Disponibil și în versiunile cu izolație fonică Disuper30 și Disuper60

Ușile Opera Pantografate sunt rafinate și se caracterizează prin decorațiuni pline de imaginație. Tehnica versatilă a pantografului transformă foaia de ușă într-o suprafață deschisă celor mai variate stiluri, de la cel clasic la cel ultramodern. Diferitele compoziții de pătrate, arcuri și linii din modelele Light, Danieli, Bellini și Bellini Wood creează un efect deosebit de original, care pune în valoare strălucirea lacului. Disponibil și în versiunile cu izolație fonică ridicată Disuper30 și Disuper60

usi pentru hoteluri
Opera Pantografate
usi pentru hoteluri
Opera Bugnate

Ușile Opera Bugnate, un brevet total Dierre, exprimă gust și personalitate, născute pentru a fi singurele adevărate protagoniste în cele mai prestigioase medii. Stil, imaginație și design abil. Cunoașterea materiilor prime cu posibilități infinite de fabricație. Fiecare detaliu dezvăluie clasa insondabilă cu care fiecare ușă Lucchini, Juvarra și familia Bonaparte a fost făcută. Nu este disponibil în versiunea Disuper. Sistem pantograf patentat Dierre.

Ușile Opera Laminatino sunt versatile, originale, contemporane: Opera ISY, cu finisaje laminate care răspund tuturor stilurilor de design și o ușă ușor de amplasat în orice spațiu datorită gamei largi de culori și nuanțe disponibile. Structura de blocuri a cadrului și finisajul special multistrat evidențiază puterea expresivă a lemnului, care devine din nou vedeta ușii moderne. Disponibil și în versiunile Disuper30 și Disuper60 cu izolare fonică.  

usi pentru hoteluri
Opera Laminatino

Uși anifoc din oțel

usi pentru hoteluri
Usa antifoc din otel

New Idra este o ușă antifoc flexibilă și sigură, care răspunde nevoilor de compartimentare a locuințelor, supermarketurilor, spitalelor, depozitelor, sălilor de mașini, cinematografelor, restaurantelor și a oricărei alte clădiri publice. Potrivită pentru intrările de dimensiuni medii, tipice pentru ușile cu 1 și 2 foi, New Idra combină diferite caracteristici într-un echilibru corect, ceea ce o face una dintre cele mai populare uși pentru hoteluri antifoc. Datorită ușurinței de instalare, fără găurire sau crestare suplimentară în perete, se adaptează la orice spațiu cu o versatilitate extremă.

Marcaj CE la cerere și rezistență la foc EI 60/120, transmisie termică 1,8 W / m2K, izolație fonică de 27 dB. Clasificare EI: „EI” reprezintă capacitatea unui produs de a păstra anumite caracteristici pentru o perioadă de timp în fața unui incendiu E indică rezistență, deci nu produce și nu lasă să treacă fum și flăcări. I semnifică capacitatea de a reduce transmiterea căldurii. Prin urmare, „EI” este definit ca un produs care limitează, de asemenea, transmiterea căldurii până la maximum 180°C pe partea care nu este în contact direct cu focul (adică partea rece). 

Usi pentru hoteluri antifoc Dierre – sunt certificate și aprobate pentru rezistența la foc conform standardului european EN 1634, eliberat în urma unor teste specifice care garantează respectarea unor standarde riguroase. Noile Idra pot fi marcate CE în conformitate cu standardele de produs EN 14351-1 și EN 16034. Pentru a obține aceste marcaje este necesar să se supună procesul de producție și produsul în sine unor proceduri și controale specifice care să asigure că întreaga fază de producție se desfășoară în modalitățile și cu componentele descrise în diferitele documente de testare.

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi. Descopera gama noastra largă de usi pentru hoteluri.

usi acces camera hotel

Vrei sa discutam despre proiectul tau?