Porti Autoportante In Consola

Kituri porti autoportante in consola

Aceste porti autoportante in consola sunt recomandate mai ales mediului industrial, avand lungimi generoase, deschiderea utila poate fi intre 1,5 m si 15 m. Acest sistem permite deschiderea portilor astfel incat acestea sa nu atinga solul.

Poarta autoportanta este compus din: cadru metalic, sina, cremaliera, role si ghidaje.

Portile autoportante sunt actionate electric prin intermediul unor motoare, acestea sunt alese in principal in functie de masa proprie a portilor. Suplimentar, kitul de automatizare se poate comanda. 

porti autoportante automate industriale

Avantaje porti autoportante in consola

  • nu exista riscul deformarii sinei
  • poate fi montata si pe teren instabil (iarba, prundis, etc.)
  • functioneaza silentios
  • au o constructie robusta
  • au un design modern
  • este mai usor de montat decat alte tipuri de porti
  • ofera siguranta pe tot timpul anului
  • pot fi personalizate usor
  • posibilitatea ca sina sa inghete este zero
Aceste porti sunt recomandate in mediul industrial, avand lungimi si viteze de deschidere mari. Feroneria este rezistenta la factori de mediu (gheata, umezeala, zapada, polei etc). Dimensiunea unei porti se stabileste dupa necesitatiile tale, iar motorul de 550 W este ideal pentru uz industrial. Motorul este programabil, iar frana electromecanica este ideala pentru eliminarea inertiei portii.
porti autoportante in consola

Modele porti autoportante industriale si rezidentiale

Porti Autoportante Industriale

Sistemele de porti autoportante in consola pot fi fabricate din otel, inox sau aluminiu si sunt compuse din: cremaliera, sina, cadru metalic, ghidaj, sistem role.

Dimensiunea unei porti autoportante trebuie sa se incadreze in intervalul de 3 m sau 25 m, iar masa proprie poate fi de cateva sute de kilograme (3 – 3.5 t). 

Cum comand o poarta autoportanta?

Portile autoportante pot fi adaptate pe diverse deschideri si dimensiuni. Putem confectiona porti exclusiv pe comanda si poti alege un desgin atractiv si modern cu linii clasice, drepte sau pot fi personalizate in functie de fiecare proiect in parte.

Siguranta maxima

Siguranta este garantata de fotocelulele de siguranta. In cazul in care poarta intalneste un obstacol poarta se blocheaza (evitand producerea unui accident).

Vrei sa discutam despre proiectul tau?