Porti Autoportante In Consola

Kituri porti autoportante in consola

Portile noastre autoportante în consolă reprezintă soluția ideală pentru mediul industrial si rezidential, având lungimi impresionante și oferind o deschidere utilă între 1,5 m și 15 m. Acest sistem inovator permite deschiderea porților fără ca acestea să intre în contact cu solul.

Structura portii autoportante include un cadru metalic robust, o șină de ghidare, o cremalieră, role și ghidaje, toate proiectate pentru a asigura o funcționare eficientă și durabilă.

Portile autoportante sunt acționate electric, cu ajutorul unor motoare atent selecționate în funcție de greutatea proprie a porții. Pentru o operare și mai eficientă, oferim opțiunea de a adăuga un kit de automatizare la comandă, care va facilita utilizarea și va spori securitatea ansamblului. Aceste porți autoportante sunt ideale pentru a asigura un acces facil și sigur în spații industriale, depozite sau alte zone de tranzit intens. 

porti autoportante automate industriale

Avantaje porti autoportante in consola

  • nu exista riscul deformarii sinei
  • poate fi montata si pe teren instabil (iarba, prundis, etc.)
  • functioneaza silentios
  • au o constructie robusta
  • au un design modern
  • este mai usor de montat decat alte tipuri de porti
  • ofera siguranta pe tot timpul anului
  • pot fi personalizate usor
  • posibilitatea ca sina sa inghete este zero

Portile noastre sunt special concepute pentru mediul industrial si rezidential, distingându-se prin dimensiuni generoase și viteze de deschidere rapide. Elementele de feronerie sunt robuste și rezistă excelent în fața condițiilor meteorologice dificile, cum ar fi gheața, umiditatea, zăpada sau poleiul. Personalizarea dimensiunii porții se face în funcție de cerințele specifice ale fiecărui client, asigurând astfel o adaptare perfectă la nevoile specifice ale fiecărui spațiu industrial.

Echipate cu motoare de 550 W, special adaptate pentru uz industrial, aceste porți oferă o funcționare eficientă și fiabilă. Motorul este programabil, permițând ajustări precise conform cerințelor de funcționare, iar frâna electromecanică asigură eliminarea inerției, contribuind la un control mai bun și la siguranța în operare. Această combinație de robustețe și tehnologie avansată face din aceste porți o soluție optimă pentru accesul în zone industriale sau rezidentiale.

porti autoportante in consola

Modele porti autoportante industriale si rezidentiale

Porti Autoportante Industriale

Sistemele noastre de porți autoportante în consolă sunt disponibile în diverse materiale, precum oțel, inox sau aluminiu, și includ componente esențiale precum cremaliera, șina, cadru metalic, ghidaj și sistemul de role.

Dimensiunile acestor porți autoportante variază, fiind adaptate pentru a se încadra într-un interval cuprins între 3 m și 25 m. Greutatea lor poate ajunge la câteva sute de kilograme, oscilând între 3 și 3.5 tone. Această varietate de dimensiuni și greutăți asigură o adaptabilitate excelentă pentru diferite aplicații industriale, oferind o soluție eficientă și durabilă pentru accesul în zone de tranzit intens. Fiecare componentă este proiectată pentru a contribui la o funcționare lină și sigură a porții, asigurând o durată de viață îndelungată și o întreținere minimă.

Cum comand o poarta autoportanta?


Porțile noastre autoportante sunt flexibile și se pot adapta la o varietate de deschideri și dimensiuni. Oferim posibilitatea de a crea porți la comandă, permiţându-ţi să alegi un design care să se potrivească perfect cu estetica și nevoile tale. Fie că preferi un stil modern și atractiv, cu linii clasice și drepte, sau dorești o personalizare specifică proiectului tău, suntem pregătiți să îți oferim soluția ideală. Această abordare personalizată asigură că fiecare poartă autoportantă nu doar îndeplinește funcția practică dorită, ci și completează armonios aspectul locației unde este instalată.

Siguranta maxima

Securitatea este asigurată de fotocelulele integrate în sistemul porții. Acestea detectează orice obstacol în calea porții și automat activează un mecanism de blocare pentru a preveni orice accident. Acest sistem de siguranță avansat garantează o funcționare fără riscuri, oferind astfel pacea minții că poarta va opera în siguranță, protejând atât persoanele, cât și vehiculele care tranzitează zona.

Vrei sa discutam despre proiectul tau?