Accesorii Porti Culisante

Oferim și distribuim pe întreg teritoriul național un sortiment complet de accesorii pentru porți culisante, concepute să faciliteze o instalare rapidă și eficientă chiar și pentru cei mai experimentați profesioniști din domeniu. Îți punem la dispoziție toate informațiile necesare privind specificațiile tehnice ale produselor, precum și instrucțiuni detaliate de montaj și utilizare.

Realizăm porți și garduri personalizate, din fier forjat sau profile metalice, adaptate specificului fiecărui proiect. Producția se desfășoară în atelierul nostru, iar montajul este efectuat direct la locația ta.

Finisajele disponibile pentru construcțiile noastre includ zincare termică pentru o protecție îndelungată împotriva coroziunii, grund anticoroziv, vopsire electrostatică pentru o aderență și o rezistență superioară, precum și opțiunea de vopsire manuală. Smilo®Holding extinde oferta cu o selecție vastă de componente de calitate superioară, gândite să completeze și să îmbunătățească funcționalitatea și aspectul porților tale culisante.

Poarta culisanta

Vrei sa discutam despre proiectul tau?