Usi Pentru Sali de Operatii din Spitale

Ușile dedicate sălilor de operație din spitale și alte spații medicale sunt concepute special pentru a răspunde nevoilor stringente ale instituțiilor de sănătate. Fie că vorbim despre ușile pentru sălile de așteptare, cabinete medicale sau saloanele pacienților, fiecare ușă este proiectată pentru a îndeplini cerințele specifice ale acestor medii.

Optând pentru ușile noastre din inox, fie că sunt pe balamale sau culisante, vei beneficia de proprietăți antibacteriene esențiale pentru menținerea unui mediu steril, ideale nu doar pentru zonele de operații, ci și pentru depozitarea produselor farmaceutice.

Construite din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, aceste ușile sunt proiectate pentru a fi complet adaptabile în funcție de specificațiile proiectului tău, atât în ceea ce privește dimensiunile, cât și modalitățile de deschidere – automată sau manuală, sau chiar montate în fața peretelui pe un cadru autoportant.

Pentru spațiile unde eliminarea contactului fizic este crucială, oferim uși automate cu un finisaj antibacterian durabil. Deși această opțiune poate implica un cost inițial mai mare, beneficiile aduse în termeni de igienă și prevenirea infecțiilor justifică investiția.

În plus, catalogul nostru include o varietate de accesorii: sisteme de automatizare, soluții de etanșare, ferestre rectangulare, butoane de alarmă și vitraje decorative, toate proiectate pentru a completa funcționalitatea și estetica ușilor.

Pentru întrebări sau mai multe detalii despre gama noastră de uși pentru săli de operație și accesorii, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră este aici pentru a-ți oferi consultanță și suport în alegerea soluțiilor optime.

APLICABILITATE USI DE SPITAL

 • Camere de carantina
 • Camere igineice
 • Laboratoare
 • Industria farmaceutica
 • Sali de operatie
 • Sali de radiologie
 • Cabinete de stomatologie
 • Laboratoare de cercetare

Avantaje usi de spital

 • Asigură protecție eficientă pentru personalul medical și pacienți, ușile noastre pot fi dotate cu sisteme de automatizare, fiind perfecte pentru spații deschise publicului, cum ar fi recepții sau săli de așteptare. Produsele oferite de compania noastră beneficiază de izolație termică și fonică superioară, asigurând un mediu confortabil și liniștit.
 • Cu un finisaj robust și de lungă durată, aceste uși sunt proiectate să reziste în fața zgârieturilor și impacturilor, menținându-și aspectul impecabil de-a lungul timpului. Pentru spațiile care necesită standarde înalte de igienă, oferim opțiunea de finisaj antibacterian, care contribuie la prevenirea răspândirii microorganismelor.
 • Flexibilitatea în utilizare este asigurată prin posibilitatea de a alege între acționare manuală sau electrică, adaptându-se astfel oricăror cerințe specifice spațiului tău. Explorează gama noastră diversificată și descoperă ușile care combină funcționalitatea avansată cu estetica deosebită, contribuind la crearea unui mediu sigur și primitor.
 • Ușile noastre se disting prin fiabilitate și necesită un nivel minim de întreținere pe parcursul întregii lor durate de viață. Fabricate utilizând tehnologie de vârf și respectând standardele de calitate superioare, garantăm performanță și durabilitate.
 • Fiecare ușă destinată spațiilor medicale este tratată cu atenție sporită, personalizând fiecare detaliu – de la grosimea ușii, adaptarea la diferite tipuri de ziduri, la elementele de asamblare și selecția de dotări și accesorii. Acest proces riguros asigură că fiecare produs este optimizat pentru specificațiile proiectului tău.
 • Ușile noastre sunt concepute pentru a fi igienice și extrem de ușor de curățat, mulțumită suprafeței lor netede care impiedică acumularea de murdărie și bacterii. Pentru situații de urgență, sunt dotate cu butoane de alarmă ce permit deschiderea rapidă și eficientă, asigurând în același timp un nivel ridicat de siguranță și ușurință în utilizare.
 • Prin combinația de fiabilitate, tehnologie avansată, atenție la detaliu și caracteristici de igienă superioară, ușile noastre reprezintă soluția ideală pentru orice spațiu medical, oferind confort, siguranță și eficiență.

Usi batante si culisante pentru sali de operatie din spitale

Punem la dispoziție o gamă selectă de uși batante și culisante, concepute special pentru sălile de operație din spitale, adaptate pentru un trafic intens și utilizare prelungită. Indiferent dacă alegi modelele culisante sau batante, acestea pot fi personalizate cu o singură foaie sau duble, oferindu-ți flexibilitatea de a opta pentru acționare manuală sau electrică.

Aceste uși sunt proiectate să răspundă cerințelor specifice mediilor sterile și de înaltă securitate, asigurând în același timp eficiență maximă și ușurință în utilizare. Fabricate din materiale de înaltă calitate, ușile noastre sunt durabile și rezistente la uzură, garantând performanță îndelungată chiar și în condiții de utilizare intensivă.

Fiecare model este adaptabil pentru a corespunde nevoilor specifice ale spațiului tău, oferind soluții optime atât din punct de vedere funcțional, cât și estetic. Echipa noastră de specialiști este gata să te consilieze în alegerea ușii ideale pentru sălile de operație, asigurându-te că investiția ta contribuie la crearea unui mediu sigur și eficient pentru personalul și pacienții tăi.

Vrei sa discutam despre proiectul tau?