USI DE GARAJ


Usi de garaj sectionale

Usi garaj tip rulou

 

 

 

 

Usi garaj tip rulou

Usile de garaj tip rulou doorTECK® se potrivesc situatiilor in care spatiul de montare al usii este restrans sau anumite elemente deja montate pe tavan nu permit instalarea cailor de rulare pentru usa sectionala. Rulourile pot fi utilizate si in alte situatii decat usile de garaj, de exemplu ca element de siguranta la intrarea intr-un spatiu comercial, caz in care estetica le impune.

Usile de garaj de tip rulou sunt confectionate din materiale de calitate, care garanteaza rezistenta in timp impotriva actiunii factorilor meteorologici. Usile de garaj de tip rulou sunt formate din lamele din aluminiu cu grosimea de 18.5 mm ce se ruleaza intr-o caseta speciala pentru pozitia deschis. Diferenta dintre o usa de garaj tip rulou si o usa de garaj sectionala este ca acesta se poate strange prin inrulare deasupra golului de intrare si deci posibilitate de instalare este mai avantajoasa din punct de vedere a spatiilor utile. Usile sectionale cu deschidere pe plafon este ideal daca ai destul spatiu

Daca doriti sa achizionati o usa de garaj tip rulou trebuie sa va ganditi si la motor. Actionarea automata se face cu ajutorul motorului tubular instalat in axul de strangere al lamelor.

Aceste motoare sunt usor de instalat, motorul este sustinut pe arbori datorita sistemului de cuplare practic cu ghidaje. Frana este construita in angrenaj iar rezultatele de functionare sunt mult mai line decat solutiile traditionale. Fie ca vrem sau nu, tehnologia face parte din viata noastra. Oriunde ne aflam suntem inconjurati de tehnologie, si, fara sa stim, suntem dependenti de ea.

Usile de garaj tip rulou pot fi utilizate si in alte situatii decat usile de garaj, de exemplu ca element de siguranta la intrarea intr-un spatiu comercial, caz in care estetica le impune

 

Caracteristici

Detalii Usi de Garaj Tip Rulou

Tip rulou

aluminiu extrudat sau aluminiu injectat cu spuma poliuretanica

Tipul lamelei

55 mm, 77 mm

Control

automat si/sau motor

Suprafata usii

8-15m² , lungime maxima 3,5-5 m

Cabluri de tractiune

din otel galvanizat

Automatizari rulouri

motor monofazic

Programare

automata, semi-automata sau manuala

Montaj

gama larga de posibilitati de montare