Usi Sectionale Industriale

Ușile secționale industriale doorTECK® se disting ca soluția ideală în sectorul industrial, oferind acces optim într-o varietate de clădiri. Fabricate pe baza specificațiilor clienților, aceste uși sectionale industriale respectă cele mai înalte standarde europene de calitate și siguranță. Prin design-ul lor adaptabil, ușile secționale doorTECK® contribuie la eficientizarea spațiului și la îmbunătățirea securității și confortului în mediul de lucru.

Avantajul principal al acestor uși sectionale industriale constă în rapiditatea de deschidere și închidere, ceea ce le face perfecte pentru zonele cu trafic intens și variații termice, permitând până la 60 de cicluri de operare pe zi. Disponibile într-o diversitate de modele – de la uși pline, la cele vitrate sau special concepute pentru andocare – acestea oferă soluții versatile pentru orice nevoie.

Proiectate pentru a se integra armonios atât în spații înguste, cât și în clădiri cu deschideri ample, ușile doorTECK® maximizează utilizarea spațiului fără a compromite dimensiunea de acces. Rezistența lor la uzură și performanțele ridicate le transformă în alegerea optimă pentru depozite, ateliere sau orice altă clădire industrială.

Ușile secționale doorTECK® se remarcă prin diversitatea opțiunilor de personalizare – de la variantele cu panouri vitrate pentru iluminare naturală, la cele complet vitrate, adăugând valoare estetică și funcțională spațiului tau. Cu o gamă variată de accesorii și opțiuni de personalizare, ușile noastre sunt concepute pentru a răspunde cerințelor specifice ale fiecărei afaceri, asigurând în același timp durabilitate și fiabilitate pe termen lung.

Avantaje usi sectionale industriale doorTECK®

 • În domeniile comerciale, auto, logistice și industriale, unde calitatea și siguranța sunt prioritare, ușile secționale industriale doorTECK® se evidențiază ca soluții de încredere. 
 • Cu o gamă largă de aplicații – de la spații comerciale, service-uri auto, spălătorii, până la hale și aeroporturi
 •  Aceste uși sectionale industriale sunt dotate cu sisteme de siguranță avansate, cum ar fi protecția împotriva ruperii arcului și a cablului, plus opțiuni pentru senzori de detecție a obstacolelor.
 • Adaptându-ne la cerințele fiecărui proiect, oferim soluții personalizate, asigurându-vă că fiecare ușă corespunde nevoilor specifice ale spațiului tău. 
 • Panourile tip sandwich, rezistente la coroziune, asigură durabilitate și integritate structurală, în timp ce designul vertical al ușilor maximizează spațiul disponibil, făcându-le ideale pentru locații cu spațiu limitat sau cu cerințe specifice de trafic și umiditate.
 • Pe lângă echipamentele de înaltă calitate, ne dedicăm să-ți oferim un pachet complet de servicii, care cuprinde consultanță tehnică, instalare de specialitate și întreținere, pentru a te asigura că investiția ta beneficiază de protecție pe termen lung.  
 • Sinele de culisare, fabricate din oțel galvanizat, împreună cu rolele din nylon cu rulmenți grafitati, garantează o funcționare lină și eficientă.
 • Ușile noastre industriale doorTECK® sunt proiectate pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de eficiență energetică și durabilitate, oferind soluții economice care reduc semnificativ costurile de întreținere și exploatare. 
 • Indiferent de destinația spațiului – hale de producție, depozite sau zone comerciale – ușile secționale doorTECK® sunt soluția perfectă pentru a asigura siguranța, confortul și performanța în mediul tău de activitate.

SERVICE SI MENTENANTA

Sistemele de usi pentru hale industriale trebuie să fie întreținute pentru a respecta toate normele de siguranță, pentru a rezista la uzură și pentru a nu interfera buna desfasurare a activitatii.

MONTAJ

Oferim servicii de instalare si punere in functiune cu personal experimentat, la cerere. Înlocuiți ușa veche într-o singură zi! Contactați un speacialist Smilo pentru consultanță la fața locului.

TRANSPORT PROPRIU, LA CERERE

Când ușile sunt pregătite pentru livrare, acestea sunt ambalate pentru expediere după o ultimă inspecție vizuală pentru a se asigura că ajung intacte și nedeteriorate.

Caracteristici usi hale industriale doorTECK®

 • Designul modern și funcțional, combinat cu estetica plăcută, face ca aceste uși secționale industriale să fie nu doar eficiente din punct de vedere al securității împotriva intruziunilor, dar și extrem de rezistente la condițiile meteorologice adverse și la agenții corozivi (căldură, frig, substanțe toxice, gaze corozive etc.).
 • Grație mecanismelor avansate de culisare, echipate cu rulmenți de înaltă calitate, funcționarea ușilor este remarcabil de silențioasă, sporind confortul în interiorul halelor industriale. 
 • Realizate din oțel galvanizat și finisate cu vopsea în pulbere, aceste uși își mențin aspectul și rezistența împotriva coroziunii pentru până la 15 ani, chiar și în condiții de umiditate crescută, asigurând durabilitate și longevitate.

Usi pentru hale industriale - siguranta si securitate

 • Fotocelule de siguranta
 • Protectie la rupere cablu si arc
 • Deschidere de urgenta in cazul unei pene de curent
 • Actionare de la distanta cu telecomanda radio
 • Sistem performant anti-efractie
 • Usile noastre respecta standardele in vigoare privind protectia si securitatea personala. 

Specificatii tehnice

PANOU

Grosime panou tip sandwich: 40 mm
Coeficient de izolatie: k=0.5W/m2 grd K
Suprafata: coaja de portocala (stucco)
Interior & exterior: tabla galvanizata 0.5 mm

DOTARI STANDARD 

Protectie contra ruperii arcului
Protectie contra rupere cablu
Tampoane arc L = 500 mm
Maner industrial & zavor industrial
Cornier montaj 3000 mm
Profil C

IZOLARE TERMICA

Etansare cu garnituri de cauciuc pe tot perimetrul usii
Panou tip sandwich cu grosime de 40 mm

STRUCTURA PANOULUI

Material: otel zincat / exteriorul si interiorul panoului
Substrat: grosimea tablei – 0.5 mm / exteriorul si interiorul panoului
Finisaj interior: alb RAL 9010, vopsea termorigida poliester
Finisaj extern: vopsea termorigida poliester
Miez izolator: spuma poliuretanica
Fixare: cu benzi de otel 20×1 mm

 

Automatizari pentru usile sectionale industriale doorTECK®

ITI OFERIM O MULTITUDINE DE USI: USI SECTIONALE PLINE, USI SECTIONALE VITRATE, USI SECTIONALE ANDOCARE, ACCESORII USI

Elementele de feronerie ale ușii sunt esențiale pentru asigurarea durabilității și performanței de top ale unei uși secționale industriale. Aceste componente, de înaltă calitate și rezistență, constituie fundamentul pe care se sprijină fiabilitatea și longevitatea întregului sistem de ușă. Producătorul trebuie să asigure că feroneria suportă un număr impresionant de cicluri, până la 25.000 de operațiuni de deschidere și închidere, garantând astfel o funcționare optimă pe termen lung.

Această angajare față de calitatea feroneriei subliniază dedicarea noastră de a oferi soluții durabile și eficiente, menite să îndeplinească cele mai exigente standarde din industrie. Prin utilizarea materialelor premium și a tehnologiilor avansate în procesul de fabricație, ne asigurăm că fiecare ușă secțională industrială pe care o producem stă la baza succesului și securității afacerii tale.

Sistemul de automatizare pentru ușile noastre secționale poate fi echipat, la cerere, cu o varietate de funcționalități avansate, precum limitatoare de cursă pentru o deschidere și închidere precisă, fotocelule de siguranță pentru protecția utilizatorilor și telecomenzi radio pentru o operare confortabilă la distanță.

Pentru orice informații suplimentare, întrebări sau solicitări, te încurajăm să ne contactezi. Echipa noastră este gata să îți ofere toate detaliile necesare și să vă asiste în alegerea soluției optimă pentru nevoile tale.

În plus, punem la dispoziție servicii specializate de întreținere și reparații, menite să asigure funcționarea impecabilă a ușilor secționale doorTECK® și să extindă durata lor de viață, garantând astfel un randament superior și continuitate în activitatea ta. comercială sau industrială.

Vrei sa discutam despre proiectul tau?