Usi Sectionale Industriale

Usi sectionale industriale doorTECK® – reprezinta solutia optima si cea mai des adoptata in mediul industrial, pentru accesul in aproape orice tip de cladire. Aceste usi sectionale industriale sunt realizate la comanda in functie de dimensiunile dorite. Usile industriale sectionale doorTECK® sunt in conformitate cu standardele europene de calitate si siguranta in exploatare. O ușă secțională industrială doorTECK® este alegerea potrivită pentru afacerea dumneavoastră datorită confortului, durabilității și siguranței sale..

Atu-ul usilor industriale sectionale este viteza de ridicare/coborare. Este ideal pentru inchiderea spatiilor neincalzite si intens circulate (5 – 60 deschideri/zi). Acestea se gasesc intr-o gama variata: usi industriale sectionale pline, usi industriale sectionale vitrate, usi industriale sectionale de andocare.

Sistemele de uși pentru hale industriale sunt ideale pentru pereții relativ înguste și pentru clădirile cu proporții mari ale ușilor. Deoarece ușile au o formă deosebit de puțin adâncă, au o adâncime de pătrundere redusă. Acest lucru înseamnă că pot fi instalate cu o utilizare minimă a spațiului, fără a reduce suprafața de deschidere . Ușile secționale doorTECK® sunt construite pentru înaltă calitate, performanță ridicată și durată de viață lungă. Versatilitatea lor le face să fie un companion indispensabil pentru toate tipurile de clădiri. Cu o gamă de modele de uși pentru hale industriale și accesorii, de la uși secționale cu geamuri, panouri vitrate sau complet vitrate, ușile noastre sunt o alegere de încredere pentru depozitul sau hala dvs. de producție.

Avantaje usi sectionale industriale doorTECK®

 • Domenii: spatii comerciale, service auto, inchiderea depozitelor, spalatorii auto, aeroporturi, hale, hangare de avioane, hangare pentru elicoptere, productie, retail
 • Sunt dotate cu: siguranta rupere arc, siguranta rupere cablu, optional senzor de muchie.
 • Oferim solutii personalizate pentru fiecare aplicatie
 • Panourile tip sandwich sunt fabricate din materiale cu proprietati de anti-coroziune
 • Se deschid vertical, si astfel iti asigura spatiu in fata si in spatele usii
 • Pot fi instalate in zone cu trafic intens sau in zone cu umiditate ridicata (spalatorii auto sau alte medii cu grad mare de umiditate.
 • Oferim servicii de: consultanta, montaj si intretinere.
 • Sistemul de culisare si echilibrare: sine de culisare de otel galvanizat de grosime 2.0 mm, role nylon cu rulmenti grafitati.
 • Proiectate pentru durabilitate, eficiență energetică și întreținere redusă, ușile noastre de înaltă performanță pentru hale industriale oferă calitatea de care aveți nevoie pentru a ieși în evidență.
 • Sunt concepute pentru a fi utilizate în aplicații industriale, inclusiv în depozite și fabrici. Aceste uși robuste de calitate premium sunt proiectate cu caracteristici care asigură eficiență energetică și durabilitate de lungă durată.
 • Construcția robustă reduce costurile de întreținere și service, ceea ce face ca ușile secționale industriale doorTECK să fie în general economice și durabile.
 • Ușile pentru hale industriale, precum și pentru alte tipuri de clădiri comerciale, au nevoie de uși de calitate pentru a funcționa corect și a menține temperatura și atmosfera clădirii cât mai constante posibil. Acesta este motivul pentru care ușile secționale pentru hale doorTECK sunt perfecte pentru depozite, spații de depozitare și fabrici care trebuie să fie complet securizate și sigure.

SERVICE SI MENTENANTA

Sistemele de usi pentru hale industriale trebuie să fie întreținute pentru a respecta toate normele de siguranță, pentru a rezista la uzură și pentru a nu interfera buna desfasurare a activitatii.

MONTAJ

Oferim servicii de instalare si punere in functiune cu personal experimentat, la cerere. Înlocuiți ușa veche într-o singură zi! Contactați un speacialist Smilo pentru consultanță la fața locului.

TRANSPORT PROPRIU, LA CERERE

Când ușile sunt pregătite pentru livrare, acestea sunt ambalate pentru expediere după o ultimă inspecție vizuală pentru a se asigura că ajung intacte și nedeteriorate.

Caracteristici usi sectionale industriale doorTECK®

 • Design conteporan, functional si vizual
 • Perfect rezistente la intruziuni si la factorii naturali (caldura, frig, noxe, gaze corozive etc.)
 • Aceste usi sectionale industriale sunt silentioase, datorita sistemelor speciale de culisare cu rulmenti
 • Aceste usi hale industriale sunt produse din otel zincat acoperita cu vopsea pulbere si pot rezista fara coroziune pana la 15 ani in zonele cu umiditate ridicata

Siguranta si securitate

 • Fotocelule de siguranta
 • Protectie la rupere cablu si arc
 • Deschidere de urgenta in cazul unei pene de curent
 • Actionare de la distanta cu telecomanda radio
 • Sistem performant anti-efractie
 • Usile noastre respecta standardele in vigoare privind protectia si securitatea personala. 

Specificatii tehnice

PANOU

Grosime panou tip sandwich: 40 mm
Coeficient de izolatie: k=0.5W/m2 grd K
Suprafata: coaja de portocala (stucco)
Interior & exterior: tabla galvanizata 0.5 mm

DOTARI STANDARD

Protectie contra ruperii arcului
Protectie contra rupere cablu
Tampoane arc L = 500 mm
Maner industrial & zavor industrial
Cornier montaj 3000 mm
Profil C

IZOLARE TERMICA

Etansare cu garnituri de cauciuc pe tot perimetrul usii
Panou tip sandwich cu grosime de 40 mm

STRUCTURA PANOULUI

Material: otel zincat / exteriorul si interiorul panoului
Substrat: grosimea tablei – 0.5 mm / exteriorul si interiorul panoului
Finisaj interior: alb RAL 9010, vopsea termorigida poliester
Finisaj extern: vopsea termorigida poliester
Miez izolator: spuma poliuretanica
Fixare: cu benzi de otel 20×1 mm

 

Automatizari pentru usile sectionale industriale doorTECK®

VA OFERIM O MULTITUDINE DE USI: USI SECTIONALE PLINE, USI SECTIONALE VITRATE, USI SECTIONALE ANDOCARE, ACCESORII USI

Feroneria usii este de mare rezistenta si de calitate superioara. Feroneria joaca un rol foarte important in procesul fabricarii unei usi sectionale industriale. Feroneria este acel element ce asigura fiabilitatea usii. Este obligatoriu ca producatorul sa garanteze feroneriei un ciclu de pana la 25.000 de inchideri si deschideri.

Optional sistemul de automatizare al usii poate fi prevazut cu limitatoare de cursa, fotocelule de siguranta si telecomenzi radio.

Pentru detalii suplimentare, intrebari si oferte de pret, nu ezitati sa ne contactati

Oferim serviciide service si mentenanta pentru prelungirea duratei de viata a usilor sectionale doorTECK®

Vrei sa discutam despre proiectul tau?