Usi frigorifice culisante

Usi frigorifice culisante (glisante) pentru congelare

Ușile frigorifice de înaltă calitate, cu o durată de viață lungă și utilizarea ușoară a sistemului nostru de usi frigorifice culisante garantează un aspect profesional pentru camera dumneavoastră frigorifică.

Oferim o gamă largă de usi frigorifice culisante de refrigerare pentru camere frigorifice, concepute ținând cont de cerințele industriei de refrigerare și alimentare pentru a oferi eficiență maximă..

Caracteristici:

Ușile noastre sunt proiectate pentru condiții dure și se caracterizează printr-o izolație ridicată, proprietăți anticorozive și o rezistență excelentă la deteriorări fizice. Aceste uși au un nivel ridicat de siguranță, ele pot fi echipate cu sistem de control cu fotocelule, egalizatoare de presiune și încuietori cu alarmă. Cadrele ușilor sunt realizate din PVC rigid, furnirul standard este RAL 9010 – la cerere pot fi realizate din oțel inoxidabil sau în diferite culori. Ușile sunt prevăzute cu garnituri de etanșare, care asigură o protecție completă împotriva umidității a spațiului interior al clădirii. Grosimea izolației este de 120 mm.

usa frigorifica glisanta pentru depozite frigorifice de congelare
Usa frigorifica culisanta pentru camere si depozite frigorifice de congelare

Usa glisanta frigorifica tip CE in varianta inox cu angrenaj electric si protectie 

Usi congelatoare, frigorifice intr-un canat sau doua canaturi cu suprafata, vopsita sau din inox, dotate cu mecanism de deschidere automat rapid si silentios. Daturita unei palete largi de optiuni tehnice, design si montaj va puteti comanda usa care sa corespunda fiecarei locatii sau cerinte tehnologice. 

Apreciatele tipuri CE iti inglobeaza caracteristici constructive pretioase si detalii tehnice fine. Pentru incaperile frigorifice, congelatoare sau tunele de congelare rapida, se recomanda utilizarea usilor glisante tip CE intr-un canat. Pentru integrarea usilor ca aspect in contextul cladirii puteti alege intre diferite modalitati de prelucrare a suprafetei, design si paleta de culori RAL.

Usa Glisanta Frigorifica din Inox pentru Industria Alimentara1

Usi glisante antifoc pentru incaperi frigorifice si conglatoare - sunt ideale pentru utilizara lor la incaperi cu temperatura controlata.

Usile antifoc glisante se utilizeaza la incaperi cu regim de temperatura intre 0°C si +8°C. Sunt destinate incaperilor cu temperatura intre 0°C si -28°C.
Usile glisante antifoc, gliseaza pe o sina din inox, cu coborara la finalul cursei, pentru obtinerea unei inchideri etanse.
O contragreutate asigura inchiderea controlata in cazul unei alarme de foc
Optional se poate echipa si o sursa de alimentare independenta pentru actionarea motorului in caz de intreruperea curentului.
Aceasta sursa de alimentare independenta se recomanda la usile glisante care sunt echipate cu automatizare.

Usa glisanta antifoc pentru incaperi frigorifice
Usa glisanta antifoc pentru incaperi frigorifice si congelatoare
Blat-de-usa-cu-maner-ajutaj,-cornier-de-etansare-al-fumului,-si-bagheta-de-siguranta-
Blat de usa cu maner ajutaj, cornier de etansare al fumului, si bagheta de siguranta
Sina-de-glisare-mascata
Sina de glisare mascata

Caracteristici

Vrei sa discutam despre proiectul tau?