Usi frigorifice culisante

Usi frigorifice culisante (glisante) pentru congelare

Ușile frigorifice culisante de ultimă generație, concepute pentru a oferi camerei tale frigorifice un aspect sofisticat și profesional, combină durabilitatea extinsă cu ușurința în utilizare, asigurând eficiență optimă și performanță de top.

Pentru orice nelămuriri sau detalii suplimentare, nu ezita să ne contactezi. Echipa noastră este gata să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie.

Portfolio-ul nostru cuprinde o diversitate de uși culisante frigorifice, special adaptate pentru sectorul de refrigerare și alimentar, garantând performanță îmbunătățită și eficiență energetică.

Detalii tehnice:

Concepute pentru a rezista în cele mai solicitante medii, ușile noastre se disting printr-o izolație superioară, capacitatea de a preveni coroziunea și robustețe împotriva impacturilor.

Dotate cu un grad înalt de securitate, ușile pot include sisteme avansate de control, precum fotocelule, mecanisme de egalizare a presiunii și blocări de securitate cu semnalizare.
Cadrele sunt fabricate din PVC rigid de înaltă calitate, cu posibilitatea de personalizare în oțel inoxidabil sau diverse nuanțe, inclusiv standardul RAL 9010.

Garniturile de etanșare asigură integritatea totală împotriva infiltrărilor de umiditate, menținând condițiile ideale în interior. Izolația de 120 mm sporește eficiența termică și reduce costurile operaționale.

Aceste uși reprezintă soluția ideală pentru orice spațiu frigorific care necesită calitate, fiabilitate și o estetică premium.

usa frigorifica glisanta pentru depozite frigorifice de congelare
Usa frigorifica culisanta pentru camere si depozite frigorifice de congelare

Usa glisanta frigorifica tip CE in varianta inox cu angrenaj electric si protectie 

Ușile frigorifice și congelatoare, disponibile în variante cu unul sau două canate, pot fi finisate cu vopsea sau realizate din inox de înaltă calitate, sunt echipate cu sisteme automate de deschidere, rapide și silențioase, care oferă o operare eficientă și fără efort. Aceste uși sunt concepute pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărui spațiu, oferind o gamă variată de soluții tehnice și estetice, pentru a se potrivi perfect fiecărui proiect.

Modelele certificate CE se disting prin calitatea construcției, atenția la detalii și caracteristicile avansate tehnice, fiind ideale pentru camerele de refrigerare, congelatoare sau tunele de congelare rapidă. Ușile glisante tip CE, recomandate pentru utilizare cu un canat, asigură performanță optimă și durabilitate.

Pentru a se integra armonios în designul clădirii, oferim posibilitatea personalizării ușilor prin alegerea dintr-o vastă selecție de finisaje de suprafață, modele și o gamă largă de culori RAL. Această flexibilitate în design și funcționalitate face ca ușile noastre frigorifice și congelatoare să fie soluția ideală pentru orice cerință arhitecturală și tehnologică, adăugând valoare și eficiență oricărui spațiu care necesită controlul temperaturii.

Usa Glisanta Frigorifica din Inox pentru Industria Alimentara1

Usi glisante antifoc pentru incaperi frigorifice si conglatoare - sunt ideale pentru utilizara lor la incaperi cu temperatura controlata.

Ușile glisante antifoc sunt soluția ideală pentru zonele care necesită regimuri de temperatură variabile, de la 0°C până la +8°C pentru spații refrigerate și de la 0°C până la -28°C pentru încăperi frigorifice. Acestea gliseaza pe șine din inox și se închid etanș la finalul deplasării, grație unui mecanism precis de coborâre.

Pentru a garanta siguranța în caz de incendiu, ușile sunt dotate cu o contragreutate ce facilitează închiderea automată controlată, activată de semnalul de alarmă. Ca opțiune suplimentară, ușile pot fi prevăzute cu un sistem de alimentare independent, esențial pentru funcționarea motorului în situații de urgență, când alimentarea principală este întreruptă. Acest sistem de alimentare independent este recomandat în special pentru ușile glisante dotate cu sisteme de automatizare, asigurând o operare neîntreruptă și o securitate maximă în orice condiții.

Implementarea acestor uși frigorifice glisante antifoc în spațiul tău asigură nu doar conformitatea cu normele de siguranță împotriva incendiilor, dar și un control eficient al temperaturii, fiind o investiție inteligentă și durabilă pentru protecția și eficiența instalației tale.

Usa glisanta antifoc pentru incaperi frigorifice
Usa glisanta antifoc pentru incaperi frigorifice si congelatoare
Blat-de-usa-cu-maner-ajutaj,-cornier-de-etansare-al-fumului,-si-bagheta-de-siguranta-
Blat de usa cu maner ajutaj, cornier de etansare al fumului, si bagheta de siguranta
Sina-de-glisare-mascata
Sina de glisare mascata

Caracteristici

Vrei sa discutam despre proiectul tau?