USI REZISTENTE LA FOC


La Smilo Holding gasesti usi rezistente la foc la preturi accesibile. Usile rezistente la foc sunt foarte importante pentru protectia dumneavoastra. Usile rezistente la foc se pot configura cu cerintele de protectie la fum, dar va putem furniza si usi sperate, doar cu protectie la fum.

Usile rezistente la foc sunt produse in conformitate cu directiva europeana pentru usi rezistente la incendiu. Usile antifoc se incadreaza in categoria de elemente de constructie rezistente la foc de tipul EI, avand rol de etanseizare si de izolare termica.

Usile au aviz tehnic si agrement de la pompieri, valabile in Romania.

Aceste usi rezistente la foc trebuie montate de specialisti autorizati, acestea presupun utilizarea de spuma poliuretanica rezistenta la foc pentru a se asigura etanseizare la foc.

Usile se pot vopsi la cerere in orice nuanta RAL. La cerere va putem monta: bare antipanica si amortizoare.

 

Usi rezistente la foc batante

 

 

Save

Save

Save

Montaj usi rezistente la foc:

Usile rezistente la foc trebuie instalate de un profesionist autorizat, usile necesita un montaj special. Pentru a se asigura etanseizare la foc este necesar sa utilizati spuma poliuretanica. In Romania veti gasi spuma ce ofera o etanseizare la foc de pana la 360 min. Spuma poliuretanica are o alta culoare fata de cea uzuala si o serie de caracterisitci menite sa asigure pretectie la foc: furnizeaza solutii dovedite pentru o gama variata de provocari in industria constructiilor si industria prelucratoare, rezistenta termica ridicata, este un produs exceptional, este cea mai inteligenta solutie pentru economosirea energiei, spuma poliuretanica adera excelent la materialele frecvent utilizate in constructii, previne dezvoltarea de ciuperci si bacterii

 

usa batanta rezistenta la foc RAL 9010

 

La montaj este foarte important sa verificati functionarea usii si sistemul de inchidere automata si a regulatoarelor de inchidere. Exista cazuri in care este necesara montarea unui sistem de arcuri care ofera siguranta la inchidere. Daca exista trafic ridicat aceste modificari sunt foarte importante.

 

usa rezistenta la foc culisanta (glisanta) pentru hale industriale, depozite sau fabrici

Pentru detalii privind caracteristicile tehnice, va rugam sa ne contactati

 

 

Categorii usi rezistente la foc:

Rulouri rezistente la foc – permit instalarea in variante si diferite situatii de montaj, la obiective cu diferite destinatii si functii (depozite, centre comerciale, muzee si altele)

Necesita relativ putin loc pentru montare, constituind insa o protectie antiincendiu perfecta.

Sunt concepute pentru un numar mare de cicluri de deschidere si de închidere a portii de 10.000 de ori.

 

Usi batante rezistente la foc – au aviz tehnic si agrement de la pompieri, valabile in Romania. Dupa clasa de rezistenta pot fi rezistente la foc 60”si 120” cu 1/2 canat(e) (in)egale. Usile  batante rezistente la foc sunt complet galvanizate inclusiv partile ,,ascunse”‘. Fabricat din otel zincat cu protectie impotriva coroziunii chiar si in marginile taiate de otel. Excelenta rezistenta la coroziune indicate de teste 500 de ore in spray cu sare. Intangibilităţii la variatii puternice climatice, a demonstrat 2000 de ore de cicluri de teste de la +60 ° la -10 ° şi umiditate 75%.

 

Usi culisante rezistente la foc – ca sens de deschidere pot fi cu deschidere pe stanga, pe dreapta  in unul sau doua canate.

Usile culisante rezistente la foc au o rezistenta la foc 60” sau 120”, cu 1/2 canat(e). Usa este alcatuita din 2 foi de tabla de cca 0.8 mm grosime. Greutatea de cca 60 kg/mp (necesita cadru metalic pentru montaj sau un perete cu o portanta corespunzatoare);

Pot fi conectate la sistemul de alarmare la incendiu cu senzori de fum si caldura.  In acest caz se monteaza pe usa un electromagnet care elibereaza usa.

 

Usi sectionale rezistenta la foc – 60”, 120”, 180”. Utilizare pentru trafic normal sau redus. Panourile sunt din profile sintetice (gri sau termin culoare rosie), cu un miez din lemn ignifugat si un produs patenat ignifug. Pot fi dotate cu consola ,,pas cu pas”/automata Fidelity/pentru actionarea hidraulica a usii/consola pneumatica (la presiune de lucru 8 bari<usa se ridica si ramane deschisa>);

 

Pentru mai multe informatii despre usi rezistente la foc, va rugam sa mentionati daca doriti sa fie actionat manual sau cu motor.

 

CAUTATI USI DE GARAJ REZIDENTIALE SAU INDUSTRIALE?

CERE OFERTA

CATALOG PRODUSE


Descarcati catalogul de produse de aici:
PDF Download

AVANTAJE


 

USI DE GARAJ

 • pot fi confectionate la orice dimensiune
 • sunt adaptabile oricarui tip de garaj
 • usa de garaj se poate personaliza
 • deschidere manuala sau automata
 • sistem de comanda radio
 • usi laterale
 • usi pietonale incorporate
 • toate usile ofera o protectie optima impotriva pierderii caldurii
 • USI INDUSTRIALE

 • sistemul de culisare verticala nu afecteaza spatiul din jurul usii, lasand posibilitatea valorificarii intreg spatiului existent
 • design contemporan (functional si vizual)
 • Perfect rezistente la intruziuni si factori naturali (caldura/frigul, noxele, gazele corozive, etc.)
 • optimizeaza in mod vizibil activitatea in interiorul cladirii prin timpul redus si simplitatea actionarii lor
 • silentioase, datorita sistemelor speciale de culisare cu rulmenti
 • RULOURI

 • protectie solara
 • protectie la intemperiile atmosferice
 • protectia impotriva privirilor indiscrete
 • protectia la zgomot
 • protectie anti-efractie
 • economisirea energiei
 • CERERE OFERTA


  VA STAM LA DISPOZITIE

  Orice solicitare de oferta va ajunge la un reprezentant de vanzari Smilo care va va oferi suportul tehnic si informational necesar indeplinirii cerintelor dumneavoastra.Va rugam sa completati formularul de mai jos cu informatiile solicitate pentru ca noi, la randul nostru, sa va putem raspunde cu o informatie completa! Va multumim!

  Client:
  Numar de telefon:


  Nume si prenume / Nume firma:
  E-mail:


  Informatii/produse solicitate: