RAMPE DE EGALIZARE FIXE


Rampele de muchie –  reprezinta solutia practica, eficienta si nu necesita intretinere, pentru situatiile in care incarcarea se face constant la aceeasi inaltime de podea. Sunt realizate dintr-o singura piesa din aluminiu, in mai multe variante constructive.

 

Rampa de egalizare incastrata – asigura incarcarea/descarcarea continua a marfurilor. Aceste platforme sunt folosite pentru a face legatura dintre depozit si platforma camioanelor. Constructiv pot fi cu placa frontala basculanta si telescopica.

 

Placi compensatorii – pot fi placi compensatorii simple, segmentate. Solutie economica foarte sigura. Optiune rapida si cu o instalare simpla in cadrul oricarui modul de incarcare, datorita dimensiunilor sale. Este capabila sa suporte trecerea a 4t dinamice in timpul proceselor de incarcare si descarcare.

 

Rampa de egalizare fixa – este o solutie mai usoara cu portiune orizontala pentru ca stivuitorul sa poata intra in pozitie orizontala in camion sau vagon. Aceste rampe sunt mai ieftine si mai scurte decat rampele stationate cu suprafata orizontala si desigur mai ieftine decat rampele mobile.

Call Now ButtonSUNĂ-NE !