PORTI CULISANTE SI PORTI AUTOPORTANTE


porti culisante

PORTI CULISANTE SI PORTI AUTOPORTANTE

Smilo Holding produce pe comanda porti culisante rezidentiale si industriale in functie de fiecare proiect in parte. Sistemele uzuale de montare a portilor culisante utilizeaza clasica sina sau bara metalica pe care ruleaza roti de otel. Acest montaj are insa un dezavantaj resimtit de pasagerii automobilelor mici: la fiecare trecere peste sina, masina vibreaza neplacut.

Modelul doorTECK este diferit de cel clasic, in sensul ca utilizeaza un concept de avangarda pentru sustinerea si miscarea portilor. Sistemul nu utilizeaza sina metalica ci role din otel dur si o serie de alte accesorii care sustin poarta in afara caii de trecere a vehiculului (model autoportant). Traficul prin poarta deschisa este fluidizat, vehiculele nefiind nevoite sa incetineasca nejustificat de mult. Vibratiile la trecere sunt total excluse. Poarta poate fi construita din orice material, inclusiv lemn, deoarece nu intra in contact direct cu sistemul de rulare. Zgomotul produs de portile autoportante este aproape insesizabil

Pentru sistemele deja existente, fie in varianta clasica, fie in cea autoportanta, sunt puse la dispozitie o gama larga de accesorii, de la suruburi speciale si roti cu lubrefiere continua la balamale, capace si manere de cea mai buna calitate.

Poarta culisanta se poate actiona cu ajutorul unui motor electric, deoarece poarta are o masa proprie mare. Automatizarea unei porti culisante necesita o putere de 250 W, 400 W sau 550W, depinde de lungimea si greutatea portii.

Va putem oferi orice model de poarta culisanta industriala: poarta culisanta (glisanta) sau poarta autoportanta.

Portile confectionate de noi combina design-ul industrial cu siguranta. Portile noastre sunt solide, rigide, elegante. Gradul de rigiditate este dat de invelisul electrostatic aplicat.

 

Modele porti autoportante industriale realizate pe comanda

 

PI 200-1

PI 200-2

PI 200-3

PI 200-4

VIDEO