Porti Culisante si Porti Autoportante

La Smilo Holding, realizăm porți culisante rezidențiale și industriale la comandă, personalizate pentru fiecare proiect în parte. Metodele tradiționale de montare a porților culisante implică utilizarea unei șine sau bari metalice pe care se deplasează roțile din oțel, dar acest sistem are un dezavantaj: autovehiculele mici simt vibrații neplăcute la trecerea peste șină.

Modelul doorTECK® aduce o inovație în acest domeniu, folosind un concept modern de susținere și mișcare a porților. În locul șinei metalice, se utilizează role din oțel dur și alte accesorii care țin poarta deasupra căii de trecere a vehiculelor (model autoportant). Acest sistem facilitează traficul prin poarta deschisă, eliminând necesitatea ca vehiculele să încetinească excesiv. Vibratiile la trecere sunt eliminate complet. Poarta poate fi fabricată din diverse materiale, inclusiv lemn, fără a intra în contact direct cu sistemul de rulare, ceea ce reduce semnificativ zgomotul. Astfel, portile autoportante sunt aproape insesizabile la funcționare.

Oferim o gamă largă de accesorii pentru sistemele de porți deja existente, fie că sunt clasice, fie autoportante. Accesoriile includ șuruburi speciale, roți cu lubrefiere continuă, balamale, capace și manere de cea mai înaltă calitate.

Poarta culisantă poate fi operată cu un motor electric, având în vedere greutatea sa. Automatizarea unei astfel de porți necesită o putere de 250 W, 400 W sau 550 W, în funcție de lungimea și greutatea porții.

Vă oferim orice tip de poartă culisantă industrială pe care o doriți, fie că este vorba despre un model glisant sau unul autoportant.

Portile realizate de noi îmbină perfect designul industrial cu siguranța și eleganța. Sunt solide și rigide, iar gradul de rigiditate este asigurat de învelișul electrostatic aplicat, care adaugă o notă de rafinament.

Porti autoportante industriale moderne

Portile industriale pe care le oferim sunt soluții de acces ideale pentru companiile moderne, datorită gamei extinse de opțiuni constructive și varietății estetice și funcționale.

Un model inovativ de poartă industrială culisantă este cel autoportant. Acest sistem nu necesită o șină tradițională pentru culisare, ci folosește un set de role montate în exteriorul zonei de circulație a vehiculelor, care susțin greutatea porții.

Avantajele acestui sistem includ:

  • Eliminarea vibrațiilor autovehiculului la trecerea prin deschidere;
  • Nivel redus de zgomot la operare datorită reducerii frecărilor;
  • Absența problemelor legate de variațiile de temperatură, cum ar fi înghețul rolelor sau dilatarea șinei la porțile culisante tradiționale;
  • Durabilitate sporită a întregului ansamblu;
  • Necesitate minimă de mentenanță;
  • Astfel, portile noastre industriale reprezintă soluția ideală pentru eficiență și durabilitate în utilizarea industrială;

Kit-uri porti autoportante in consola

Modele porti autoportante industriale realizate pe comanda:

Vrei sa discutam despre proiectul tau?