Usi Antifoc Sectionale

Usi Industriale Sectionale Rezistente la Foc - insotite de aviz si agrement tehnic

Caracteristici generale usi antifoc sectionale:
  •  usa sectionala rezistenta la foc 60/ 120/ 180 min;
  • utilizare pentru trafic normal sau redus
  • foaie de ușă din secțiuni de 600mm înălțime;
  • sine de ghidare si cablurile de ridicare cu senzor
  • culoare standard gri RAL 7035
Optional, pot fi dotate cu:
  • consolă ”pas cu pas” / automată Fidelity/ pentru acționarea hidraulică a ușii / consolă pneumatică (la presiune de lucru 8 bari <ușa se ridică și rămâne deschisă);
  • senzor de muchie în legătură cu consola;
  • fotocelule de siguranță ;

Ușa secțională antifoc comercializata de compania noastră a trecut cu succes testele de rezistență la foc efectuate la laboratorul Warringtonfiregent din Gand, obținând un impresionant timp de rezistență la foc de 68 de minute. Acest rezultat demonstrează eficacitatea și fiabilitatea ușii în situații de incendiu.

În plus, ușa a fost testată și certificată conform standardelor europene CEN1363-1 și CEN 1634-1, ceea ce asigură că respectă cele mai înalte norme de siguranță.

Dacă vrei o estimare de preț, completează formularul de contact de pe site-ul nostru sau sună-ne.

Nu ezita să ne contactezi pentru consultanță gratuită!

Caracteristica distinctivă a ușii secționale antifoc este combinația între panoul rezistent la foc și cadru din material sintetic de înaltă calitate. Toate componentele au fost atent selectate și integrate în jurul feroneriei standard de tip Flexi-Force. Aceasta conferă ușii o similitudine estetică și funcțională cu ușile tradiționale secționale disponibile pe piață, oferind totodată un plus de siguranță.

Ne mândrim cu faptul că ușile noastre antifoc sectionale nu doar asigură protecție împotriva focului, dar și se integrează armonios în designul oricărui spațiu, fie că este vorba de o clădire industrială sau comercială. Oferim o gamă largă de opțiuni de personalizare, pentru a se potrivi perfect nevoilor și preferințelor fiecărui client.

La Smilo, ne asumăm angajamentul de a oferi uși antifoc sectionale care nu doar îndeplinesc, ci și depășesc standardele de siguranță, fiind permanent conforme cu legislația în vigoare. Toate ușile noastre antifoc sectionale sunt garantate și vin cu certificări și aprobări care atestă calitatea și fiabilitatea lor.

Ne dedicăm să asigurăm că fiecare ușă antifoc sectionala din portofoliul nostru este o barieră de încredere împotriva incendiilor, protejând eficient persoanele și bunurile. În plus, echipa noastră de experți este mereu la curent cu cele mai recente norme și reglementări în domeniu, pentru a te asigura că produsele pe care le alegi sunt nu doar sigure, dar și conform celei mai recente legislații.

Fiecare ușă antifoc Smilo este rezultatul unui proces riguros de proiectare și testare, garantând astfel cea mai înaltă calitate și durabilitate pe termen lung. Pentru noi, siguranța ta este prioritară, iar ușile noastre antifoc sunt concepute pentru a oferi pacea minții în orice situație.

Usa Industriala Sectionala Rezistenta la Foc
Usa Industriala Sectionala Rezistenta la Foc

În prezent, ușile antifoc pe care le comercializam sunt mult mai ușoare și seamănă mai mult cu ușile tradiționale. Această evoluție în design și construcție le face mai accesibile și mai ușor de integrat în diverse medii, fără a compromite siguranța și rezistența la foc. Această abordare modernă îmbină aspectul estetic cu funcționalitatea superioară, asigurând o soluție eficientă și atrăgătoare pentru protecția împotriva incendiilor.

Vrei sa discutam despre proiectul tau?