Usi si Perdele PVC

La Smilo Holding, oferim o gamă diversificată de uși și perdele din fasii PVC, care asigură o vizibilitate excelentă și facilitează trecerea în zone cu trafic intens. Produsele noastre sunt dotate cu un sistem de prindere din oțel inoxidabil, fiind ușor de montat pe tocul deschiderii, fie în interior, fie în exterior. Ușile și perdelele noastre din PVC sunt ideale pentru o gamă largă de locații, precum magazine, depozite, hale industriale, fabrici și supermarket-uri, datorită ușurinței în montare și întreținere.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Perdelele PVC industriale joacă un rol crucial în protecția spațiilor industriale, reducând efectele negative ale curenților de aer și creând un mediu de lucru mai sigur și confortabil. Ele sunt, de asemenea, eficiente în delimitarea diferitelor zone din interiorul clădirilor, fără a bloca accesul sau vizibilitatea.

Dacă ești în căutarea unei soluții economice, experții noștri de la Smilo Holding sunt pregătiți să te ajute. Perdelele noastre din PVC cu fâșii sunt extrem de versatile și pot satisface diverse cerințe datorită flexibilității și durabilității lor. Suntem aici pentru a te consilia și a-ți oferi soluția ideală care să se potrivească nevoilor tale specifice.

Pentru orice întrebări sau pentru a afla mai multe despre gama noastră de produse, nu ezita să ne contactezi. Echipa Smilo Holding este gata să îți ofere toate informațiile necesare și să te ghideze în alegerea celei mai bune soluții pentru tine.

Specificatii perdele industriale PVC:

 • montare si intretinerea este usoara
 • reduce si inlatura accesul prafului, fumului, noxelor.
 • economisire energie
 • reduc pierderile de caldura/frig
 • folia este rezistenta la razele ultraviolete
 • acces facil si sigur
 • nu exista risc de tamponare din cauza vizibilitatii ridicate
 • solutie ieftina
 • sistem de fixare din otel, inox sau galvanizat
 • sunt ideale pentru orice tip de gol, chiar si de mari dimensiuni
 • montarea se face pe tocul deschiderii
 • sunt ideale pentru industria de medicamente
 • permit o inchidere versatila a oricarui tip de gol
 • gratie flexibilitatii operative, sunt in masura sa rezolve orice exigenta

Perdelele din PVC reprezintă o soluție eficientă și practică în halele industriale, unde curenții de aer pot cauza disconfort și pot afecta procesele de producție. Aceste perdele protejează personalul de efectele nedorite ale vântului sau prafului, fiind deosebit de utile în zonele cu trafic intens și multiple căi de acces.

Fâșiile din PVC oferă o termoizolare profesională, menținând căldura în incintă și asigurând condiții optime pentru desfășurarea activităților de producție, fără a implica costuri mari de întreținere. Perdelele noastre PVC pot fi realizate la orice dimensiune, garantând o etanșeitate de cea mai bună calitate și o adaptare perfectă la nevoile specifice ale fiecărui spațiu.

Mai mult, fâșiile PVC contribuie la controlul temperaturilor și reduc zgomotul ambiental, îmbunătățind astfel confortul în spații de lucru. Montajul este simplu și poate fi realizat chiar și fără ajutor specializat, ceea ce le face o opțiune accesibilă și practică pentru orice afacere.

Aceste perdele din PVC sunt soluția ideală pentru controlul temperaturii și crearea unui mediu de lucru mai plăcut și mai sigur. Indiferent de specificul industriei tale, perdelele noastre din PVC se vor adapta perfect, oferind atât funcționalitate, cât și durabilitate pe termen lung.

Montaj perdele PVC

Șina de susținere a perdelelor noastre este fabricată din oțel inoxidabil sau otel galvanizat, rezistent și durabil, și este prevăzută cu găuri pentru o fixare ușoară. Aceasta se montează cu dibluri pe perete sau direct în tocul deschiderii, adaptându-se perfect nevoilor spațiilor variate, precum hale industriale, centre logistice sau depozite mari.

Perdelele noastre din fâșii PVC sunt atașate printr-un sistem eficient de tije din inox, care asigură o instalare simplă și rapidă. Aceste perdele sunt ușor de montat și întreținut, fiind o soluție practică și eficientă pentru controlul temperaturii și protecția împotriva curentului sau prafului.

După instalarea fâșiilor transparente din PVC, acestea se pot ajusta în lungime, tăindu-se de la capătul inferior până la nivelul solului, lăsând un spațiu de aproximativ 5 – 6 cm pentru o circulație eficientă a aerului și pentru a evita uzura prematură.

În plus, perdelele noastre din PVC sunt o soluție excelentă pentru îmbunătățirea eficienței energetice, menținând căldura în interior pe timp de iarnă și păstrând răcoarea în timpul verii. Sunt ideale pentru separarea diferitelor zone de lucru, fără a împiedica accesul sau vizibilitatea.

Dacă ești interesat de perdelele noastre din PVC și vrei să afli mai multe despre cum le poți integra în spațiul tău de lucru, te invităm să ne contactezi. Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate informațiile necesare și să te ajute în alegerea celei mai bune soluții pentru afacerea ta.

Schita de montaj perdele PVC transparente

Vrei sa discutam despre proiectul tau?