USI SPECIALE


Usi pentru sali de operatii din spitale –  fiecare din aceste usi fiind special proiectate pentru aplicatii de interior ca usi pentru sali de asteptare, cabinete medicale, saloane pacienti.

Usile de inox pe balamale sau usile culisante au caracter antibacterian, facandu-le perfecte pentru spatiile de depozitare a produselor farmaceutice.

Ambele fete sunt executate din otel inox, inaltimea si latimea pot fi usor adaptate la cerintele proiectului. Aceste usi pot fi prevazute cu actionare automata sau manuala sau ingropate montate aparent in fata peretelui pe un sistem auto-portant.

 

Usi ALA– usile metalice/obloanele ALA sunt utilizate la intrarile in subsolurile constructiilor civile si industriale amenajate ca adaposturi de protectie civila si industriale amenajate ca adaposturi de protectie civila.

Peretii in care sunt instalate usile ALA, vor fi din beton armat. Deschiderea usilor ALA si obloanele ALA se face inspre exterior.

CAUTATI USI DE GARAJ REZIDENTIALE SAU INDUSTRIALE?

CATALOG PRODUSE


Descarcati catalogul de produse de aici:

CAUTATI USI DE GARAJ REZIDENTIALE SAU INDUSTRIALE?

CERERE OFERTA


VA STAM LA DISPOZITIE

Orice solicitare de oferta va ajunge la un reprezentant de vanzari Smilo care va va oferi suportul tehnic si informational necesar indeplinirii cerintelor dumneavoastra.Va rugam sa completati formularul de mai jos cu informatiile solicitate pentru ca noi, la randul nostru, sa va putem raspunde cu o informatie completa! Va multumim!

  Client:

  Nume si prenume / Nume firma:
  Judet:


  Numar de telefon:
  E-mail:


  Informatii/produse solicitate:


  https://smilo.ro/
  Call Now ButtonSUNĂ-NE !