Usi Speciale

Ușile concepute special pentru sălile de operație și spațiile medicale reprezintă soluții esențiale pentru asigurarea unui mediu steril și sigur. Construite din oțel inoxidabil, aceste uși sunt ideale nu doar pentru sălile de operații, ci și pentru sălile de așteptare, cabinetele medicale și saloanele pentru pacienți, datorită proprietăților lor antibacteriene.

Designul lor permite adaptarea ușoară la dimensiunile specifice fiecărui proiect, oferind opțiuni pentru acționare automată sau manuală. De asemenea, ele pot fi montate în mod vizibil în fața peretelui sau îngropat, pe un cadru autoportant, asigurând flexibilitate maximă în funcție de necesitățile spațiului.

Pentru zonele care necesită un grad suplimentar de protecție, precum intrările în subsoluri ale clădirilor civile sau industriale adaptate ca adăposturi de protecție civilă, recomandăm ușile ALA. Acestea sunt confecționate din materiale durabile precum metalul și sunt proiectate să se deschidă spre exterior, fiind instalate în pereți de beton armat pentru a maximiza siguranța.

Alegerea acestor uși specializate garantează nu doar conformitatea cu standardele de siguranță și igienă, dar și o integrare armonioasă în arhitectura spațiilor medicale, contribuind la crearea unui mediu optim pentru îngrijirea pacienților.

Catalog Produse

Descarcati catalogul de produse de aici:

Vrei sa discutam despre proiectul tau?