Usi Armonice Industriale

Usi armonice industriale caracteristici:

Aceste usi armonice industriale sunt ideale in sectorul industrial. Pot fi echipate cu usi pietonale, grile de ventilatie, ferestre. Se pot monta si bare antipanica. Pot fi manuale sau motorizate.

Mediul industrial cunoaste azi o dinamica extraordinara, astfel incat anumite probleme sunt practic foarte greu de anticipat. Astfel, poate fi nevoie de reimpartirea unei hale industriale ce trebuie sa isi schimbe destinatia. Problema se transforma in satisfactie deplina prin folosirea usilor armonice in varianta industriala.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Versatilitatea extraordinara permite satisfacerea oricaror exigente din materiale de constructii. Multumita structurii lor, spatiile delimitate sunt ferite de elemente perturbatoare exterioare: vant, ploaie, frig, noxe, gaze, etc. Punctul forte al usilor armonice il reprezinta rapiditatea instalarii, find astfel cea mai adecvata metoda de a reimparti spatiul existent.

Exista si variante optimizate pentru mediul rezidential. Acestea pot fi folosite cu succes acolo unde se doreste impartirea sau izolarea temporara a anumitor zone, cum ar fi terasele. Odata cu dechiderea usii, spatiul respectiv isi recapata destinatia initiala. Modelele sunt foarte variate si permit o liuminare perfecta a spatiului delimitat. Confortul este resimtit la maxim prin actionarea deschiderii printr-o simpla telecomanda.

Daca sunteti interesati de usi industriale armonice este necesar sa instalati o sina la sol care trebuie automatizat.

Usile armonice industriale sunt ideale pentru: spatii de depozitare, hangare pentru avioane si elicoptere, hale industriale, shoowroom-uri, ateliere auto, centre logistice, unitati de productie, fabrici, garaje

Motorul usii armonice industriale este proiectat pentru o folosire intensiva. Motorul are incorporat si un sistem de deblocare pentru cazurile de urgenta.

Usile armonice industriale sunt ideale in sectorul industrial. Pot fi echipate cu usi pietonale, grile de ventilatie, ferestre. Se pot monta si bare antipanica. Pot fi manuale sau motorizate.

Daca sunteti interesati de usi industriale armonice este necesar sa instalati o sina la sol care trebuie automatizat.

Motorul usii armonice industriale este proiectat pentru o folosire intensiva. Motorul are incorporat si un sistem de deblocare pentru cazurile de urgenta.

Avantaje usi armonice industriale:

  • gama variata de dimensiuni
  • actionara manuala sau automata
  • economie de spatiu
  • posibilitatea dotarii cu usi pietonale incorporate
  • diverse variante de vitrari: geamuri, grile de aerisire, panouri din aluminiu
  • economisirea energiei termice
CaracteristiciDetalii
Dimensiunipana la maxim 12.000 x 5.000 mm (L x H)
Materialuşa alcătuită din 2 foi de tablă pre-vopsite de culoare gri-alb (cca RAL9002); pe structură de ţeavă dreptunghiulară de 50x40x15x2mm , grosime foaie de usa 52 mm
Culorigama RAL
Izolatiespuma poliuretanica, cu izolaţie de înaltă densitate
Etansareprin garnituri pe tot conturul usii
Deschiderediverse scheme de deschidere
Actionaremanuala sau automata (cu telecomanda)
Optionalegeamuri, grile de aerisire, usi pietonale,montajul poate fi in interiorul sau pe exteriorul cladirii
Sigurantadispozitiv de protectie impotriva impactului lateral
Silentiozitate deosebitazgomotul sistemului de inchidere / deschidere este insesizabil
Flexibilitate maximapermite reconfigurarea rapida a zonei

Vrei sa discutam despre proiectul tau?