Usi Armonice Industriale

Usi armonice industriale caracteristici:

Ușile armonice industriale sunt perfect adaptate pentru domeniul industrial, oferind posibilitatea de a fi echipate cu uși pietonale, grile de ventilație și ferestre. Într-un mediu industrial în continuă schimbare, unde provocările sunt deseori imprevizibile, utilizarea ușilor armonice industriale poate transforma o problemă într-o soluție eficientă, mai ales când e nevoie de reconfigurarea spațiilor într-o hală industrială.

Dacă ai nelămuriri sau întrebări, nu ezita să ne contactezi pentru informații suplimentare.

Flexibilitatea remarcabilă a acestor uși îndeplinește orice cerință specifică construcțiilor, protejând spațiile delimitate de factorii perturbatori externi precum vântul, ploaia, frigul, noxele și gazele. Punctul lor forte constă în rapiditatea instalării, fiind soluția ideală pentru reorganizarea spațiului existent.

De asemenea, avem variante optimizate special pentru utilizarea în mediul industrial. Acestea sunt excelente pentru delimitarea sau izolarea temporară a anumitor zone, cum ar fi terasele. Cu deschiderea ușii, spațiul își recapătă funcționalitatea inițială. Modelele sunt diverse și asigură o iluminare excelentă a zonei delimitate, iar confortul este maximizat prin deschiderea simplă și rapidă, cu o singură apăsare de buton.

usi armonice industriale
Usi armonice industriale Smilo Holding
Usi-armonice-industriale-Smilo-Holding-10
Usi armonice industriale Smilo Holding 9
Usi armonice industriale - Smilo Holding (8)
Usi armonice industriale - Smilo Holding (7)
Usi-armonice-industriale-Smilo-Holding-4
Usi armonice industriale - Smilo Holding (3)
Usi armonice industriale Smilo Holding 2
Usa armonica Smilo
usa armonica smilo 2

Sistemele noastre de uși armonice industriale sunt perfecte pentru o varietate de spații: depozite, hangare pentru avioane și elicoptere, hale industriale, showroom-uri, ateliere auto, centre logistice, unități de producție, fabrici și garaje. Motorul acestor uși este conceput să reziste la folosirea intensivă și include un sistem de deblocare pentru situații de urgență.

Ușile pliante industriale sunt soluția ideală pentru mediul industrial. Sunt versatile, putând fi echipate cu uși pietonale, grile de ventilație, ferestre și chiar bare antipanică. Ai opțiunea să le alegi manuale sau motorizate, în funcție de nevoile tale.

Pentru cei interesați de uși armonice industriale, este important să știți că instalarea lor necesită montarea unei șine la sol, care trebuie automatizată pentru o funcționare optimă.

Motorul ușii armonice industriale, datorită designului său robust și fiabil, este ideal pentru utilizarea în condiții de lucru solicitante, asigurând eficiența și siguranța necesară în orice mediu industrial.

Avantaje usi armonice industriale

  • Oferim o gamă largă de uși pliabile (armonice) cu dimensiuni diverse, toate realizate pe măsură și special concepute pentru diverse aplicații industriale și comerciale. Aceste uși pot fi montate atât în interiorul, cât și în exteriorul deschiderii, oferind flexibilitate maximă în utilizare.
  • Ușile armonice de dimensiuni mari sunt dotate cu ghidaje la sol și un număr variabil de panouri, având sisteme de pliere simplă sau dublă, ce economisesc spațiu eficient.
  • Gama noastră de uși include:
  • Opțiuni de acționare manuală sau automată, cu operare simplă chiar și în varianta manuală, oferind o soluție practică chiar și fără sisteme automatizate.
  • Variante multiple de vitrare, incluzând geamuri, grile de aerisire și panouri din aluminiu.
  • Eficiență în economisirea energiei termice.
  • Sisteme de siguranță avansate, cu senzori încorporați în sistemul de etanșare care opresc mișcarea ușii atunci când detectează un obiect.
  • Instalarea ușoară și disponibilitatea unei game largi de accesorii fac din aceste uși o opțiune diversă și adaptabilă, ideală pentru o varietate de industrii și aplicații. Designul lor modern și funcționalitatea avansată asigură un plus de valoare pentru orice spațiu comercial sau industrial.

Detalii tehnice

CaracteristiciDetalii
Dimensiunipana la maxim 12.000 x 5.000 mm (L x H)
Materialuşa alcătuită din 2 foi de tablă pre-vopsite de culoare gri-alb (cca RAL9002); pe structură de ţeavă dreptunghiulară de 50x40x15x2mm , grosime foaie de usa 52 mm
Culorigama RAL
Izolatiespuma poliuretanica, cu izolaţie de înaltă densitate
Etansareprin garnituri pe tot conturul usii
Deschiderediverse scheme de deschidere
Actionaremanuala sau automata (cu telecomanda)
Optionalegeamuri, grile de aerisire, usi pietonale,montajul poate fi in interiorul sau pe exteriorul cladirii
Sigurantadispozitiv de protectie impotriva impactului lateral
Silentiozitate deosebitazgomotul sistemului de inchidere / deschidere este insesizabil
Flexibilitate maximapermite reconfigurarea rapida a zonei

Vrei sa discutam despre proiectul tau?