Obturatoare Termice

Obturatoarele termice sunt esențiale pentru eficientizarea încărcărilor tale, creând o etanșeitate perfectă cu vehiculul și minimizând pierderea de căldură între interior și exterior. Aceste soluții avansate te protejează împotriva vremii nefavorabile sau a schimbărilor bruște de temperatură, menținând izolația eficientă pentru protecția personalului și a bunurilor în domeniul industrial. Folosirea lor poate reduce pierderile termice cu până la 80%, oferind o soluție eficientă pentru economisirea energiei.

Pentru orice întrebări sau mai multe informații, nu ezita să ne contactezi.

Usi indUsi industriale sectionaleustriale sectionale

Detalii obturatoare termice industriale

Caracteristici 
Culori standardnegru lateral, alb deasupra, gri deschis de-a lungul perimetrului
Dotari optionalebenzi galbene sau, la alegere, sageti de avertizare pentru camioane
Partea frontalacauciuc negru, cu diferite grade de rigiditate
Inchidere/deschidereefectuata prin oscilarea elementelor sensibile din cauciuc, trecerea camionului prin obturator neproducand accidente
Structuraautoportanta, anuleaza impactul cu camioanele
Grosimea cauciucului4 – 5 mm
Acoperirepanza impermeabila din PVC cu armatura de fixare la margine
Fixarecadru cu gauri la distanta de 1m, pe intreg perimetrul
Partea frontalainconjurata de un cadru de aluminiu extrudat

Burdufuri de etanșare gonflabile - etansare perfecta

Indiferent dacă este vorba despre construcții noi, amplasamente existente sau spații închiriate, casele de andocare reprezintă o soluție versatilă pentru extinderea spațiilor de operare. Acestea sunt ideale pentru a adăuga spațiu funcțional la clădirile existente cu limite interne sau la proprietățile închiriate unde modificările structurale sunt limitate.

Mobilitate și adaptabilitate
Casele de andocare pot fi transferate cu ușurință la o nouă locație sau într-un alt imobil, oferind flexibilitate în gestionarea spațiului.

Optimizare energetică
Prin crearea unei bariere izolate între clădire și zona de andocare, casele de andocare contribuie la eficientizarea energetică, menținând temperatura controlată în interiorul clădirii.

Design inteligent cu cadru în trepte
Designul cu cadru în trepte permite deschiderea ușilor vehiculelor abia după acostare, minimizând riscurile de furt și permițând andocarea sigură a vehiculelor sau containerelor chiar și pe timp de noapte. Pentru spațiile care necesită standarde ridicate de igienă, cum ar fi depozitele frigorifice sau zonele de procesare a alimentelor proaspete, acest sistem asigură că ușile vehiculelor sunt deschise doar după acostarea efectivă, prevenind astfel contaminarea.

Avantaje:

 • economia de energie termica
 • peretii laterali flexibili
 • abosoarbe socul provocat de vehicul asupra structurii cladirii
 • limiteaza patrunderea prafului, noxelor
 • protectie impotriva vremii pe parcursul de incarcare si descarcare
 • constructiv pot fi clasice si gonflabile (recomandat in special la depozitele cu regim strict de control a temperaturii), (acestea au si un motor la 230 V care umfla obturatorul dupa ce camionul trage la locul de incarcare-descarcare si il dezumfla dupa ce s-a terminat operatiunea de incarcare-descarcare).
 • folie PVC rezistenta la uzura si rezistenta la razele UV (de obicei de culoare neagra)
 • au dimensiuni standard
 • pastrarea curateniei in locurile de incarcare-descarcare, prin oprirea prafului antrenat de masinile mari in trecere, sau de vant
 • peretii laterali sunt foarte flexibili, astfel incat eventualul contact al masinilor mari cu acestia, in cazul andocarii gresite, este minim si nu produce avarii
 • rezistenta la uzura
 • gama variata de culori
 • posibilitati multiple de montare

Vrei sa discutam despre proiectul tau?