Usi Rulou Industriale Izolate sau Neizolate

Ușile industriale tip rulou doorTECK® sunt soluții versatile, ideale pentru locații unde spațiul de montare este limitat sau există obstrucții pe tavan care împiedică instalarea șinelor pentru uși secționale. Aceste rulouri se potrivesc nu doar pentru garaje, ci și pentru alte aplicații, cum ar fi ca element de securitate la intrarea în spații comerciale, unde designul devine un factor important.

Pentru orice întrebări sau detalii suplimentare despre ușile noastre tip rulou, industriale nu ezita să ne contactezi. Suntem aici pentru a te ajuta să găsești soluția de închidere potrivită nevoilor tale, combinând funcționalitatea cu estetica.

Usi Rulou Izolate sau Neizolate Industriale – Avantaje

Comparativ cu ușile secționale, compuse din panouri late, rulourile industriale doorTECK® sunt concepute din lamele metalice înguste care se retrag eficient într-o casetă compactă de dimensiuni reduse. Acest design asigură o structură compactă și eficientă în spațiu. Lamelele sunt ușor de schimbat, iar mecanismul de închidere reacționează prompt la detectarea obstacolelor, contribuind la prevenirea accidentelor. Caseta rulourilor poate fi montată fie pe exteriorul, fie pe interiorul deschiderii.

Aceste rulouri industriale pot fi, de asemenea, automatizate, asemenea altor sisteme de acces pe care le oferim. Motoarele tubulare folosite sunt capabile să suporte o gamă variată de sarcini, asigurând astfel o funcționare fiabilă și durabilă. Controlul sistemului de deschidere și închidere poate fi efectuat atât prin telecomandă, cât și prin senzori, oferind flexibilitate și comoditate în utilizare.

CaracteristiciDetalii
Tip ruloualuminiu extrudat sau aluminiu injectat cu spuma poliuretanica; otel zincat
Dimensiunea lameleiMax: 106 mm
Controlautomat si/sau motor
Dimensiunile usiiin functie de prescriptiile tehnice ale producatorului
Actionaremotor trifaci/monofazic
Programareautomata, semi-automata sau manuala
Montajgama larga de posibilitati de montare
  

Vrei sa discutam despre proiectul tau?