Usi Frigorifice

Ușile frigorifice destinate camerelor și depozitelor frigorifice, sunt create conform standardelor industriei frigorifice și alimentare, oferind un grad înalt de izolare. Suprafața lor superioară este izolată cu spumă poliuretanică având grosimi între 40 și 160 mm și pot fi fabricate din oțel inoxidabil sau cu acoperire din poliester. Aceste uși sunt ideale pentru utilizarea în industria alimentară, inclusiv pentru congelarea la temperaturi de până la -30°C.

Sunt soluția perfectă pentru depozitele de legume sau fructe și alte spații care necesită menținerea unei temperaturi constante scăzute.

Pentru întrebări sau informații suplimentare, te invităm să ne contactezi.

Fiecare ușă camera frigorificași fereastră vine cu un toc din oțel inoxidabil. Ușile noastre frigorifice pentru congelatoare sunt echipate cu prag retractabil sub nivelul podelei și un sistem integrat de încălzire.

La ușile frigorifice de dimensiuni mai mici și pentru temperaturi normale, folosim tocuri ușor de montat, care pot fi utilizate și pentru închiderea muchiilor panelelor, eliminând necesitatea utilizării contra-tocurilor sau închiderii suplimentare a panelelor la montarea ușilor.

Pentru camere frigorifice, recomandăm uși frigorifice batante sau culisante, cu o singură aripă sau două, acționate manual sau automat. În spațiile din industria alimentară unde este necesară o izolare termică mai bună, sugerăm uși glisante de 40 mm grosime, fără cauciuc pe margini, și trei tipuri de uși pentru camere frigorifice suspendate.

La cerere, ușile pot fi echipate cu încuietori de siguranță, acționate normal sau din interior, ferestre de inspectie, pistă superioară în toc, protecție mecanică împotriva șocurilor și supapă de egalizare a presiunilor.

Ne angajăm să oferim tehnologie avansată și materiale de cea mai bună calitate pentru a asigura eficiența și durabilitatea camerelor frigorifice. În plus, echipa noastră de specialiști este pregătită să ofere consultanță și asistență tehnică pentru alegerea celei mai potrivite soluții frigorifice, asigurându-se că investiția ta este optimizată pentru nevoile tale specifice. 

Deservire impecabila

Echipa noastră de service la Smilo Holding este dedicată să ofere clienților suport complet, asigurând astfel funcționarea optimă a ușilor. Fie că este vorba de montaj, întreținere sau punerea în funcțiune, suntem aici pentru a te ajuta să navighezi orice provocare rapid și fără complicații.

Profesionalismul și expertiza tehnică a echipei noastre garantează că fiecare ușă pentru camere si depozite frigorifice va funcționa la standardele cele mai înalte. Ne angajăm să oferim soluții personalizate pentru fiecare client, adaptându-ne la nevoile specifice ale fiecărui proiect. Serviciile noastre post-vânzare sunt menite să asigure o experiență fără griji, cu un accent pe durabilitate și eficiență pe termen lung. În plus, suntem mereu disponibili pentru consultanță și asistență tehnică, oferindu-ți astfel liniștea că ești în mâini bune.

Livrare

La Smilo Holding, ne dedicăm să oferim clienților suport complet prin echipa noastră de service, asigurând funcționarea impecabilă a ușilor. Indiferent de nevoile tale, fie că este vorba de montaj, întreținere sau punerea în funcțiune, echipa Smilo este pregătită să-ți ofere asistență personalizată, eficientă și simplă.

Ne mândrim cu profesionalismul și expertiza echipei noastre, care sunt esențiale pentru a garanta că fiecare ușă congelare pe care o instalăm îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. În plus, oferim consultanță tehnică și asistență continuă post-instalare, pentru a te asigura că ușile tale vor funcționa fără probleme pe termen lung. Ne angajăm să oferim soluții adaptate fiecărui client, astfel încât să ai certitudinea că investiția ta este valorificată la maximum. Suntem aici pentru tine, oricând ai nevoie de asistență sau sfaturi în domeniul ușilor frigorifice.

Service

Consiliere si suport pentru proiectare, asistenta tehnica, servicii pentru clienti

Varietate de produse

Varietate de sortiment, posibilitati multiple, solutii complete

Protectia mediului

Concepte ecologice bine gandite, tehnologie ecologica

Vrei sa discutam despre proiectul tau?