Usi Frigorifice

Ușile Smilo®Holding pentru camere și depozite frigorifice sunt proiectate și fabricate în conformitate cu cerințele industriei frigorifice și alimentare și asigură un grad ridicat de izolare. Partea superioară a ușii este izolată cu spumă poliuretanică, cu grosimi între 40-160 mm, realizate din oțel inoxidabil sau cu acoperire din poliester, sunt utilizate în industria alimentară pentru congelare la temperaturi de până la -30°C.

Reprezinta o solutie optima pentru inchiderea depozitelor de legume sau fructe, depozite, ce necesita o temperatura constanta scazuta.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Fiecarei usi si ferestre ii este aferent un toc din otel inoxidabil, iar usile noastre frigorifice din domeniul congelatoarelor sunt prevazute cu prag care poate fi retras sub nivelul podelei si cu un sistem incorporat de incalzire.

Pentru usi frigorifice de dimensiuni reduse si pentru temperaturi normale utilizam tocuri care pot fi montate deosebit de simplu si care pot fi folosita si la inchiderea muchiilor panelelor, fara sa mai fie necesare contra-tocuri sau inchiderea ulterioara a panelelor in timpul montarii usilor.

Pentru camere frigorifice recomandam utlizarea usilor frigorifice batante sau culisante, cu una sau doua aripi actionate manual, respectiv automat, iar pentru incaperile din industria alimentare care necesita o termoizolare mai mare, recomandam usi glisante cu grosimea de 40 mm, usi pentru camere si depozite frigorifice de izolare fara cauciuc pe margini, precum si 3 tipuri de usi pentru camere frigorifice suspendate.

La cerere, usile pot fi prevazute cu incuietoare de siguranta cu actionare normala sau pe dinauntru, fereastra de inspectie, pista superioara in toc, cu protectie mecanica impotriva socurilor si supapa de egalizare a presiunilor.

Deservire impecabila

Sprijinirea clientilor prin echipa de service asigura o functionare perfecta a usilor..

Echipa Smilo va poate ajuta de la caz la caz cu montajul, intretinerea sau punerea in functiune rapida si fara complicatii a usilor. 

Livrare

Sprijinirea clientilor prin echipa de service asigura o functionare perfecta a usilor..
Echipa Smilo va poate ajuta de la caz la caz cu montajul, intretinerea sau punerea in functiune rapida si fara complicatii a usilor.

Service

Consiliere si suport pentru proiectare, asistenta tehnica, servicii pentru clienti

Varietate de produse

Varietate de sortiment, posibilitati multiple, solutii complete

Protectia mediului

Concepte ecologice bine gandite, tehnologie ecologica

Vrei sa discutam despre proiectul tau?