Sisteme de control acces

Bariere acces auto – pentru gestionarea accesului auto va usureaza viata si va scuteste timpul pretios, avand in acelasi timp o functionare simpla. Va punem la dispozitie consultanta telefonica, tehnicieni profesionisti precum si o serie de sfaturi si sugestii de inbunatatire a vietii prin folosirea zilnica a unei bare de acces.

Functiile barierei pot fi programate foarte usor dupa modul dorit, in functie de propriile exigente si de necesitatea de folosire.

Comanda barierelor poate fi realizata cu buton, cititor de cartela, sistem de recunoastere a numerelor de inmatriculare.

Se recomanda la intrarea in: ambasade, fabrici de explozibili, unitati militare, zone industriale, parcari unde accesul este restrictionat pe baza identitatii vehiculelor.

Barierele de acces pot fi dotate cu: benzi adezive reflectorizante, fotocelula, cauciuc de protectie antisoc, telecomanda, selector cheie, lampa de semnalizare, suport fix sau mobil pentru bara, lumini de semnalizare cu fixare cu cuplaj pe latura superioara sau inferioara a barei.

Stalpi retractabili – sunt conceputi pentru a controla sau de a opri traficul drumurilor cu acces privat sau public, parcari. Pot fi comandati de la distanta prin telecomanda, prin telefonul mobil, cartea de proximitate, selector cu cheie. De asemenea, poate fi programat sa se deschida/inchida la anumite ore.

Catalog Produse

Descarcati catalogul de produse de aici:

Vrei sa discutam despre proiectul tau?