Usi Sectionale Vitrate

usi sectionale industriale
usi sectionale industriale
usi sectionale industriale vitrate
Usi industriale cu panouri vitrate 3 min

Lumină Naturală Amplificată: Ușile secționale industriale cu panouri vitrate, parțial sau integral, maximizează luminozitatea în interior, aducând lumina naturală direct în spațiul tău de lucru.

Design Modern și Estetic: Cu cadre din aluminiu elegant, aceste uși adaugă o notă de sofisticare oricărei clădiri, îmbunătățind estetica generală.

Eficiență Energetică: Permitând lumina naturală să pătrundă, contribuie la economisirea energiei prin reducerea necesității de iluminat artificial pe timpul zilei.

Versatilitate în Aplicații: Ideale pentru o varietate de spații, inclusiv depozite și ateliere auto, unde vizibilitatea și lumina naturală sunt esențiale pentru buna desfășurare a activităților.

Integrare Ușoară a Ușilor Pietonale: Posibilitatea de a include uși pietonale în designul ușilor secționale cu panouri vitrate, asigurând accesul facil și sigur pentru personal.

Vizibilitate și Transparență: Oferă o vedere clară asupra exterioarelor, crescând transparența și deschiderea spațiului de lucru.
Personalizare și

Adaptabilitate: Configurabile pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărei locații, aceste uși pot fi personalizate pentru a se alinia perfect cu cerințele proiectului tău.

Durabilitate și Siguranță: Panourile vitrate sunt susținute de cadre din aluminiu rezistente, asigurând durabilitatea și siguranța îndelungată a instalației.

Optează pentru ușile secționale industriale vitrate pentru a îmbunătăți estetica, eficiența și funcționalitatea spațiului tău de lucru, beneficiind de avantajele luminozității naturale și designului inovativ.

CaracteristiciDetalii
Materialpanouri metalice din tabla de otel zincat, acoperita cu vopsea pulbere, (sectiunile pline)
Culoarea exterioaraAlb-gri RAL9002, Aluminiu RAL9006, Gri Antracit RAL7016, Albastru RAL5010, rosu RAL3000; si Maro RAL8014 (sectiunile pline) pot fi vopsite in orice culoare RAL”
Finisaj exteriorstucco – pentru sectiunile pline
Izolatia panourilorpoliuretan rezistent la coroziune
Etanseitateaetansare cu cauciuc pe partea inferioara, superioara, lateral si intre panouri
Grosimea panourilor40 mm
Grosimea tablei0,5mm
Coeficient de izolare (K)0,5 W/m2
Conditii de utilizareL: 2200 – 8000 mm, H: 1830 – 6710 mm
Sigurantaprotectie la rupere cablu si arc
Variante de panouritraditional, precum si cu siguranta la prinderea degetelor

Vrei sa discutam despre proiectul tau?