DESPRE NOISmilo®Holding produce, in principal, usi de garaj si usi industriale doorTECK® si operează, prin distribuitorii sai, pe tot teritoriul național, precum și la export.

De asemenea, Smilo®Holding ofera si alte categorii de produse: accesorii porti, porti de acces metalice, automatizari porti, bariere acces auto, rulouri si storuri, accesorii usi garaj, rampe de egalizare, porti industriale (batante, culisante sau autoportante), usi frigorifice, obturatoare termice, usi si perdele PVC, sisteme de control acces, usi ALA, grilaje metalice, usi rezistente la foc, usi rapide, automatizari industriale, trape de fum si altele.

FIABILITATE, CALITATE, ACCESIBILITATE!

Smilo®Holding reprezinta un grup de firme care activeaza pe piata producatorilor de usi de garaj incepand cu anul 2003 si are la baza productia si distributia usilor de garaj doorTECK®. Grupul are capital integral romanesc si este proprietarul brand-ului de usi de garaj doorTECK®, usi recunoscute la nivel national, iar incepand cu anul 2010, si pe piața externa (Italia, Germania, Ungaria).

Anul 2010 marcheaza finalizarea noului nostru sediu, incorporand una dintre cele mai mari hale de productie din piata de profil.

Datorita varietatii domeniilor de activitate, dar si extinderii business-ului, 2011 marcheaza inceputul colaborarii cu cel mai cunoscut brand european de ferestre si usi din lemn, aluminiu si PVC – Internorm®Austria.

Intr-o piata diversa, in care posibilitatile sunt multiple din toate punctele de vedere, iar oferta este atat de diferita, mai ales din punct de vedere calitativ, Smilo®Holding isi propune sa ramana in continuare in segmentul producatorilor care ofera un produs finit de inaltă calitate pentru client.

 

De ce Smilo ? De ce usile de garaj doorTECK® ?

 • consultanta gratuita post-vanzare
 • echipa proprie de asistenta tehnica si service
 • Smilo Holding lucreaza cu liderii europeni in domeniul productiei de panouri, utilizand tehnologii de ultima generatie
 • operam cu mijloacele noastre de transport, din flota proprie
 • doorTECK® – recunoscut in piata de profil ca reprezentand un produs bun, de calitate, la un pret accesibil
 • varietate de produse (posibilitati multiple de alegere)
 • hala proprie de productie (timp scurt de livrare, flexibilitate in executie, solutii customizate)

 

Toate produsele comercializate de catre Smilo®Holding sunt de calitate superioara, de la furnizori de prestigiu din domeniu si respectă normele europene, intr-un raport calitate – pret competitiv. Smilo®Holding opereaza cu termene de livrare minimale si flexibile, in deplina concordanta cu nevoile distribuitorilor si clientilor, oferind acestora know-how si asistenta permanenta pentru:

 • efortul depus zi de zi in onorarea comenzilor
 • dorinta continua de a ne perfectiona serviciile, cu fiecare comanda si produs livrat

Pentru partenerii, distribuitorii si clientii nostri – un alt fel de carte de vizita a noastra:

 • pentru consultanta post-vanzare gratuita
 • rezistenta in piata de profil
 • fidelitatea clientilor

 

Punem foarte mult accent pe comunicarea cu distribuitorii nostri si respectam relatia pe care acestia, la randul lor, o au cu clientii proprii. Suntem constienti ca asta ne consolideaza pozitia in piata, atat a noastra, cat si a distribuitorilor nostri.

Si iata-ne ajunsi in final, nu in mod intamplator, la brandul propriu, un motiv in plus pentru alegerea produselor Smilo®Holding.

Transport si montaj

Oferim servici de transport efectuat in cele mai bune conditii. Echipa de tehnicieni asigura montajul profesionist.

Call Now ButtonSUNĂ-NE !