Despre Noi

Smilo®Holding produce, in principal, usi de garaj si usi industriale doorTECK® si operează, prin distribuitorii sai, pe tot teritoriul național, precum și la export. De asemenea, Smilo®Holding ofera si alte categorii de produse: accesorii porti, porti de acces metalice, automatizari porti, bariere acces auto, rulouri si storuri, accesorii usi garaj, rampe de egalizare, porti industriale (batante, culisante sau autoportante), usi frigorifice, obturatoare termice, usi si perdele PVC, sisteme de control acces, usi ALA, grilaje metalice, usi pentru hoteluri, usi rezistente la foc, usi rapide, automatizari industriale si altele.

Fiabilitate, Calitate, Accesibilitate!

Smilo®Holding reprezinta un grup de firme care activeaza pe piata producatorilor de usi de garaj incepand cu anul 2003 si are la baza productia si distributia usilor de garaj doorTECK®. Grupul are capital integral romanesc si este proprietarul brand-ului de usi de garaj doorTECK®, usi recunoscute la nivel national, iar incepand cu anul 2010, si pe piața externa (Italia, Germania, Ungaria). Anul 2010 marcheaza finalizarea noului nostru sediu, incorporand una dintre cele mai mari hale de productie din piata de profil.

Datorita varietatii domeniilor de activitate, dar si extinderii business-ului, 2011 marcheaza inceputul colaborarii cu cel mai cunoscut brand european de ferestre si usi din lemn, aluminiu si PVC – Internorm®Austria. (https://www.ferestreinternorm-smilo.ro)

Intr-o piata diversa, in care posibilitatile sunt multiple din toate punctele de vedere, iar oferta este atat de diferita, mai ales din punct de vedere calitativ, Smilo®Holding isi propune sa ramana in continuare in segmentul producatorilor care ofera un produs finit de inaltă calitate pentru client.

De ce Smilo ? De ce usile de garaj doorTECK® ?

Toate produsele comercializate de catre Smilo®Holding sunt de calitate superioara, de la furnizori de prestigiu din domeniu si respectă normele europene, intr-un raport calitate – pret competitiv. Smilo®Holding opereaza cu termene de livrare minimale si flexibile, in deplina concordanta cu nevoile distribuitorilor si clientilor, oferind acestora know-how si asistenta permanenta pentru:
Pentru partenerii, distribuitorii si clientii nostri – un alt fel de carte de vizita a noastra:

doorTECK® este un brand creat de la zero, care a trecut proba timpului si a pietei. Sunt putine companii autohtone care au un brand propriu de notorietate, dar si mai putine cele care au rezistat. Pentru ca un brand este ca o persoana: cere atentie, investitie, promovare. Dar, in acelasi timp, sa fie accesibil, sa aiba un scop bine definit si, in final, sa aiba valoare.

Este un brand cu care ne mandrim. Un brand care opereaza la nivel national si international si care si-a dobandit notorietate, concurand cu nume reprezentative in domeniu.

Produsele purtand marca doorTECK® sunt recunoscute de clienti ca fiind de calitate, fiabile si accesibile ca pret. In final, aceste caracteristici primeaza in alegerea unui produs si reprezinta promisiunea noastra pentru piata: distribuitori si clienti.

Punem foarte mult accent pe comunicarea cu distribuitorii nostri si respectam relatia pe care acestia, la randul lor, o au cu clientii proprii. Pentru ca suntem constienti ca asta ne consolideaza pozitia in piata, atat a noastra, cat si a distribuitorilor nostri si amplifica increderea consumatorului in brandurile pe care alegem sa le promovam

Si, pentru toate acestea, Smilo!

Transport si montaj

Oferim servici de transport efectuat in cele mai bune conditii.
Echipa de tehnicieni asigura montajul profesionist.
transport e1478251760294
doorteck by Smilo
doorteck By Smilo usa de garaj
IMG 2195
IMG 2211
Banner Slideshow 3