Despre Noi

Smilo®Holding se specializează în producerea ușilor de garaj și a ușilor industriale doorTECK®, operând prin distribuitorii săi pe întreg teritoriul național, dar și în străinătate. Compania oferă, de asemenea, o gamă diversificată de produse: accesorii pentru porți, porți de acces metalice, sisteme de automatizare pentru porți, bariere de acces auto, rulouri și storuri, accesorii pentru uși de garaj, rampe de egalizare, porți industriale de diverse tipuri (batante, culisante, autoportante), uși frigorifice, obturatoare termice, uși și perdele PVC, sisteme de control acces, uși ALA, grilaje metalice, uși pentru hoteluri, uși rezistente la foc, uși rapide, automatizări industriale și multe altele. Smilo®Holding își propune să ofere soluții complete și de înaltă calitate pentru o varietate largă de nevoi.

Fiabilitate, Calitate, Accesibilitate!

Smilo®Holding reprezinta un grup de firme care activeaza pe piata producatorilor de usi de garaj incepand cu anul 2003 si are la baza productia si distributia usilor de garaj doorTECK®. Grupul are capital integral romanesc si este proprietarul brand-ului de usi de garaj doorTECK®, usi recunoscute la nivel national, iar incepand cu anul 2010, si pe piața externa (Italia, Germania, Ungaria). Anul 2010 marcheaza finalizarea noului nostru sediu, incorporand una dintre cele mai mari hale de productie din piata de profil.

Datorita varietatii domeniilor de activitate, dar si extinderii business-ului, 2011 marcheaza inceputul colaborarii cu cel mai cunoscut brand european de ferestre si usi din lemn, aluminiu si PVC – Internorm®Austria. (https://www.ferestreinternorm-smilo.ro)

Intr-o piata diversa, in care posibilitatile sunt multiple din toate punctele de vedere, iar oferta este atat de diferita, mai ales din punct de vedere calitativ, Smilo®Holding isi propune sa ramana in continuare in segmentul producatorilor care ofera un produs finit de inaltă calitate pentru client.

De ce Smilo ? De ce usile de garaj doorTECK® ?

Toate produsele comercializate de catre Smilo®Holding sunt de calitate superioara, de la furnizori de prestigiu din domeniu si respectă normele europene, intr-un raport calitate – pret competitiv. Smilo®Holding opereaza cu termene de livrare minimale si flexibile, in deplina concordanta cu nevoile distribuitorilor si clientilor, oferind acestora know-how si asistenta permanenta pentru:
Pentru partenerii, distribuitorii si clientii nostri – un alt fel de carte de vizita a noastra:

doorTECK® este un brand creat de la zero, care a trecut proba timpului si a pietei. Sunt putine companii autohtone care au un brand propriu de notorietate, dar si mai putine cele care au rezistat. Pentru ca un brand este ca o persoana: cere atentie, investitie, promovare. Dar, in acelasi timp, sa fie accesibil, sa aiba un scop bine definit si, in final, sa aiba valoare.

Este un brand cu care ne mandrim. Un brand care opereaza la nivel national si international si care si-a dobandit notorietate, concurand cu nume reprezentative in domeniu.

Produsele purtand marca doorTECK® sunt recunoscute de clienti ca fiind de calitate, fiabile si accesibile ca pret. In final, aceste caracteristici primeaza in alegerea unui produs si reprezinta promisiunea noastra pentru piata: distribuitori si clienti.

Punem foarte mult accent pe comunicarea cu distribuitorii nostri si respectam relatia pe care acestia, la randul lor, o au cu clientii proprii. Pentru ca suntem constienti ca asta ne consolideaza pozitia in piata, atat a noastra, cat si a distribuitorilor nostri si amplifica increderea consumatorului in brandurile pe care alegem sa le promovam

Si, pentru toate acestea, Smilo!

Transport si montaj

La noi, vei beneficia de servicii de transport de înaltă calitate, efectuate în condiții optime, pentru a te asigura că totul ajunge la tine în siguranță și la timp. Mai mult decât atât, echipa noastră de tehnicieni experimentați este pregătită să asigure un montaj profesionist și eficient, garantând funcționalitatea și durabilitatea produselor instalate.

transport e1478251760294
doorteck by Smilo
doorteck By Smilo usa de garaj
IMG 2195
IMG 2211
Banner Slideshow 3