Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

Smilo Holding cunoaste importanta datelor dvs. si se angajeaza sa protejeze confidentialitatea si securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi sa va furnizam intr-o maniera integrata si practica informatiile legate de prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in calitate de persoane vizate (utilizatori ai website-ului Smilo Holding, clienti, potentiali clienti, consumatori, potentiali consumatori) in cadrul prezentei Politici de prelucrare a datelor cu caracter personal, aplicabile pentru scopurile listate mai jos.

Va rugam sa parcurgeti aceasta Politica si sa ne adresati orice solicitare de detalii la datele de contact mentionate mai jos.

Totodata, aceasta Politica promovata de Smilo Holding are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate in scopul accesarii website-ului, dispozitive de tip smartphone, tableta, televizor. In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile legate de utilizarea acestora (expuse in acest document din punct de vedere al protectiei datelor cu caracter personal dar si in termenii si conditiile generale, din punct de vedere al informatiilor confidentiale, drepturi de autor, etc.), va rugam sa nu utilizati site-ul www.smilo.ro

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Smilo Holding administreaza in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, in contextul vizitarii site-ului si achizitionarii produselor Smilo Holding sub urmatoarele branduri: Smilo Holding

Prin bifarea faptului ca sunteti de acord cu Termenii si conditiile / Politica de prelucrare a datelor cu caracter pesonal sau dupa caz, prin continuarea utilizarii site-ului si serviciilor noastre ulterior parcurgerii aceste Politici, sunteţi de acord cu aceasta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

1. Scopurile pentru care colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal

Smilo Holding colecteaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal pentru urmatoarele scopuri de prelucrare:

  1. Administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.smilo.ro
  2. Activitati comerciale de vanzari, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, inclusiv vanzari online pe website-ul www.smilo.ro, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata, statistica.
  3. Reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor Smilo Holding, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului
  4. In scop probatoriu in legatura cu activitatile de mai sus si de arhivare.

2. Categoriile de date cu caracter personal pe care le prelucram

Pentru realizarea scopurilor de mai sus prelucram urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  • Pentru administrarea, imbunatatirea si realizarea serviciilor furnizate de site-ul www.smilo.ro

Scopul colectarii datelor este:

  • de facturare si livrare a comenzii. Refuzul precizării datelor atrage anularea comenzii.
  • livram produsele pentru care am acceptat comanda dumneavoastră prin intermediul unei companii de transport selectată de noi. Livrăm la adresa pe care ne-ați furnizat-o pentru livrare. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru cazurile în care adresa este comunicată incorect sau incomplet.
  • formular de contact si newsletter – avem newsletter pentru a-i informa pe cei interesati despre produsele si / sau serviciile noastre. Adresa dvs. de e-mail va fi adaugata la lista de abonati numai cu acodrul dvs. explicit
  • pentru activitati comerciale de vanzari, cuprinzand realizare, administrare si dezvoltare vanzari, inclusiv vanzari online pe website-ul www.smilo.ro administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata, statistica:
  •  nume, prenume, adresa (domiciliu/resedinta), cod numeric personal, seria si numarul cartii de identitate, date bancare, in scopul efectuarii platii, adresa de livrare
  • pentru reclama, marketing si publicitate, activitati de promovare a produselor si serviciilor Smilo Holding, desfasurarea companiilor promotionale, transmiterea de newslettere (buletine informative), de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentului consumatorului.

De asemenea, unele din aceste date sunt necesare ca indentificator unic al persoanei in functie de tipul concursului/promotiei/simularii ori jocului la care participa.

Datele cu caracter personal care beneficiaza de un regim special de protectie cum ar fi codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate, vor fi colectate si prelucrate in conditii limitative si in concordanta cu dispozitiile legale pentru asigurarea respectarii regulilor aplicabile in domeniul protectiei datelor cu privire la acestea.

Furnizarea datelor cu caracter personal este necesara pentru ca Smilo Holding sa realizeze activitatile listate conform celor de mai sus. Un refuz din partea dvs. de a ne furniza aceste date ar putea atrage imposibilitatea din partea Smilo Holding de a va furniza respectivele servicii, informatii, de a raspunde solicitarilor dvs. sau de a realiza orice alte activitati din cele listate mai sus.

3. Cui dezvaluim datele dvs. cu caracter personal

In vederea realizarii unuia sau mai multor scopuri din cele mentionate mai sus, Smilo Holding poate dezvalui datele dumneavoastra cu caracter personal urmatoarelor categorii de destinatari:

  • partenerilor contractuali ai Smilo Holding (cum este cazul companiilor cu care Smilo Holding se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre), furnizori de servicii (de marketing, curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii), inclusiv entitati care asista Smilo Holding in prelucrarea de date in calitate de imputerniciti, asiguratori, autoritati publice (Parchet, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului), in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate, altor companii din acelasi grup cu Smilo Holding precum si dvs. ca persoana vizata in contextul exercitarii dreptului dvs. de acces.

4. Transferul Datelor cu Caracter Personal in strainatate

Pentru realizarea unuia sau mai multor scopuri din cele indicate mai sus, o parte sau toate datele dumneavoastra mentionate mai sus pot fi transferate catre tari din Uniunea Europeana si din afara Uniunii Europene/Zonei Economice Europene. Pentru lista completa a tarilor catre care se transfera datele dvs. cu caracter personal, va rugam sa ne contactati la detaliile de contact de mai jos.

Smilo Holding ia toate masurile necesare pentru a asigura ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt protejate in mod adecvat indiferent de locul in care sunt transferate.

Prin transmiterea datelor dvs. cu caracter personal catre Smilo Holding acceptati (in masura in care un acord din partea dvs. este cerut de lege), ca datele dvs. cu caracter personal:

  • sa fie incluse in baza de date Smilo Holding si ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre Smilo Holding, inclusiv afiliatii si colaboratorii sai pentru desfasurarea si/sau derularea activitatilor care se incadreaza in scopurile de prelucrare de mai sus; acest consimtamant include si prelucrarea datelor legate de locatia echipamentului dvs, conform celor mentionate mai sus.
  • sa poate fi transferate de catre Smilo Holding atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate, conform informatiilor de mai sus, pentru desfasurarea de catre acestea de activitati proprii legate de promovare si marketing si alte activitati conexe acestora.

5. Prin citirea prezentei Politici ati luat la cunostinta de faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv:

  • de a fi informati cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, conform legii;
  • de acces la datele dvs. cu caracter personal;
  • de interventie asupra datelor dvs. cu caracter personal;
  • de a nu fi supus unei decizii individuale cu caracter automat;
  • de a va opune prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati rectificarea, actualizarea ori stergerea datelor in conditiile  legii – in cazul datelor cu caracter personal prelucrate pentru scopuri de marketing direct, acest drept poate fi exercitat oricand, in mod gratuit si fara justificare;
  • de a va adresa justitiei in cazul in care s-au constatat incalcari ale legislatiei in materie.

Va puteti exercita aceste drepturi trimitand un e-mail catre Smilo Holding prin accesarea formularului de contact la adresa https://smilo.ro/contact/ sau ne puteti scrie la urmatoarea adresa de e-mail: info@smilo.ro

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Calea Baciului nr. 2F-2G, Cluj-Napoca email info@smilo.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

  • o data pe an, sa vi se confirme conform legii, faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
  • sa accesati si sa interveniti asupra datelor transmise;
  • sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara (cu exceptia prelucrarii de marketing direct, caz in care va puteti opune oricand in mod gratuit si fara justificare)
  • sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

6. Prevederi speciale legate de minori

Smilo Holding nu urmareste in activitatile sale de prelucrare de date, prelucrarea datelor cu caracter personal ale minorilor. O atentie deosebita de acorda de catre Smilo Holding pentru a se asigura ca orice prelucrare a datelor cu caracter personal ale minorilor se realizeaza in conformitate cu cerintele legale si in cazuri strict determinate.

Smilo Holding nu realizeaza activitati promotionale de marketing direct fata de minori.

Minorilor care nu au implinit varsta de 14 ani nu li se permite solicitarea de servicii sau orice comunicatii pe site-ul Smilo Holding au altfel de la Smilo Holding, ori participarea la concursuri sau campanii ale Smilo Holding, decat daca aceasta se realizeaza in numele minorului de catre reprezentantul legal sau tutorele minorului in cauza, conform legii.

Minorii care au implinit varsta de 14 ani pot achizitiona produse sau servicii si solicita si primi comunicatii de la Smilo Holding numai daca au acordul reprezentantului sau tutorelui legal, conform legii.

De asemenea, orice persoana care ne furnizeaza datele personale prin intermediul site-ului sau alte aplicatii sau dispozitive acoperite de aceasta Politica garanteaza ca este major, respectiv are capacitate deplina de exercitiu.

Orice colectare sau prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii, si avand in vedere cele de mai sus.

7. Durata prelucrarii datelor va fi determinata in general de momentul exercitarii dreptului dumneavoastra la opozitie, in conditiile art. 15 alin. 2 din Legea nr. 677/2001. Exceptie: Pentru datele  declarate in cadrul serviciului call center, durata prelucrarii datelor este de 5 ani, ca regula, sau pana la exercitarea dreptului de opozitie. De asemenea, Smilo Holding poate stoca datele cu caracter personal pe o astfel de durata mai indelungata, in scop probatoriu si de arhivare.

Totodata, stocarea datelor personale pentru o perioada mai indelungata de timp se poate realiza pentru realizarea de statistici, imbunatatirea serviciilor, administrarea conturilor clientilor, cercetare / studii de piata.

8. Cookie-uri:

Site-ul nostru foloseşte cookie-uri Google Analytics. Informaţiile colectate de catre aceste cookie-uri sunt transferate şi stocate de catre Google pe serverele proprii, in conformitate cu practicile sale de confidenţialitate. Google utilizeaza informatiile colectate pentru a evalua modul in care site-ul web este utilizat in vederea realizarii de rapoarte privind activitatea de pe site (destinate operatorilor acestuia), precum si pentru a oferi alte servicii legate de activitatea de pe site si de utilizarea internetului. Puteti citii mai multe pe https://privacy.google.com/#

Puteti citi mai mult despre cookie-uri la:

https://www.apti.ro/cookies/

http://en.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

http://www.webopedia.com/DidYouKnow/Internet/all_about_cookies.asp

Orice probleme legate de siturile noastre vor fi luate în serios şi vom încerca să le rezolvăm. Pentru orice alte întrebări, vă rugăm să ne contactaţi.

9. Alte informatii

Va rugam sa verificati la fiecare utilizare a website-ului nostru prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal pentru a fi tot timpul informati in legatura cu aceasta.

La incheierea operatiunilor de prelucrare, datele inregistrate vor putea fi transferate, integral ori partial, oricarei alte persoane juridice cu respectarea legislatiei speciale in vigoare, in conditiile in care acestea vor fi folosite in scopuri similare cu cele prevazute in acest document.

Pentru inregistrarea eronata a datelor personale cauzata de softul de indexare a datelor, Smilo Holding nu isi asuma nicio responsabilitate.

Va semnalam faptul ca niciun program de securizare a informatiilor nu este infailibil.

Sună-ne !