Usi Antifoc Rulou

Usi antifoc rulou industriale, antiincendiu, de tipul AK clasa EI 30, EI 60, EI 90 sau EI 120.

Permit instalarea in variate si diferite situatii de montaj, la obiective cu diferite destinatii si functii (depozite, centre comerciale, muzee, si altele). Necesită relativ putin loc pentru montare, constituind insa o protectie antiincendiu perfecta. Sunt concepute pentru un numar mare de cicluri de deschidere si inchidere a portii:

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Rulourile antifoc industriale reprezintă o componentă vitală în prevenirea propagării flăcărilor și în protejarea persoanelor și afacerilor în așteptarea intervenției serviciilor de urgență. Toate obloanele noastre antifoc sunt testate și certificate conform celor mai recente standarde de incendiu, BS EN 1634-1

 • Viteza de deschidere: 8 – 12 cm/s
 • Viteza de închidere de urgena: 12-20 cm/s

Poarta de clasa EI are:

 • greutatea totală a foii usii sub 2,3 kg/m2 pentru EI160 si de 3kg/m2 pentru EI1 120 cu doua foi (cortine) elastice tip rulou pe doua axe care se rotesc in directii opuse, executate ca o membrana;
 • stratul de suprafață este dintr-o tesatura speciala din fibre de sticla – compozit cu intarire, plasa din sarma din otel inoxidabil, acoperita cu un strat din silicon de culoarea gri deschis, intarita
 • izolare termica in straturi.
 • foaia este de culoarea gri, asemanatoare cu RAL 7038.
 • protectii ale sistemului impotriva smulgerii accidentale a cortinelor din ghidaje.
 • elementele vizibile sunt din otel zincat, celelalte grunduite cu vopsea anticoroziva.
 • actionarea este electrica, cu motor cu unitate de comanda complet echipata, dotata cu microprocesor de comanda care constituie un sistem integral de protectie impotriva incendiulu

Dotari standard rulouri rezistente la foc:

 • intrerupatorul de alarma, acoperit de un gemulet (butonul de eliberare), precum si ansamblul de acumulatoare care mentine poarta (in stare de veghe) in pozitie deschisa in caz de cadere (lipsa) tensiune.
 • cutia de comanda face posibila legarea la sistemul „master” de protectie al cladirii impotriva
  incendiului.

Poarta este furnizată împreună cu:

 • senzori de fum
 • butonul de eliberare acoperit de un gemuleț, sirena de alarmă

Cutia de comanda face posibila legarea la sistemul „master” de protecie a cladirii împotriva incendiului.

Rulouri Rezistente la Foc - Uşi cu o Rezistenţă şi Izolare Termică şi Acustică Ridicate.

Rulourile noastre industriale rezistente la foc sunt elemente esențiale în strategia de prevenire și limitare a daunelor în caz de incendiu, contribuind semnificativ la protejarea persoanelor, bunurilor și facilităților până la sosirea echipelor de intervenție. Aceste rulouri sunt proiectate pentru a rezista temperaturilor ridicate și sunt testate riguros pentru a se conforma celor mai recente norme și standarde internaționale în materie de siguranță la incendiu.

Pe lângă funcția lor esențială de protecție, rulourile antifoc sunt și ușor de integrat în designul oricărei clădiri industriale sau comerciale, având un impact minim asupra esteticii. De asemenea, sunt ușor de utilizat și necesită un efort minim de întreținere, asigurând o funcționare fiabilă pe termen lung.

La Smilo, ne angajăm să oferim soluții de siguranță la incendiu de înaltă calitate, personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărei întreprinderi. Echipa noastră de experți este pregătită să te asiste în alegerea celei mai potrivite soluții pentru afacerea ta și să îți ofere suport tehnic și consultanță pe tot parcursul procesului de achiziție și instalare.

La Smilo Holding, ne dedicăm să oferim clienților noștri cele mai avansate și fiabile uși antifoc rulou. Ne angajăm să te asistăm în alegerea soluției perfecte pentru nevoile specifice ale afacerii tale și să îți oferim suport complet, de la consultanță tehnică la instalare și service. Echipa noastră de profesioniști este gata să răspundă la orice întrebare și să te ghideze în alegerea ușilor antifoc rulou ideale pentru a-ți proteja afacerea și pe cei dragi.

Vrei sa discutam despre proiectul tau?