Usi Metalice Industriale

Aceste usi metalice industriale erau privite ca simple usi care aveau scopul de a inchide accesul in cladire. In prezent, asteptarile sunt mult mai ridicate. Astazi, usile sunt adaptabile oricarui mediu de lucru ce respecta cerintele de distributie. Pot fi folosite pentru uz industrial si rezista la factori precum: frig, umiditate, caldura etc. Sunt avantaje care sunt esentiale in cazul spatiilor industriale.

Daca ai intrebari, contacteaza-ne pentru mai multe informatii

Datorita izolarii termice eficiente, usile metalice sunt indicate pentru montarea exteriorul imobilelor ce acopera goluri de trecere de dimensiuni mari. Pe langa comercializarea produselor, oferim servicii de montaj si cel mai important, consultanta in alegerea produsului potrivit. Scopul nostru este de a oferi produse de calitate la preturi rezonabile. Usile industriale metalice sunt destinate utilizarii in sectorul industrial fiind rezistente si durabile.

Daca ati decis care este solutia optima pentru dumneavoastra, un membru al echipei Smilo Holding se va deplasa la locatia dumneavoastra si va va explica care sunt variantele cele mai potrivite, in functie de situatie. Usile metalice industriale sunt de diverse tipuri, aceste usi pot fi folosite in diverse domenii de activitate, iar usile destinate sectorului industrial pot fi si culisante. La usile industrilae armonice putem de asemenea asigura automatizarea acestora.

Gama produselor cuprinde:

Usi metalice multifunctionale 

Usa metalica galvanizata, incluzand partile ascunse. Confectionata prin procesul ,, Sendzimir” de galvanizare la cald a foilor de tabla. Potrivit pentru utilizari multiple, datorita robustetii sale. Ofera avantajul utilizarii in multiple aplicatii, fiind disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, in special ca usi de interior. Este usor de instalat in orice tip de zidarie cu orice tip de toc (bloc, reglabil etc). Un mare avantaj al usilor metalice multifunctionale este reversibilitatea, nemaifiind necesar sa indicati sensul de deschidere. Este rezistent la coroziune, demonstrata prin testul 500 ore ceata de sare. Posibilitatea de alegere intr-o gama variata de culori RAL. Structura stratului de vopsea este coaja de portocala, anti-zgariere. Potrivit pentru: firme, magazii, scoli, poduri, birouri.

usi metalice multifunctionale

Usi armonice industriale

Este o solutie eficienta pentru spatii industriale. Pot fi realizate la dimensiuni foarte mari, astfel incat sunt pretabile si pentru hangare de avion.  Usile armonice industriale se pot monta pe absolut orice fel de gol de montaj. Usile armonice industriale pot fi dotate cu: actionare manuala sau electrica, usi pietonale incorporate si vitraje.

usi armonice industriale
usi metalice industriale

Usi culisante industriale

Sunt usi care se deschid prin glisare pe orizontala. Este folosita pentru inchiderea spatiilor industriale. Potrivit pentru: hale industriale, hangare pentru elicoptere, hangare de avione. Montarea unei usi culisante se poate realiza pe peretele exterior sau interior al cladirii. Usile industriale culisante pot fi suspendate sau cu sina terestra, acestea au panourile izolate si sunt etansate pe toate laturile cu profile din cauciuc cu perii

Vrei sa discutam despre proiectul tau?