Usi Metalice Industriale

Dacă te gândești să-ți modernizezi spațiile industriale, trebuie să afli că ușile metalice industriale au evoluat de la simple bariere de acces. Ele sunt acum proiectate să răspundă cerințelor complexe ale mediului de lucru actual, adaptându-se oricărui mediu și îndeplinind cerințele specifice de distribuție. Sunt perfecte pentru utilizarea industrială, rezistând la factori precum frig, umiditate sau căldură.

Pentru întrebări sau mai multe informații, poți să ne contactezi oricând.

Având o izolație termică eficientă, ușile metalice industriale sunt ideale pentru montarea în exteriorul clădirilor, acoperind goluri de trecere mari. Nu numai că oferim produse, dar și servicii de montaj și consultanță pentru a-ți alege produsul adecvat. Misiunea noastră este să oferim produse de calitate la prețuri competitive.

Dacă ai decis care este soluția potrivită pentru tine, un reprezentant al Smilo Holding va veni la tine pentru a discuta despre cele mai bune variante, personalizate în funcție de specificul locației tale. Ușile metalice industriale sunt disponibile în diverse tipuri și pot fi utilizate în mai multe domenii, inclusiv modele culisante pentru sectorul industrial. Oferim, de asemenea, posibilitatea de automatizare a ușilor industriale armonice.

Gama produselor cuprinde:

Usi metalice multifunctionale 

Ușa metalică galvanizată, inclusiv părțile ascunse, este fabricată printr-un proces de galvanizare la cald ,,Sendzimir” a foilor de tablă. Aceasta se potrivește pentru utilizări multiple, datorită robusteții sale. Ușa oferă avantajul utilizării într-o varietate de aplicații, fiind disponibilă într-o gamă largă de dimensiuni, fiind ideală în special ca ușă de interior. Se instalează ușor în orice tip de zidărie și cu orice tip de toc (bloc, reglabil etc). Unul dintre marile avantaje ale ușilor metalice multifuncționale este reversibilitatea lor, eliminând necesitatea de a specifica sensul de deschidere. Rezistența la coroziune este demonstrată prin testul de 500 de ore în ceață de sare. Ușa este disponibilă într-o varietate de culori RAL. Structura stratului de vopsea este de tip coajă de portocală, fiind rezistentă la zgârieturi. Este potrivită pentru firme, magazii, școli, poduri, birouri.

usi metalice multifunctionale

Usi armonice industriale

Această soluție reprezintă o alegere eficientă pentru spațiile industriale, permițând realizarea ușilor la dimensiuni impresionante, adecvate chiar și pentru hangarele de avioane. Ușile armonice industriale se adaptează cu ușurință la orice tip de deschidere și pot fi echipate cu diverse opțiuni, precum acționare manuală sau electrică, uși pietonale integrate și panouri vitrate. Flexibilitatea lor le face ideale pentru o gamă largă de aplicații industriale.

usi armonice industriale
usi metalice industriale

Usi culisante industriale

Aceste uși culisante sunt proiectate pentru a se deschide orizontal prin glisare, fiind o soluție ideală pentru închiderea spațiilor industriale. Sunt perfecte pentru hale industriale, hangare de elicoptere și avioane. Montarea ușilor culisante poate fi efectuată atât pe peretele exterior, cât și pe cel interior al clădirii. Ușile industriale culisante pot fi de tip suspendat sau cu șină terestră, având panouri izolate și sunt etanșate pe toate laturile cu profile din cauciuc echipate cu perii, asigurând astfel o etanșeitate excelentă. Aceste uși sunt o alegere practică și eficientă pentru diferite tipuri de construcții industriale.

Vrei sa discutam despre proiectul tau?