LiftMaster

Ca distribuitor autorizat al produselor LiftMaster, un brand al Chamberlain Group, Inc., ne mândrim că aducem pe piața din România liderul global în soluții de siguranță și confort pentru accesul automatizat. LiftMaster se distinge printr-o ofertă variată de dispozitive pentru deschiderea automată a ușilor de garaj și porti, fiind recunoscută la nivel mondial pentru inovația și calitatea superioară a produselor sale. Cu peste 4500 de angajați și o prezență globală, Chamberlain Group își menține poziția de lider de piață în sectorul deschizătoarelor de uși de garaj și operatorilor de uși industriale, precum și în domeniul sistemelor avansate de uși de intrare. Noi, ca parteneri specializați, suntem dedicati să oferim soluții personalizate și suport tehnic de excepție pentru toți clienții noștri, asigurându-ne că fiecare instalare este adaptată nevoilor specifice de securitate și confort ale acestora.

Înțelegem nevoile clienților noștri și, tocmai de aceea, soluțiile LiftMaster pe care le distribuim sunt concepute să ofere confort și siguranță maximă. Acestea sunt dezvoltate pentru a rezista la utilizare intensă și prelungită, fiind echipate cu accesorii inovatoare care le măresc funcționalitatea și eficiența.

Ne străduim constant să depășim așteptările clienților noștri, punând accent pe respectarea celor mai înalte standarde de calitate și oferind un serviciu de neegalat. 

Ca distribuitori autorizați LiftMaster, ne angajăm să aducem pe piața din România cele mai fiabile și performante sisteme de deschidere automatizată, adaptate pentru a satisface cerințele specifice fiecărui client.

Automatizare LiftMaster LM3800, pentru usi sectionale industriale (pentru usi cu deschidere normala – NL) 

Specificatii:

-2 telecomenzi

-yala electromagnetica inclusa

-Hmax 3500 mm

-motor 220V

-greutate admisa 145 kg

Vrei sa discutam despre proiectul tau?