GRILAJE METALICE


Grilaje Metalice

Grilaje metalice destinate spatiilor comerciale unde se doreste vizibilitate permanenta si in timpul in care sunt inchise (magazine de bijuterii, de haine etc.), precum si spatiilor care necesita ventilatie permanenta, parcarilor subterane, etc. Diverse variante constructive, atat din punct de vedere al materialului (otel, inox, aluminiu) cat si al conformatiei si dimensiunii ochiurilor.

Siguranta antiefractie poate fi sporita si mai mult prin aplicarea de sisteme de securitate complementare, cu fotocelule. Siguranta in exploatare este satisfacuta prin modul constructiv al grilajului (finisarea si conformaþia muchiilor impiedica accidentele)

Avantje grilaje metalice:

  • vizibilitate completa
  • ventilatie permanenta
  • aspect estetic
  • siguranta antiefractie

Grilajele metalice ofera protectie antiefractie spatiilor comerciale si administrative. Pe langa protectie antiefractie grilajele metalice cu lamele pline va protejeaza incaperea de intemperiile atmosferice. Grilajele metalice cu grile de aerisire si cu lamele microperforate, permit patrunderea luminii naturale si o buna vizibilitate din interior.

Grilajele metalice sunt foarte usor de manevrat in ciuda dimensiunilor mari. In cazul in care dimensiunile sunt mai mari si greutatea totala a grilajului depaseste 100 kg, se vor folosi sisteme de automatizari. Procesul de deschidere/inchidere se face cu usurinta prin actionarea unui comutator electric sau atunci cand doriti sa automatizati grilajul complet, prin intermediul unui receptor radio universal si a unei telecomenzi pentru automatizari. Controlul de la distanta este foarte utila pentru grilajele metalice de mari dimensiuni: depozite, hale industriale, spatii comerciale, magazine, muzee, restaurante etc.

Grilajele nu provoaca zgomote deranjante, deoarece ghidajele sunt proiectate ca sa atenueze cat mai eficient orice frecare care ar putea produce zgomot.

Actionare manuala:

Este recomandat numai pana la anumite dimensiuni ale grilajelor metalice. Daca grilajul dvs. Este foarte mare noi va recomandam actionarea cu motor, deoarece creste durata de viata a produsului.

Grilajul cu automatizare micsoreaza uzura cauzata de accidente etc.. creste substantial confortul si securitatea. Printr-o simpla apasare de buton actionezi grilajele de la distanta.

Actionare cu motor:

Toate tipurile de grilaje metalice functioneaza cu motor. Sunt dont doua tipuri de motoare pentru grilaje: lateral, central sau tubular

Grilajele pot fi actionate cu buton simplu, cu cheie sau cu telecomanda. Se pot instala si fotocelule de siguranta pentru detectarea obstacolelor.

Puteti sa solicitati o estimare de pret prin intermediul formularului de contact sau ne puteti contacta telefonic.

Consultanta este gratuita, contacteaza-ne acum !

Save