Automatizari Usi Industriale

Inovație și Eficiență: Smilo®Holding redefinește accesul în spațiile industriale cu ușile secționale doorTECK, care combină funcționalitatea manuală, prin utilizarea unui reductor cu lanț, cu opțiuni avansate de automatizare de la FlexiForce, GfA și LiftMaster.

Durabilitate Extinsă: Concepute pentru a depăși așteptările în materie de longevitate, automatizările noastre industriale sunt gândite să ofere o durată de viață practic nelimitată, asigurând fiabilitate și performanță constantă.
Confort și Ușurință în

Utilizare: Eliminăm necesitatea intervenției fizice în operarea ușilor, oferind soluții automatizate care transformă accesul într-o simplă apăsare de buton sau telecomandă.

Tehnologie Avansată: Integrăm cele mai noi tehnologii în sistemul de automatizare, asigurând o deschidere și închidere lină, rapidă și silențioasă a ușilor secționale.

Personalizare și Flexibilitate: Oferim posibilitatea de a personaliza soluțiile de automatizare pentru a se potrivi perfect cu specificațiile fiecărui spațiu industrial, garantând adaptabilitate și eficiență maximă.

Siguranță și Securitate: Prioritizăm siguranța utilizatorilor și a bunurilor, încorporând funcții de securitate avansate în sistemele noastre de automatizare, pentru a preveni accidentele și accesul neautorizat.

Instalare Profesională și Suport: Echipa Smilo®Holding oferă servicii complete de instalare și suport tehnic, asigurându-se că fiecare sistem de uși sectionale industriale este montat și configurat pentru performanță optimă.

La Smilo®Holding, angajamentul nostru este de a oferi soluții superioare și inovatoare pentru accesul industrial, îmbunătățind în mod constant eficiența și confortul spațiilor de lucru.

Automatizare-GfA-pentru-Usi-Sectionale-Industriale
Automatizare-FlexiForce-pentru-Usi-Sectionale-Industriale

Catalog Produse

Descarcati catalogul de produse de aici:

Vrei sa discutam despre proiectul tau?