Storuri Exterioare

Storuri-Smilo®Holding-min
Storurile se pot adapta atat la ferestrele din PVC cat si la cele din lemn/aluminiu. Aceste storuri sunt disponibile 3 dimensiuni. Ofera cea mai buna izolatie termica si fonica si practic nu necesita intretinere. In varianta cu carcasa tencuibila se poate comanda si cu plasa de insecte integrata(plasa fixa, plasa cu balama si plasa culisanta) Avantajul mantajului din interior: in cazul ferestrelor de la etaje nu trebuie construita o schela deoarece se pot monta si din interior.

Avantaje storuri pentru ferestre:

Sisteme de storuri automatizate

Sistemele de storuri pot fi controlate cu usurinta si de oriunde prin intermediul tabletei sau smartphone-ului. Casa ta devine mai inteligent. Nu conteaza daca folosesti viaranta manuala sau prin control radio sistemele de storuri sunt potrivite pentru case inteligente.

Storurile trebuie retrase in caz de furtuna sau din cauza vantului puternic. La cerere putem seta acest lucru automat. Display-ul inteligent seteaza automat storurile in caz de vant puternic. Un avantaj crucial de securitate, mai ales daca nu esti acasa.

Rulouri Exterioare

Tipuri de lamele

Tipuri-de-lamele-storuri

Storurile de exterior reprezinta una dintre cele mai bune solutii de umbrire pentru ferestre si cea mai buna solutie pentru a controla cantitatea de lumina care iti patrunde in casa.

Daca vrei sa semnalizez prezenta in casa poti programa storurile cu o telecomanda radio sau intrerupator sa coboare si sa se ridice la un anumit interval de timp. De asemenea, aceste storuri pot fi intretinute foarte usor.

Storurile oferite de firma noastra sunt produse intr-o gama larga de culori din gama RAL

Vrei sa discutam despre proiectul tau?