USI DE GARAJ


Usi de garaj sectionale

Usi garaj tip rulou

Galerie

Usa de garaj fara linie doorTECK®

Daca doriti sa puneti accent pe estetica recomandam usile de garaj doorTECK® cu panouri fara nicio linie. Daca aveti o casa moderna si cocheta conteaza foarte mult aspectul usii de garaj. Daca este bine intretinuta casa capata un contur frumos.

Usile de garaj sectionale vin in multe culori si marimi. Aceste usi pot fi confectionate la orice dimensiune si sunt adabtabile oricarui tip de garaj. Usile de garaj sectionale pot fi personalizate in functie de dorinta dumneavoastra, cu diverse acesorii: deschidere manuala sau automata. Deasemenea, toate usile ofera o protectie optima impotriva pierderii caldurii, economisind energie si asigurand un nivel crescut de confort.

Daca doriti mai multa lumina naturala in garaj avem disponibile mai multe tipuri de ferestre sau panouri vitrate. Ramele ferestrelor pot fi din inox sau PVC (albe sau negre) ferestrele se pot monta si pe usa pietonala. Rama de aluminu a panourilor vitrate pot fi vopsite in orice culoare a paletarului RAL.

Producem usi de garaj sectionale la cele mai mici preturi de pe piata, utilizand un avantaj important si anume faptul ca suntem in contact cu importatori directi pentru accesorii. Stocul nostru este nelimitat.

Caracteristici Detalii Usi de Garaj Sectionale
Material panouri de otel de tip sandwich, cu ranforsari in zona balamalelor, protejate anticoroziv, cu finisaje: Woodgrain (presaj imitatie lemn), Lis (neted), Stucco (coaja de portocala)
Izolatie spuma poliuretanica ecologica de 40 mm
Etansare cu garnituri de cauciuc, pe intreg conturul usii
Sisteme de rulare si echilibrare sine de culisare din otel galvanizat, role nylon cu rulmenti grafitati
Cabluri de tractiune din otel galvanizat
Variante constructive cu geamuri sau panouri vitrate cu geam acrilic, grile de aerisire, usa pietonala
Actionare manuala, cu arcuri de torsiune (cu blocare din închizator exterior/zavor interior); electrica, cu actionare din buton (cu blocare automata din motor)
Siguranta protectie impotriva prinderii degetelor; protectie impotriva accidentarilor asigurata prin imbinarea semicilindrica intre sectiuni; dispozitive de siguranta pentru ruperea arcului; posibilitatea achizitionarii cu fotocelula (recomandat!) pentru evitarea inchiderii accidentale si protectia mainii/obiectelor/persoanelor aflate in preajma (optiune valabila in cazul usilor automatizate)
Dimensiuni L: 2200 – 5000 mm, H: 1830 – 3200 mm