USI DE GARAJ


Usi de garaj sectionale

Usi garaj tip rulou

 

 

 

 

Usi de garaj cu panouri casetate

Iti oferim o gama diversificata si variata de produse industriale si rezidentiale. Alege usa de garaj potrivita pentru orice tip de masina si pentru orice gen de arhitectura de cladire. Alege o usa de garaj cu panouri casetate eleganta si moderna. La Smilo Holding, gasesti o multime de modele disponibile in numeroase culori.

Usile de garaj cu panouri casetate doorTECK® sunt foarte sigure – sunt dotate cu dispozitive de siguranta pentru ruperea arcului. Se pot achizitiona cu fotocelule pentru evitarea inchiderii accidentale si protectia: mainii, obiectelor, persoanelor aflate in preajma (obtiune valabila in cazul usilor automatizate)

Materialele disponibile pentru acest model sunt compozite si includ: un panou exterior din lemn stratificat sau metal, miezul din spuma poliuretanica termoizolanta si finisajul interior care poate coincide cu cel exterior sau poate fi ales in concordanta cu ambianta interioara.

 

Caracteristici Detalii Usi de Garaj Sectionale
Material panouri de otel de tip sandwich, cu ranforsari in zona balamalelor, protejate anticoroziv, cu finisaje: Woodgrain (presaj imitatie lemn), Lis (neted), Stucco (coaja de portocala)
Izolatie spuma poliuretanica ecologica de 40 mm
Etansare cu garnituri de cauciuc, pe intreg conturul usii
Sisteme de rulare si echilibrare sine de culisare din otel galvanizat, role nylon cu rulmenti grafitati
Cabluri de tractiune din otel galvanizat
Variante constructive cu geamuri sau panouri vitrate cu geam acrilic, grile de aerisire, usa pietonala
Actionare manuala, cu arcuri de torsiune (cu blocare din închizator exterior/zavor interior); electrica, cu actionare din buton (cu blocare automata din motor)
Siguranta protectie impotriva prinderii degetelor; protectie impotriva accidentarilor asigurata prin imbinarea semicilindrica intre sectiuni; dispozitive de siguranta pentru ruperea arcului; posibilitatea achizitionarii cu fotocelula (recomandat!) pentru evitarea inchiderii accidentale si protectia mainii/obiectelor/persoanelor aflate in preajma (optiune valabila in cazul usilor automatizate)
Dimensiuni L: 2200 – 5000 mm, H: 1830 – 3200 mm
Call Now ButtonSUNĂ-NE !