USI DE GARAJ


Usi de garaj sectionale

Usi garaj tip rulou

Usa de garaj cu o linie centrala doorTECK®

Exista o multime de modele de usi de garaj incepand de la cele mai simple, fara prea multe functii, pana la unele pe care nici nu le puteti imagina.

O usa de garaj trebuie sa aiba un aspect estetic placut care sa se armonizeze perfect cu stilul arhitectural al cladirii. Oricare ar fi cerinta dumneavoastra, noi avem solutia. Orcat de ciudat ar parea, o usa de garaj corespunzatoare poate schimba aproape in intregime felul in care arata locuinta dumneavoastra .

O usa de garaj nu trebuie trecuta cu vederea cand vine vorba de aspectul casei dumneavoastra. Noi intelegem foarte bine nevoile clientilor nostrii, si motivul pentru care acestia isi doresc o usa de garaj deosebita.

Pentru ca, in general, usa de garaj nu serveste doar autoturismului, ci si altor mijloace de transport, obiecte care trebuie sa fie la indemana sau patrupedelor. Usa pietonala este solutia perfecta pentru a asigura accesul rapid din, respectiv in garaj, fara a mai fi nevoie sa se deschida intreaga usa. Usa pietonala se realizeaza din acelasi material ca si usa de garaj, fiind usor de integrat in design-ul acesteia.

Producem usi la cele mai mici preturi de pe piata. Usile noastre sunt ieftine, deoarece suntem in contact cu importatori directi pentru accesorii. Stocul nostru este nelimitat.

 

Caracteristici Detalii Usi de Garaj Sectionale
Material panouri de otel de tip sandwich, cu ranforsari in zona balamalelor, protejate anticoroziv, cu finisaje: Woodgrain (presaj imitatie lemn), Lis (neted), Stucco (coaja de portocala)
Izolatie spuma poliuretanica ecologica de 40 mm
Etansare cu garnituri de cauciuc, pe intreg conturul usii
Sisteme de rulare si echilibrare sine de culisare din otel galvanizat, role nylon cu rulmenti grafitati
Cabluri de tractiune din otel galvanizat
Variante constructive cu geamuri sau panouri vitrate cu geam acrilic, grile de aerisire, usa pietonala
Actionare manuala, cu arcuri de torsiune (cu blocare din închizator exterior/zavor interior); electrica, cu actionare din buton (cu blocare automata din motor)
Siguranta protectie impotriva prinderii degetelor; protectie impotriva accidentarilor asigurata prin imbinarea semicilindrica intre sectiuni; dispozitive de siguranta pentru ruperea arcului; posibilitatea achizitionarii cu fotocelula (recomandat!) pentru evitarea inchiderii accidentale si protectia mainii/obiectelor/persoanelor aflate in preajma (optiune valabila in cazul usilor automatizate)
Dimensiuni L: 2200 – 5000 mm, H: 1830 – 3200 mm