USI DE GARAJ


Usi de garaj sectionale

Usi garaj tip rulou

Usi de garaj sectionale cu dungi orizontale

Usile de garaj cu dungi orizontale sunt usor de folosit atunci cand ai instalat un motor electric. Usile de garaj sectionale cu motoare electrice au devenit o necesitate in zilele noastre pentru toti cei care detin o casa. Daca nu vrei sa iesi din masina cand ploua, tuna, fulgera sau este un frig ingrozitor cu o singura apasare pe butonul telecomenzii usa garajului se deschide automat. Motiv pentru care este recomandabil sa faci o schimbare si sa inlocuiesti vechea usa cu una automatizata.

Proprietarii ce detin garaje prefera usi de garaj cu dungi orizontale pentru ca isi doresc cat mai mult spatiu pentru manevrarea masini. Usile sectionale, pot fi montate indiferent de forma pe care o are garajul, potrivindu-se de minune oricarui spatiu.

Prin modul special de fixare in cadrul de otel extrem de rezistent ancorcat in mai multe puncte si prin anumite mecanisme speciale de blocare, usile de garaj selectionale doorTECK® iti ofera o securitate foarte bine pusa la punct. Sunt foarte multe variante pentru automatizare, astfel incat acestea sa se potriveasca oricarui tip de constructie rezidentiala, iar pentru ca solutia să fie completa, paleta larga de culori din gama RAL ofera integrarea perfecta, la nivel estetic.

 

Caracteristici Detalii Usi de Garaj Sectionale
Material panouri de otel de tip sandwich, cu ranforsari in zona balamalelor, protejate anticoroziv, cu finisaje: Woodgrain (presaj imitatie lemn), Lis (neted), Stucco (coaja de portocala)
Izolatie spuma poliuretanica ecologica de 40 mm
Etansare cu garnituri de cauciuc, pe intreg conturul usii
Sisteme de rulare si echilibrare sine de culisare din otel galvanizat, role nylon cu rulmenti grafitati
Cabluri de tractiune din otel galvanizat
Variante constructive cu geamuri sau panouri vitrate cu geam acrilic, grile de aerisire, usa pietonala
Actionare manuala, cu arcuri de torsiune (cu blocare din închizator exterior/zavor interior); electrica, cu actionare din buton (cu blocare automata din motor)
Siguranta protectie impotriva prinderii degetelor; protectie impotriva accidentarilor asigurata prin imbinarea semicilindrica intre sectiuni; dispozitive de siguranta pentru ruperea arcului; posibilitatea achizitionarii cu fotocelula (recomandat!) pentru evitarea inchiderii accidentale si protectia mainii/obiectelor/persoanelor aflate in preajma (optiune valabila in cazul usilor automatizate)
Dimensiuni L: 2200 – 5000 mm, H: 1830 – 3200 mm
Call Now ButtonSUNĂ-NE !