Usi de hangar

Uşi de hangare pentru aeronave

Comercializam uși de hangar motorizate izolate cu tehnologii moderne de construcție Made in Italy care ne permit să închidem chiar și treceri de dimensiuni foarte mari.

Anumite sectoare industriale, cum ar fi cele aeronautice sau navale, necesită uși de dimensiuni și greutăți cu adevărat excepționale și cu caracteristici de izolare și rezistență extraordinare, greu de obținut cu produse de dimensiuni standard.

Datorită experienței și capacității de proiectare a departamentului nostru de cercetare și dezvoltare, am dezvoltat o nouă tehnologie de producție pentru panouri cu un sistem dedicat capabil să producă panouri perfect coplanare cu înălțimi de până la 12.500 mm și o grosime de 120 mm.

Motor Usi de Hangar
usi de hangar
usi de hangar 2
usi de hangar 3

Soluţii pentru fiecare industrie

Iti oferim sprijin încă de la început în toate aspectele planificării. Te consiliem cu privire la dimensiunea și poziția ușii hangarului, precum și la principiul de deschidere, tipul de acționare și materialului. Luăm în considerare echipamentele de siguranță și aspectele de design arhitectural. 

Sistemul nostru de uși pentru hangare, cu design inovator, asigură fiabilitate pe termen lung și flexibilitate, fără a compromite aspectul. 

 

usi de hangar 4
usi de hangar 5
usi de hangar
usi de hangar

Avantaje

Calitate și siguranță

Toate modelele de uși sunt produse riguros în conformitate cu standardele europene.

Design inovator

Designul revoluționar al sistemului nostru de uşi de hangare pentru aeronave garantează fiabilitate și adaptabilitate pe termen lung, fără a sacrifica estetica.

Service

Menținerea funcționalității și integrității constante ale unei uși tehnice, industriale este de o importanță primordială, în primul rând pentru a garanta siguranța persoanelor și a bunurilor, pe lângă faptul că nu compromite activitățile obișnuite și, în cele din urmă, pentru a asigura durabilitatea sa în timp.

Soluţiile noastre

Uși de hangar pliante, glisante și pliante verticale

Ușile industriale izolate se adaptează la multe personalizări, pentru fiecare tip de instalație și stil arhitectural

usi de hangar

Uși de hangar izolate și închideri pentru dimensiuni excepționale

Comercializam uși de hangar motorizate și izolate cu noi tehnologii de construcție Made in Italy care ne permit să închidem chiar și pasaje de dimensiuni foarte mari

usa de hangar

Usi telescopice pentru deschideri mari

Comercializam sistem de uși telescopice pentru deschideri uriașe, adăugând noi concepte funcționale și arhitecturale, precum și o asamblare și instalare ușoară.

usa de hangar

Usi de hangar industriale din panouri vitrate

În anumite sectoare industriale, comerciale sau în clădiri publice, este necesară uneori instalarea unor sisteme de închidere tehnice care să răspundă cerinței de vizibilitate sporită în interior.

usa hangar panouri vitrate

VIDEO

usa de hangar

Vrei sa discutam despre proiectul tau?