DE CE SMILO ?


Pentru incredere. Calitate, notorietate si profesionalism.

Pentru efortul depus zi de zi in onorarea comenzilor si dorinta continua de a ne perfectiona serviciile, cu fiecare comanda si produs livrat.

Pentru partenerii, distribuitorii si clientii nostri – un alt fel de carte de vizita a noastra.

Poate si pentru consultanta post-vanzare gratuita. Rezistenta in piata de profil. Fidelitatea clientilor.
Punem foarte mult accent pe comunicarea cu distribuitorii nostri si respectam relatia pe care acestia, la randul lor, o au cu clientii proprii. Pentru ca suntem constienti ca asta ne consolideaza pozitia in piata, atat a noastra, cat si a distribuitorilor nostri si amplifica increderea consumatorului in brandurile pe care alegem sa le promovam.

Si iata-ne ajunsi in final, nu in mod intamplator, la brandul propriu. Un motiv in plus pentru alegerea produselor Smilo.

 

doorTECK® by SMILO

 

doorTECK® este un brand creat de la zero, care a trecut proba timpului si a pietei. Sunt putine companii autohtone care au un brand propriu de notorietate, dar si mai putine cele care au rezistat. Pentru ca un brand este ca o persoana: cere atentie, investitie, promovare. Dar, in acelasi timp, sa fie accesibil, sa aiba un scop bine definit si, in final, sa aiba valoare.

Este un brand cu care ne mandrim. Un brand care opereaza la nivel national si international si care si-a dobandit notorietate, concurand cu nume reprezentative in domeniu.

Produsele purtand marca doorTECK® sunt recunoscute de clienti ca fiind de calitate, fiabile si accesibile ca pret. In final, aceste caracteristici primeaza in alegerea unui produs si reprezinta promisiunea noastra pentru piata: distribuitori si clienti.

Si, pentru toate acestea, Smilo!

CAUTATI USI DE GARAJ REZIDENTIALE SAU INDUSTRIALE?

CATALOG PRODUSE


Descarcati catalogul de produse de aici:
https://smilo.ro/
Call Now ButtonSUNĂ-NE !